LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 01 Μαρτίου 2024 17:41

Κέιτ Μίντλετον: Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία της Πριγκίπισσας της Ουαλίας (βίντεο)

Το παλάτι εξέδωσε ανακοίνωση σε μια προσπάθεια να δώσει τέλος στις φήμες για την κατάσταση της υγείας της.

Κέιτ Μίντλετον - τιάρα  - Strathmore Rose

Στην Βρετανία, καθώς οι φήμες για την πορεία της υγείας της πριγκίπισσας Κέιτ οργιάζουν το παλάτι εξέδωσε ανακοίνωση σε μια προσπάθεια να δώσει τέλος, τονίζοντας πώς θα επιστρέψει στα καθήκοντά της μετά το Πάσχα των καθολικών.  

Την τελευταία φορά που η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε δημόσια ήταν την ημέρα των Χριστουγέννων. Από τότε έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες και εκτός από τους δικούς της πολύ κοντινούς της ανθρώπους δεν την έχει δει κανείς άλλος. 

Για την εγχείρηση που υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα στα μέσα του Γενάρη το παλάτι δεν έχει δώσει λεπτομέρειες.   

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στο Λονδίνο, Ισαάκ Καριπίδης ο πρίγκιπας Γουίλιαμ , ο σύζυγος της, ακύρωσε την Τρίτη, την τελευταία στιγμή, την συμμετοχή του στο μνημόσυνο του νονού του, τέως βασιλιάς Κωνσταντίνου επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους».

Το παλάτι εξέδωσε νέα ανακοίνωση

Με αυτά και με τα άλλα λοιπόν ήταν αναμενόμενο οι φήμες να οργιάζουν για την κατάσταση της υγείας τη πριγκίπισσας  Κέιτ, ειδικά στα social Media. 

Για αυτό το λόγο το παλάτι εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία επισημαίνει ότι ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα μείνει μακριά από τα καθήκοντα της μέχρι το Πάσχα ενώ θα ενημερώνει με δελτία τύπου μόνο αν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη.

Ειδήσεις σήμερα:

Κηδεία Ναβάλνι - Μόσχα: Χιλιάδες κόσμου και δρακόντεια μέτρα (βίντεο)

ΤτΕ: Οι προβλέψεις για την ανάπτυξη, τον πληθωρισμό και τους κινδύνους

UEFA - Σούπερ Λιγκ 2: Έλεγχος για ύποπτα παιχνίδια

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην πόλη του φωτός (εικόνες)00:00Γερμανοτουρκικός "πόλεμος" για το... ντονέρ23:48Καναδάς: Αποκλείστηκε προπονήτρια για κατασκοπία αντιπάλων με drone23:37ΑΝΤ1+: Αυτό το καλοκαίρι φέρνει το Χόλιγουντ στην οθόνη σου23:24Τρίκαλα: Φωτιά σε χωματερή - Δύσκολο το βράδυ (εικόνες)23:10Ολυμπιακοί Αγώνες - Κασσελάκης: Κόποι, στόχοι, απογοητεύσεις, όνειρα, επιτυχία...22:56Φωτιά στα Καλύβια - Κικίλιας: Εντοπίστηκε από drone και τέθηκε υπό έλεγχο σε 20 λεπτά22:41Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ανάρτηση των Μπακς για τον Αντετοκούνμπο22:27Χανιά: “Ξεριζώθηκε” χασισοφυτεία με περισσότερα από 800 δενδρύλλια22:13Υψηλά επίπεδα σωματικού λίπους σχετίζονται με την ανάπτυξη Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον21:58Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της πρώτης ημέρας21:43Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 8 νησιά το Σάββατο (χάρτης)21:30Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελληνική αποστολή και οι πολιτικοί που βρέθηκαν στις εξέδρες (εικόνες)21:14Πρέβεζα - Τροχαίο δυστύχημα: Ένας νεκρός και ένα παιδί σοβαρά τραυματισμένο20:59Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Πολιτικές προεκτάσεις αποκτούν τα ερωτήματα του FBI για τον τραυματισμό20:44Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί αγώνες: Η εντυπωσιακή τελετή έναρξης (βίντεο)20:29Μαστογραφία: Η εξέταση που σώζει ζωές20:14Κρήτη: Τουρίστρια κατήγγειλε ότι την βίασαν στην τουαλέτα20:00Καιρός: ζέστη, βοριάδες και νεφώσεις το Σάββατο19:47Κρήτη: Άνδρας καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του19:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο