LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 29 Φεβρουαρίου 2024 07:03

“The 2Night show” - Αργυριάδου: η πρόταση γάμου, η Ταϊλάνδη και ο Ουγγαρέζος (βίντεο)

Τι εξομολογήθηκε η Μαίρη Αργυριάδου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή "The 2Night Show".

2night show - Μαίρη Αργυριάδου

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show”, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Μαίρη Αργυριάδου.

Η δημοσιογράφος, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μεταξύ άλλων για την πρόταση γάμου που αρνήθηκε, τον έρωτα που την οδήγησε στην Ταϊλάνδη, αλλά και την επαγγελματική της πορεία.

Αρχικά ανέφερε η Μαίρη Αργυριάδου: “Μεγάλωσα Θεσσαλονίκη, σπούδασα εκεί και έχω στην Αθήνα δέκα χρόνια. Σπούδασα παιδαγωγικό και ιδιωτικά τη δημοσιογραφία. Η μαμά ήθελε να γίνω δασκάλα αλλά πάντα μέσα μου σιγόκαιγε η καλλιτεχνία, ήμουν τσαπερδόνα. Ξεκίνησα ραδιόφωνο από το πρώτο έτος που μπήκα στη σχολή και ο Classic έψαχνε ραδιοφωνικούς παραγωγούς, είχα άγνοια κινδύνου και πήγα. Ξεκίνησα με πρωινή εκπομπή και εκεί κατέληξα. Το πρωινό μου ταιριάζει περισσότερο, πιο αλέγκρα”.


Η Μαίρη Αργυριάδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως “έχω φτάσει κοντά στον γάμο και άλλαξα ήπειρο! Μου έγινε πρόταση γάμου και δεν ήταν η πρώτη φορά, οι σύντροφοι με τους οποίους ήμουν μαζί ήταν σοβαρές σχέσεις. Δεν πήγε αυτή η σχέση. Δεν ήταν η πρόταση με τον κλασικό, παραδοσιακό τρόπο αλλά ήταν «φεύγουμε, θα παντρευτούμε». Γυρίζουμε πίσω σίγουρα επτά χρόνια στην Ταϊλάνδη! Ήμουν στην Αθήνα, όταν ξεκινούσα εδώ επαγγελματικά, εκείνος ήταν Θεσσαλονικιός που θα δούλευε κάπου στο εξωτερικό και μου λέει «πάμε Ταϊλάνδη;». Απάντησα θετικά, τα παράτησα όλα και πήγα για να ζήσουμε εκεί για ένα διάστημα”.

2night show - Μαίρη Αργυριάδου

“Άσε πως ένιωσα εκείνη την ώρα γιατί έπρεπε να αφήσω πίσω ένα μεγάλο μου όνειρο γιατί είχα κατέβει μόλις στην Αθήνα και ξεκινούσα στον χώρο. Φυσικά και τον αγάπησα. Τότε που γύρισα το μετάνιωσα αλλά σήμερα, αν σου πω, δεν το μετανιώνω. Ζήσαμε στην Ταϊλάνδη μερικούς μήνες”, συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

“Μέσα μου αρρώστησα, έπαθα τρομερό σοκ. Διότι δεν ήθελα ούτε να κάνω ότι έκανα και να παρατήσω μια συγκεκριμένη δουλειά που την ήθελα πολύ αλλά δεν ήθελα όμως και να τον αφήσω. Φεύγω από το ραδιόφωνο αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Δεν πήγε όμως καλά και μια νύχτα τελείωσε, ούτε και δω πήγαινε καλά”. “Ήταν ένας μεγάλος έρωτας, ο οποίος ήταν τρελός και είχε μέσα δόσεις τοξίνης”, δήλωσε η ίδια.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως με την απόφασή της να φύγει για Ταϊλάνδη, πίκρανε ιδιαιτέρως τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και μέχρι σήμερα το κουβαλάει βαρέως. Έτσι, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε τηλέφωνο τον παρουσιαστή για να γελάσει εκείνος και να σχολιάσει πως “δεν έχω ιδέα από τέτοιους έρωτες. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ βαρύ αλλά τώρα το σκέφτομαι γραφικά. Το φοβερό ήταν ότι δεν είχα ιδέα! Φτάνω στο ραδιόφωνο και μου έδειξαν μια φωτογραφία της Μαίρης στην Ταϊλάνδη”.

Ειδήσεις σήμερα:

Αγρότες - ΕΛΚ: Η ΕΕ να εφαρμόσει τις προτάσεις της Ελλάδας για την κλιματική κρίση

Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση μνήμης στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό (εικόνες)

Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα της συνεδρίασης

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η Ελλάδα από τους ισχυρότερους στρατηγικούς συμμάχους των ΗΠΑΣήμερα 13:09 | Ειδήσεις

Μια ισχυρή σχέση ΗΠΑ – Ελλάδας είναι καλή όχι μόνο για τις δύο χώρες, αλλά και για τον κόσμο, είπε μεταξύ άλλων η κ. Γκιλφόιλ 

Μητσοτάκης: Προτεραιότητά μας η μάχη κατά της ακρίβειαςΣήμερα 13:16 | Ειδήσεις

"Πέρασαν οι εποχές που μπορούσατε να τάζετε φύκια για μεταξωτές κορδέλες" είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του Νίκου Ανδρουλάκη στη Βουλή.

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθερη υπό όρους η αξιωματικός υπηρεσίαςΣήμερα 14:15 | Ειδήσεις

Απολογήθηκε για κακούργημα η πρώτη από τους τέσσερις αστυνομικούς που άφησαν αβοήθητη την Κυριακή Γρίβα.

Ρόδος: "Μπορεί να με σκότωναν" - Τι αναφέρει ο επιχειρηματίας που του "γάζωσαν" με σφαίρες το σπίτι (βίντεο)Σήμερα 11:03 | Ειδήσεις

«Φυσικά και φοβάμαι, είμαι 30 χρόνια επιχειρηματίας στο νησί». Τι είπε ο επιχειρηματίας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλημέρα Ελλάδα".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γαύδος: Σορός εντοπίστηκε έξω από το λιμάνι14:41Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθερη υπό όρους η αξιωματικός υπηρεσίας14:27Λάρισα: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία της 49χρονης που εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα φούρνου (Εικόνες)14:13Μητσοτάκης από Βουλή: Προτεραιότητά μας η μάχη κατά της ακρίβειας 13:59Πτώση τουρκικού πυροσβεστικού αεροσκάφους - Ο πιλότος είχε τραυματιστεί σε προηγούμενο αεροπορικό συμβάν 13:45Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η Ελλάδα από τους ισχυρότερους στρατηγικούς συμμάχους των ΗΠΑ13:31Χριστουγεννιάτικο Bazaar ΕΛΙΖΑ13:17Ημαθία: Στους δρόμους με τα τρακτέρ τους αγρότες και κτηνοτρόφοι13:03Κυριάκος Μητσοτάκης: Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα δεν είναι από αυτά που θα διαβάσω12:49Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί σε μαζική ρωσική επίθεση στο Κίεβο, δήλωσε ο Ζελένσκι 12:35Κυριάκος Μητσοτάκης: Υπάρχουν προβλήματα στην ψυχική υγεία των παιδιών από την κατάχρηση των social media12:21Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Απολογούνται οι αστυνομικοί – "Της ζήτησαν 100 ευρώ για να κάνει μήνυση" λέει η μητέρα της12:07Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και την αντιμετώπιση της ζωονόσου της ευλογιάς11:52Τέμπη: Ο σταθμάρχης ο πρώτος που έλαβε το κλητήριο θέσπισμα11:38Βόλος: Στη φυλακή 45χρονος που είχε ερωτική σχέση με ανήλικη 11:24Ρόδος: "Μπορεί να με σκότωναν" - Τι αναφέρει ο επιχειρηματίας που του "γάζωσαν" με σφαίρες το σπίτι (βίντεο)11:10Ηράκλειο: Δεν τα κατάφερε ο 53χρονος μετά το τροχαίο – Πώς έγινε το δυστύχημα10:56Παρασκευή 14 Νοεμβρίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας10:42Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποβλήθηκε για πρώτη φορά με την Πορτογαλία10:28Πιερρακάκης: Το δημοψήφισμα ήταν το τέλος των ψευδαισθήσεων και η αρχή του δημοσιονομικού ρεαλισμού10:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο