LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 23 Φεβρουαρίου 2024 14:45

Πάμελα Σάμελ: Πέθανε η “Μις Μάνιπενι” του “Τζειμς Μποντ”

Θρήνος στον χώρο του κινηματογράφου με την είδηση θανάτου της ηθοποιού του "Τζέιμς Μποντ".

Πάμελα Σάμελ - Ηθοποιός

Η Πάμελα Σάλεμ, η οποία είναι περισσότερο γνωστή για την εμφάνισή της στην ταινία Τζέιμς Μποντ «Ποτέ μην λες ποτέ ξανά» πέθανε σε ηλικία 80 ετών.

Η ηθοποιός υποδύθηκε τη γραμματέα Μις Μάνιπενι στην ανεπίσημη ταινία 007, πρωταγωνιστώντας δίπλα στον Σον Κόνερι.

Εμφανίστηκε επίσης στο «Doctor Who» τη δεκαετία του 1980 ως καθηγήτρια Ρέιτσελ Τζένσεν.

Η Βρετανίδα σταρ πέθανε την Τετάρτη, σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής Big Finish Productions σειράς ταινιών, στις οποίες εμφανίστηκε. «Είμαστε απολύτως συντετριμμένοι που επιβεβαιώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας φίλης και συναδέλφου, Πάμελα Σάλεμ» αναφέρεται σε ανακοίνωσή της.

Το φιλμ «Never Say Never Again» ήταν μία από τις δύο ταινίες Τζέιμς Μποντ που δεν παρήχθησαν από την Eon Productions και ως εκ τούτου δεν θεωρούνταν μέρος του επίσημου franchise. Η παραγωγή της έγινε από την Warner Bros και κατέστη δυνατή επειδή ο σεναριογράφος Κέβιν ΜακΚλόρι είχε διατηρήσει τα δικαιώματα γυρισμάτων του μυθιστορήματος μετά από μια μακρά δικαστική μάχη.

Η Πάμελα Σάλεμ η οποία γεννήθηκε στην Ινδία το 1944, σπούδασε στο Λονδίνο στην Κεντρική Σχολή Ομιλίας και Δράματος και ξεκίνησε για πρώτη φορά στο θέατρο ρεπερτορίου στο Γιορκ.

Συμμετείχε μεταξύ άλλων στην αστυνομική ταινία του 1978 «The First Great Train Robbery» στην οποία εμφανίστηκε επίσης μαζί με τον Σον Κόνερι.

Το 1990 μετακόμισε στο Μαϊάμι. Είχε ρόλο στη δραματική σειρά EastEnders και έκανε εμφανίσεις στα «General Hospital», «ER», «Blake's 7», «The Tripods» και «Into The Labyrinth».

Ειδήσεις σήμερα:

ΟΑΚΑ: Ανοίγει τον Απρίλιο - Λειτουργικό το στέγαστρο Καλατράβα

Θεσσαλονίκη: Πήγε την γυναίκα του στη δουλεία και την... μαχαίρωσε

“Παλαιοχριστιανός”: Το τεστ DNA, η Σεβαστή και η διπολική διαταραχή (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εξάρχεια: Επεισόδια με τραυματία έναν αστυνομικό06:50Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν λιανική, σούπερ-μάρκετ και Βαρβάκειος06:36Μαρούσι: Νεκρός από πυροβολισμούς έξω από μπαρ06:23Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας06:09“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο