LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 26 Φεβρουαρίου 2024 12:02

Υπερταμείο: Νέος πρόεδρος στον οργανισμό αποκρατικοποιήσεων

Ποιος θα είναι ο νέος επικεφαλής του υπερταμείου. Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη διαδοχή του Κωνσταντίνπου Δερδεμέζη.

Οικονομία

Τον Στέφανο Θεοδωρίδη αποφάσισε ομόφωνα να εκλέξει ως νέο, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου με τετραετή θητεία και να τον διορίσει στην θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, το Εποπτικό Συμβούλιο (ΕΣ) της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ).

Ο κ. Στέφανος Θεοδωρίδης θα αντικαταστήσει τον κ. Κωνσταντίνο Δερδεμέζη του οποίου η θητεία λήγει την 1η Μαρτίου 2024.

Όπως αναφέρεται η σχετική ανακοίνωση του Υπερταμείου, «τα μέλη του ΕΣ θα ήθελαν να εκφράσουν τις ειλικρινείς ευχαριστίες τους στον απερχόμενο Πρόεδρο που υπηρέτησε στη θέση αυτή από τις 16 Φεβρουαρίου 2021. Η συνεισφορά του στην ΕΕΣΥΠ και η προσήλωση του τόσο στην εταιρεία όσο και στον ρόλο του εκτιμώνται ιδιαίτερα. Τα μέλη του Εποπτικού Συμβούλιου του εύχονται κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του επαγγελματικές επιδιώξεις».

Who is who

Ο κ. Στέφανος Θεοδωρίδης είναι ένα έμπειρο διοικητικό στέλεχος επιχειρήσεων με 40 χρόνια καριέρα, 30 εκ των οποίων έχει υπηρετήσει σε ανώτατες διοικητικές θέσεις. Από το 2012 έως το τέλος του 2023 διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας και ακινήτων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Μεταξύ 2006 και 2011 ήταν CEO στην Regency Entertainment SA.

Επίσης διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της DIAGEO Α.Ε., ηγέτιδα στην παγκόσμια αγορά οινοπνευματωδών ποτών έχοντας στην ευθύνη του 18 χώρες. Ο κ. Θεοδωρίδης έχει προεδρεύσει και συμμετάσχει σε Διοικητικά Συμβούλια είτε ως εκτελεστικό ή μη εκτελεστικό μέλος σε ένα ευρύ φάσμα σημαντικών εταιρειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει υπηρετήσει ως μέλος ΔΣ στα Διοικητικά Συμβούλια της ΔΕΗ, της Giochi Preziosi Α.Ε. και του ΙΟΒΕ.

Ο κ. Στέφανος Θεοδωρίδης είναι πτυχιούχος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει παρακολουθήσει προγράμματα ανάπτυξης στελεχών στο London Business School και στο INSEAD Business School.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Το Εποπτικό Συμβούλιο καλωσορίζει τον κ. Στέφανο Θεοδωρίδη στην θέση του Προέδρου της ΕΕΣΥΠ και του εύχεται καλή επιτυχία στον νέο του ρόλο».

Ειδήσεις σήμερα:

Πύργος: Μυστήριο με πτώμα στη θάλασσα (εικόνες)

Μη κρατικά ΑΕΙ - Βουλή: σε υψηλούς τόνους η συζήτηση για το νομοσχέδιο

Ομόφυλα ζευγάρια - Χρηστίδης: Εντολή Ιερώνυμου για έρευνα σε βάρος του αρχιμανδρίτη



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚΥΣΕΑ: Η συνεδρίαση της Μεγάλης Τετάρτης υπό τον ΜητσοτάκηΣήμερα 07:09 | Ειδήσεις

Τα θέματα που μπήκαν στην ατζέντα της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ, υπό τον πρωθυπουργό.

Πρωτομαγιά: Η πορεία στην Αθήνα και το μήνυμα για τη Γάζα (εικόνες)Χθες 18:37 | Ειδήσεις

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στις πορείες που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας, για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Καιρός: Άστατος με τοπικές βροχές τη Μεγάλη ΠέμπτηΧθες 16:50 | Ειδήσεις

Σε ποιες περιοχές αναμένονται τα φαινόμενα. Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία. Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για τη Μεγάλη Πέμπτη.

Πρωτομαγιά στην Κωνσταντινούπολη: “Πλημμύρισε” με διαδηλωτές η Ταξίμ, παρά την απαγόρευση (εικόνες)Χθες 22:13 | Ειδήσεις

Πλήθος κόσμου διαδήλωσε στην πλατεία Ταξίμ, ενώ έγιναν δεκάδες συλλήψεις στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, όπου και σημειώθηκαν επεισόδια.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο καιρός του Πάσχα08:02Rapid test δωρεάν τη Μεγάλη Πέμπτη σε 156 σημεία07:50Τραγωδία στην Κρήτη: Γυναίκα έπεσε νεκρή μπροστά στον 7χρονο γιο της07:48Πρωτομαγιά στην Κωνσταντινούπολη: “Πλημμύρισε” με διαδηλωτές η Ταξίμ, παρά την απαγόρευση (εικόνες)07:46ΚΥΣΕΑ: Η συνεδρίαση της Μεγάλης Τετάρτης υπό τον Μητσοτάκη07:32Πρωτομαγιά: Η πορεία στην Αθήνα και το μήνυμα για τη Γάζα (εικόνες)07:19Καιρός: Άστατος με τοπικές βροχές τη Μεγάλη Πέμπτη07:07Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο