LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 23 Φεβρουαρίου 2024 10:35

Πάτρα: Καταδίωξη κλεφτών με αναπηρικό αμαξίδιο

Αδίστακτοι κλέφτες πήραν αναπηρικό αμαξίδιο και εξαφανίστηκαν, όμως οι Αρχές έδρασαν άμεσα…

Αναπηρικό αμαξίδιο

Έκλεψαν αναπηρικό αμαξίδιο από το νοσοκομείο και το έβαλαν στα πόδια, αλλά τελικά συνελήφθησαν, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα όταν φύλακας του νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας εντόπισε δύο ρομά να κλέβουν αναπηρικό αμαξίδιο του νοσηλευτικού ιδρύματος. Αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία και άρχισε να τους καταδιώκει.

Στην οδό Περγάμου , στα Προσφυγικά, οι αστυνομικοί που έσπευσαν εντόπισαν τον φύλακα, που είχε καταφέρει να αποσπάσει το αμαξίδιο και τους ρομά.

Ακολούθησε μικροσυμπλοκή καθώς οι ρομά αντιστάθηκαν στην προσπάθεια να αποφύγουν την σύλληψη. Τελικά με την συνδρομή και άλλων αστυνομικών που έφθασαν στο σημείο συνελήφθη ο ένας κλέφτης και ένα ακόμη άτομο που επιτέθηκε στους ένστολους, προκειμένου να διαφύγει ο δεύτερος δράστης.

Μάλιστα υπήρξε και ελαφρύς τραυματισμός ενός αστυνομικού, ενώ προκλήθηκαν φθορές σε ένα περιπολικό.

Λίγο αργότερα πάντως και ο δεύτερος κλέφτης εμφανίστηκε στην Ασφάλεια της Πάτρας και παραδόθηκε.

Πηγή: tempo24.news

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο - Ληστεία μίνι μάρκετ: “Κρατούσα τον πλάστη και του πετούσα πράγματα, ένιωθα ότι υπερασπιζόμουν τους εργαζομένους μου”

Γάζα: Το σχέδιο του Νετανιάχου για μετά τον πόλεμο

 Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - Περιφέρεια Αττικής: "Κατέβηκαν" παράνομες αφίσες


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο