LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 21 Φεβρουαρίου 2024 23:24

ΝΒΑ: Ο Βίκτορ Ουεμπανιάμα είναι ο νέος πρεσβευτής μεγάλου οίκου μόδας

Ο «Wemby» είναι το νέο «καυτό» όνομα στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και έχει φτάσει ήδη τα 3,6 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Βίκτορ Γουεμπανιαμά

Ο Γάλλος σταρ του μπάσκετ Βίκτορ Ουεμπανιάμα είναι ο νέος πρεσβευτής του Louis Vuitton. Ο power forward γνωστός ως «Wemby» αναλαμβάνει επίσημος πρεσβευτής του γαλλικού οίκου και εντάσσεται στον κατάλογο κορυφαίων αθλητών που συνεργάζονται με τον Louis Vuitton, τους τενίστες Κάρλος Αλκαράθ, Ναόμι Οσάκα, τη σκιέρ Εϊλίν Γκου και τον κολυμβητή Λεόν Μαρσάν.

Στον νέο του ρόλο, ο Βίκτορ Ουεμπανιάμα θα αντιπροσωπεύει το brand σε κεντρικά γεγονότα και θα εμφανίζεται στις διαφημιστικές καμπάνιες του.

«Ήθελα μια σημαντική συνεργασία» ανέφερε ο Ουεμπανιάμα. «Για μένα έχει μεγάλη σημασία να συνεργάζομαι με τον LV - ξέρετε, γαλλική αριστεία» τόνισε.

«Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει σε άλλες χώρες, αλλά στη Γαλλία είναι το σημαντικότερο brand για τους νέους. Ειδικά με αυτό που έκανε ο Virgil Abloh» είπε.

Ο 20χρονος,  οποίος έχει ήδη καταρρίψει σημαντικά ρεκόρ στους San Antonio Spurs στο NBA έχει ήδη συγκεντρώσει μια μεγάλη βάση θαυμαστών, με 3,6 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Ο αθλητής έπαιζε προηγουμένως στη γαλλική Metropolitans 92 και δήλωσε ότι ελπίζει να αγωνιστεί με τη γαλλική εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: “Γυαλιά καρφιά” τα έκαναν οι αντιεξουσιαστές (βίντεο)

Κορονοϊός - Γρίπη: δεκάδες θάνατοι σε μια εβδομάδα

Θεσσαλονίκη – Χαριλάου: Γυναικοκτονία έδειξε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙσραήλ: Απομάκρυνση Παλαιστινίων από την Ράφα - Εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για εκεχειρίαΣήμερα 09:04 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει επισήμως το Ισραήλ για την μετακίνηση Παλαιστινίων από την ανατολική Ράφα και τις αναφορές για επικείμενη "χερσαία επέμβαση". Πιέσεις σε οικογένειες ομήρων και έλλειψη τροφίμων.

Μονή της Χώρας: Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα το ιστορικό μοναστήριΣήμερα 07:54 | Ειδήσεις

Πληροφορίες σε τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμμετοχή του Ταγίπ Ερντογάν στην εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της βυζαντινής μονής ως ισλαμικού τεμένους.

Πυρηνικά όπλα: Ο Πούτιν έδωσε εντολή για ασκήσεις και “προετοιμασία” του ΣτρατούΣήμερα 12:31 | Ειδήσεις

Το μήνυμα του Ρώσου προέδρου προς την Δύση. Τι αναφέρει το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Καταγγελία - Σέρρες: Πατριός βίαζε ανήλικη για 7 χρόνια!Σήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Σοκ προκαλούν όσα υποστηρίζουν στην καταγγελία τους το έφηβο σήμερα κορίτσι και η μητέρα του, κάνοντας λόγο για "εφιάλτη διαρκείας".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός - Τρίτη του Πάσχα: νεφώσεις, τοπικές μπόρες και μεταβλητοί άνεμοι15:06Θεσσαλονίκη: Μποτιλιάρισμα στα Μάλγαρα (εικόνες)14:53Euroleague - Final 4: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν “τελικούς” για την πρόκριση14:39Πάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Αυξημένη η κίνηση στα διόδια14:25Τένις: Σάκκαρη και Τσιτσιπάς έχασαν θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη14:12Σεισμός στην Ταϊβάν13:58Καταγγελία - Σέρρες: Πατριός βίαζε ανήλικη για 7 χρόνια!13:45Ενδοοικογενειακή βία: Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα13:32Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα: Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά13:18Τήνος: Χόρεψε ζεϊμπέκικο, ραίνοντας με χαρτονομίσματα τον βιολιστή (βίντεο)13:04 Πυρηνικά όπλα: Ο Πούτιν έδωσε εντολή για ασκήσεις και “προετοιμασία” του Στρατού12:50Καλιφόρνια: Επέμβαση της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο USC 12:37Πρωτομαγιά: Πώς αμείβεται για τους εργαζομένους 12:23ΗΠΑ: Δασκάλα αποπλάνησε μαθητή δημοτικού, τρεις μήνες πριν παντρευτεί (εικόνες)12:09Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο καπετάνιος του “Τιτανικού” και ο... “βασιλιάς Θέοντεν”11:55Χεζμπολάχ: “Βροχή” ρουκετών εναντίον βάσης του ισραηλινού στρατού11:42Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς11:28Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα 11:15Αυτοκίνητο παρέσυρε 8χρονο - Ο οδηγός εγκατέλειψε τραυματισμένο το παιδί11:01Ενδοοικογενειακή βία: Χτύπησε την σύζυγο και δύο κόρες του, μετά την Ανάσταση10:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο