LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 25 Φεβρουαρίου 2024 14:29

Λιμάνι Πειραιά: Ο ΕΕΣ δίπλα στους άστεγους (εικόνες)

Για άλλη μια φορά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός βρέθηκε δίπλα σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες.

ΕΕΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (ΕΕΣ) την Πέμπτη 23.02 προσέφερε στιγμές χαράς, κοινωνικοποίησης και αισιοδοξίας στους άστεγους του Πειραιά, κόβοντας την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα η οποία συνδυάστηκε με δράση υποστήριξης αστέγων, παρουσία του Προέδρου του ΕΕΣ Δρα. Αντώνη Αυγερινού, της Υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κ. Μαρίας Κεφάλα και του Βουλευτή Επικρατείας κ. Γιώργου Σταμάτη.

Ειδικότερα, ο ΕΕΣ κινητοποίησε το ανθρώπινο δυναμικό του, επαγγελματίες και εθελοντές, προκειμένου να προσφέρει υποστήριξη σε άτομα που στερούνται στέγης και διαβιούν στο λιμάνι του Πειραιά.

ΕΕΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΕΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τα κλιμάκια του ΕΕΣ, στελεχωμένα από κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές και εθελοντές και των τριών Σωμάτων του ΕΕΣ (Κοινωνικής Πρόνοιας, Υγείας και Σαμαρειτών – Διασωστών – Ναυαγοσωστών), παρείχαν υλικό άμεσης κοινωνικής βοήθειας όπως είδη βασικής διατροφής και ατομικής υγιεινής, μέσα προστασίας από τις καιρικές συνθήκες, νερό και ιματισμό.

Ταυτόχρονα, παρασχέθηκαν Πρώτες Βοήθειες και Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας στους άστεγους συμπολίτες μας.

Αντίστοιχες δράσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα και ιδιαίτερα τις περιόδους κατά τις οποίες επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες.

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Το Συνέδριο είπε όχι σε εκλογές για Πρόεδρο

Γεωπονική Σχολή - Επεισόδια: Φωτιά σε λεωφορεία και ΙΧ (εικόνες)

Τέμπη: Τελέστηκε τρισάγιο στον τόπο της τραγωδίας

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις16:25Τούρκοι αναλυτές: Τριγμοί μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελι;16:12ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, Χαλάνδρι15:58Μεγάλη Δευτέρα – καιρός: Τοπικές βροχές και βοριάδες15:44Πέλλα: Συνελήφθη κρύβοντας λάδι αμφιβόλου ποιότητας 15:30Ρωσία: Συνελήφθη δημοσιογράφος επειδή συνεργαζόταν με τον Ναβάλνι15:16Κρήτη: Συνελήφθη με εκατοντάδες κροτίδες15:02Τούρκος ιστορικός: Η Αγία Σοφία δεν κάνει για ναμάζι14:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη14:34Πρόεδρος Παλαιστίνης: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν την επίθεση του Ισραήλ14:20“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας14:06Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα της συνεδρίασης13:52Βρούτσης: Καμιά ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές13:38Μυστική συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο13:24Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις της εβδομάδας (βίντεο)13:10Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι την ανάγκαζε να εκδίδεται και την κακοποιούσε12:56“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)12:42ΟΠΕΚΑ: Την Μεγάλη Τρίτη πληρώνονται 18 επιδόματα12:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο