LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 26 Φεβρουαρίου 2024 19:59 | Ανανέωση: 27 Φεβρουαρίου 2024 06:33

Απεργία ταξί - Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω κινητοποιήσεων

Δείτε αναλυτικά τους δρόμους όπου θα υπάρχουν εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΑΞΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Σε απεργιακό διήμερο εισέρχεται την Τρίτη η χώρα, με την αρχή να κάνουν τα ταξί με 48ωρη απεργία, σύμφωνα με τον ΣΑΤΑ, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, ημέρα της 24ωρης της ΑΔΕΔΥ.

Εκπρόσωπος Τύπου Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμος Β΄ Κωνσταντία Δημογλίδου:

«Σας υπενθυμίζουμε ότι σήμερα, 27 Φεβρουαρίου και περί ώρα 10:00, οδηγοί ΤΑΞΙ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και στη συνέχεια αυτοκινητοπομπή με κατεύθυνση το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνική Αστυνομία θα λάβει μέτρα αποσυμφόρησης της κίνησης πραγματοποιώντας προσωρινές εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας, όπου είναι απαραίτητες, κατά το μήκος της διαδρομής.

Ειδικότερα, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την οδό Σπύρου Πάτση, όπου θα συγκεντρωθούν τα ΤΑΞΙ, και στη συνέχεια διαδοχικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στο δρομολόγιο μέσω Λεωφόρου Αθηνών, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μάρνη, Πατησίων, Λεωφόρου Αλεξάνδρας καθώς και στη Λεωφόρο Μεσογείων, μέχρι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της κινητοποίησης.

Σε περίπτωση εφαρμογής επιπλέον κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.»


Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος: άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε φωτιά σε όχημα

Κλιματική αλλαγή - Αθήνα: Σε συστηματική άνοδο η θερμοκρασία

Εορτολόγιο - 27 Φεβρουαρίου: Ποιος γιορτάζει σήμερα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚΥΣΕΑ: Η συνεδρίαση της Μεγάλης Τετάρτης υπό τον ΜητσοτάκηΣήμερα 07:09 | Ειδήσεις

Τα θέματα που μπήκαν στην ατζέντα της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ, υπό τον πρωθυπουργό.

Πρωτομαγιά: Η πορεία στην Αθήνα και το μήνυμα για τη Γάζα (εικόνες)Χθες 18:37 | Ειδήσεις

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στις πορείες που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας, για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Καιρός: Άστατος με τοπικές βροχές τη Μεγάλη ΠέμπτηΧθες 16:50 | Ειδήσεις

Σε ποιες περιοχές αναμένονται τα φαινόμενα. Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία. Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για τη Μεγάλη Πέμπτη.

Πρωτομαγιά στην Κωνσταντινούπολη: “Πλημμύρισε” με διαδηλωτές η Ταξίμ, παρά την απαγόρευση (εικόνες)Χθες 22:13 | Ειδήσεις

Πλήθος κόσμου διαδήλωσε στην πλατεία Ταξίμ, ενώ έγιναν δεκάδες συλλήψεις στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, όπου και σημειώθηκαν επεισόδια.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Rapid test δωρεάν τη Μεγάλη Πέμπτη σε 156 σημεία07:49Τραγωδία στην Κρήτη: Γυναίκα έπεσε νεκρή μπροστά στον 7χρονο γιο της07:46Πρωτομαγιά στην Κωνσταντινούπολη: “Πλημμύρισε” με διαδηλωτές η Ταξίμ, παρά την απαγόρευση (εικόνες)07:45ΚΥΣΕΑ: Η συνεδρίαση της Μεγάλης Τετάρτης υπό τον Μητσοτάκη07:32Πρωτομαγιά: Η πορεία στην Αθήνα και το μήνυμα για τη Γάζα (εικόνες)07:19Καιρός: Άστατος με τοπικές βροχές τη Μεγάλη Πέμπτη07:07Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο