LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 27 Φεβρουαρίου 2024 09:32

Χανιά: σκάγια “από το πουθενά” τον πέτυχαν στον γοφό

Ο άτυχος άνδρας που δέχτηκε τα "άγνωστα" πυρά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

κυνήγι - κυνηγός - καραμπίνα

«Μυστήριο» καλύπτει μία υπόθεση με πυροβολισμό και έναν τραυματία σε χωριό της Κρήτης με τις αρχές να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Βάμου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χανίων φέροντας τραύματα από σκάγια στο γοφό του.

Οι γιατροί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες ενώ ειδοποίησαν και την αστυνομία που έσπευσαν στο νοσοκομείο.

Ο ηλικιωμένος άνδρας είπε στους αστυνομικούς ότι δεν ξέρει από προήλθε ο πυροβολισμός που προκάλεσε τον τραυματισμό του. Την ίδια ώρα οι αρχές στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να εξακριβώσουν τις συνθήκες τραυματισμού του.

Πηγή: cretapost.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Γάζα: Ο Μπάιντεν “βλέπει” συμφωνία για κατάπαυση του πυρός

Παλαιοχριστιανοί: “Ωρίμασαν οι συνθήκες αλλαγής του τρόπου ζωής τους”

Μιχαηλίδου: Κατώτατος μισθός πάνω από 800 ευρώ - Οι εργοδότες να δίνουν περισσότερα για να βρουν προσωπικό



Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Σπερχειός”: βρέθηκε το ναυάγιο που έγινε “υγρός τάφος” δεκάδων ανθρώπων (εικόνες)13:26ΕΛΣΤΑΤ: Στο 10,2% μειώθηκε η ανεργία τον Μάρτιο13:13Κιλκίς: Απείλησε με τσεκούρι τους γονείς του και αστυνομικούς (εικόνες)12:58Μάτι: Η δικαστική απόφαση συνεχίζει να προκαλεί κόντρες12:44ΗΠΑ: Νέες συγκρούσεις και μεγάλη αστυνομική παρουσία στο UCLA (εικόνες)12:31Πάτρα – Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο: Παρέμβαση εισαγγελέα και προφυλακίσεις12:17Πάσχα: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων 12:04ΟΟΣΑ: Ανθεκτική παραμένει η ελληνική οικονομία 11:49Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής11:3610201 - ΕΛΑΣ: Σε λειτουργία η γραμμή για την προστασία ανηλίκων11:23Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για 5χρονο που παρασύρθηκε μαζί με τα αδέρφια, τη μητέρα και τη γιαγιά του11:09Ρέθυμνο: Ήταν έτοιμοι να πουλήσουν όπλα, σφαίρες, ναρκωτικά και…. χιλιάδες κροτίδες (εικόνες)10:56Ιωάννινα: Ανήλικος στο νοσοκομείο μετά από καβγά10:42Τροχαίο στον ΒΟΑΚ με νεκρή συνεπιβάτη μοτοσικλέτας (εικόνες)10:28Χατζηδάκης - Διασύνδεση ταμειακών με POS: Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων συνδέθηκε 10:15Ο νέος Δικαστικός Χάρτης ψηφίστηκε από τη Βουλή10:01Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος και η Σταύρωση09:47Champions League: Η Ντόρτμουντ πήρε προβάδισμα πρόκρισης από την Παρί Σεν Ζερμέν09:34Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ακόμη ένα άτομο 09:20Κοζάνη: Αγώνας δρόμου για αντίδοτο σε παιδί που κατανάλωσε φυτοφάρμακο09:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο