LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 23 Φεβρουαρίου 2024 10:06 | Ανανέωση: 23 Φεβρουαρίου 2024 10:33

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - Περιφέρεια Αττικής: "Κατέβηκαν" παράνομες αφίσες

Τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα  έχουν ξηλωθεί περισσότερες από 200 αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ, στην Αθήνα.

Περιφέρεια - Αφίσες

Με εντατικούς ρυθμούς τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής συνέχισαν όλη τη νύχτα το ξήλωμα των αφισών στις κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας, με κυριότερες αυτές που αφορούσαν το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς τοποθετήθηκαν νέες κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας,μετά την προχθεσινή αφαίρεση τους.

Τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα από τους πιο κεντρικούς δρόμους -Συγγρού, Πειραιώς, Λ. Αθηνών, Γρ. Λαμπράκη και Π. Ράλλη έχουν κατέβει περισσότερες από 200 αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Περιφέρεια - Αφίσες

Ο περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς, «είναι αποφασισμένος να εφαρμόσει μέχρι κεραίας τη νομοθεσία και να βάλει οριστικά τέρμα στην παράνομη αφισοκόλληση -πρακτική, που πέρα από τη ρύπανση του περιβάλλοντος, αποτελεί αποδεδειγμένα και κίνδυνο και για τους οδηγούς», αναφέρουν συνεργάτες του, υπενθυμίζοντας ότι δεν "χαρίστηκε" ούτε στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Φίλιππο Καμπούρη, ο οποίος γέμισε τους δρόμους με 406 αφίσες στις αρχές Φεβρουαρίου. Γεγονός το οποίο πέρα από την άμεση αποξήλωση τους επέφερε στο κόμμα του και το ανώτερο προβλεπόμενο από τον νόμο, πρόστιμο των 30.000 ευρώ.

Περιφέρεια - Αφίσες

«Εξίσου τσουχτερή θα είναι η «λυπητερή» που θα παραλάβει προσεχώς και το κόμμα της Κουμουνδούρου, αφού και σε αυτή την περίπτωση αναρτήθηκαν εκατοντάδες αφίσες και μάλιστα σε δύο δόσεις», ενημερώνουν συνεργάτες του κ Χαρδαλιά, τονίζοντας ότι «Εξαιρέσεις δεν γίνονται για κανέναν και με καμία δικαιολογία» και ότι ο περιφερειάρχης «δεν κάνει ποτέ τα στραβά μάτια για ό,τι σχετίζεται με την εφαρμογή του νόμου και τα ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών».

Σε δήλωση του προέδρου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑ.Ο.Σ.), Φίλιππου Καμπούρη, σημειώνεται ότι η τοποθέτηση παράνομων αφισών με αποτυπωμένη τη μακέτα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού έχει γίνει από αγνώστους, συνεχίζοντας «Ο κύριος Χαρδαλιάς επιμένει ότι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑ.Ο.Σ.) έχει ρυπάνει με αφισοκόλληση σε κολώνες της περιφέρειας Αττικής τη στιγμή κατά την οποία ο ίδιος έχω εγκαλέσει τους δράστες με μηνυτήρια αναφορά.  Ξεκάθαρα διασύρει τη γνήσια λαϊκή πατριωτική παράταξη ΛΑ.Ο.Σ. Η προβοκάτσια τους έχει ονοματεπώνυμο. Μας φοβούνται. Τρέμουν που οι έλληνες πολίτες τους εγκαταλείπουν. Εμείς θα τους ξεσκεπάσουμε! Η μάχη μόλις άρχισε»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο - Ληστεία μίνι μάρκετ: “Κρατούσα τον πλάστη και του πετούσα πράγματα, ένιωθα ότι υπερασπιζόμουν τους εργαζομένους μου”

Γάζα: Το σχέδιο του Νετανιάχου για μετά τον πόλεμο

ΣΥΡΙΖΑ – Ζαχαριάδης: Ασφαλώς και θα υπάρξει υποψηφιότητα απέναντι στον Κασσελάκη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερΣήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος περιγράφεται ως ένας εκ των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας, αρνείται όσα του αποδίδονται.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικόΣήμερα 19:06 | Ειδήσεις

Στο νέο υλικό που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνεται ο αρχηγός, μέσα στο γήπεδο να δίνει το σύνθημα ώστε να βγουν οι οργανωμένοι έξω και να μοιραστούν τα πολεμοφόδια.

Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)19:43Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης19:30Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικό19:16Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας19:02Κασσελάκης: Συναντήθηκε με πολίτες στην Χίο18:48Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών στη Βοστώνη18:35Σερβία: ΝΑΤΟϊκη βόμβα εξουδετερώθηκε μετά από 25 χρόνια18:22Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης έδωσε στην Ελλάδα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακρίβειας18:08ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική (εικόνες)17:55Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)17:41Θεσσαλονίκη: 42χρονος διέθετε αναβολικά χάπια και φιαλίδια από το κατάστημά του17:28Κάρολος – Καμίλα: Η φωτογραφία για την επέτειο του γάμου τους17:14Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Χατζόπουλος17:01Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοι16:47Σάββατο του Λαζάρου: Η γιορτή και τα έθιμα16:34Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω16:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο