LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 23 Φεβρουαρίου 2024 19:46 | Ανανέωση: 23 Φεβρουαρίου 2024 19:46

Πυροβολισμοί στα Μέγαρα: Αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά

Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Μέγαρα προκαλεί τρόμο στους κατοίκους και "συναγερμό" στην Αστυνομία.

Αστυνομικοι - ΥΜΕΤ

Στο πόδι για ακόμη μια φορά "σηκώθηκαν" τα Μέγαρα, από πυροβολισμούς, αργά το απόγευμα της Παρασκευής.

Το νέο επεισόδιο με πυροβολισμους καταγράφηκε στον Βλυχό Μεγάρων

Πολίτες ενημέρωσαν για ανταλλαγή πυρων στον οικισμό Ρομά, κινητοποιώντας δυνάμεις της Αστυνομίας, που έσπευσαν στην περιοχή.

Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση για το επεισόδιο με άσκοπους πυροβολισμούς, όπως αποδείχθηκε για την "βροχή από σφαίρες" που καταγγέλλουν οι κάτοικοι.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στην Πάτρα: Τραγικό τέλος για δύο νέους (εικόνες)

Στη φυλακή υπάλληλος Περιφέρειας για παράνομες άδειες

Μεσσηνίας Χρυσόστομος: Τα ομόφυλα ζευγάρια δεν μπορούν να γίνουν νονοί

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: "Καμπανάκια" για Βόρεια Μακεδονία, Μονή της Χώρας και επίσκεψη ΡάμαΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

Σαφείς προειδοποιήσεις προς τα Σκόπια για την Συμφωνία των Πρεσπών. Τι είπε για τον Ερντογάν και την Μονή της Χώρας. Τι τονίζει για τον Ράμα. Τι απαντά για την ακρίβεια.

Κασσελάκης: Πρεμιέρα για το “προεκλογικό βαν” στα βόρεια προάστια (εικόνες)Σήμερα 15:02 | Ειδήσεις

Σε ποιες περιοχές βρέθηκε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να συνομιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες.

Βραυρώνα: Δίωξη για ανθρωποκτονία στους γονείς του βρέφουςΣήμερα 16:24 | Ειδήσεις

Το πόρισμα της ιατροδικαστικές έκθεσης θα καθορίσει τις εξελίξεις στην υπόθεση. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο πατέρας. Νοσηλεύεται φρουρούμενη η μητέρα.

Ράφα: Το Ισραήλ ζήτησε την απομάκρυνση κατοίκων και σε άλλες συνοικίεςΣήμερα 10:32 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται τα ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας παρά τις επικρίσεις των ΗΠΑ. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πόλο γυναικών – Κύπελλο: Ιστορική κατάκτηση από τον Εθνικό κόντρα στον Ολυμπιακό17:49Eurovision - Αποκλεισμός Ολλανδίας: Τα “πάνω κάτω” με το νέο τρόπο ψηφοφορίας17:36Κολπική μαρμαρυγή: Πρωτοποριακή επεμβατική θεραπεία στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης17:22Επίδομα ενοικίου: Οι πληρωμές ετοιμάζονται17:09Έντι Ράμα: Οι αντιδράσεις των κομμάτων για την επίσκεψη του16:55Βραζιλία: Στους 136 οι νεκροί της κακοκαιρίας16:42Βραυρώνα: Δίωξη για ανθρωποκτονία στους γονείς του βρέφους16:28Χαμάς: Δημοσίευσε βίντεο με Ισραηλινό όμηρο16:15Πέθανε ο Σπύρος Βλασσόπουλος16:01Κορινθία: Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει (εικόνες)15:47“Παγιδευμένοι”: Τι θα δούμε την Δευτέρα και την Τρίτη (εικόνες)15:32Αρθροσκόπηση γόνατος: Αντιμετωπίζει τον πόνο;15:19Κασσελάκης: Περιοδεία στα βόρεια προάστια και πρεμιέρα για το “προεκλογικό βαν” (εικόνες)15:06Καιρός: Κυριακή του Θωμά με τοπικές μπόρες και άνοδο θερμοκρασίας14:52Κύπρος: Συνελήφθη ύποπτος Ιρανός με γεμάτο όπλο14:39Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί “άνοιξαν δρόμο” για μωρό σε κίνδυνο (βίντεο)14:25ΗΠΑ - Τραμπ: Η Νίκι Χέιλι πιθανή υποψήφια για την αντιπροεδρία14:12“5Χ5” ΣΠΕΣΙΑΛ με Τουμασάτου και Κατσούλη (εικόνες)13:58Χαλκιδική – Απάτες: Δημιουργούσαν φτηνά eshops και έστελναν προϊόντα “μαϊμού”13:44“Ψυχοκόρες”: Συγκλονιστικά τα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1 (εικόνες)13:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο