LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 21 Φεβρουαρίου 2024 19:08 | Ανανέωση: 21 Φεβρουαρίου 2024 19:27

Νέα Αριστερά: O Γαβριήλ Σακελλαρίδης επιστρέφει στην ενεργό πολιτικη (εικόνες)

Ο Σακελλαρίδης επιστρέφει στην ενεργό πολιτική, αναλαμβάνοντας υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς.

Χαρίτσης – Σακελλαρίδης

Τον ρόλο του υπεύθυνου Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς αναλαμβάνει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΚΟ, Αλέξης Χαρίτσης, σε δηλώσεις που έκαναν στο περιστύλιο της Βουλής, έπειτα από τη συνάντηση τους.

Ο κ. Χαρίτσης καλωσόρισε με «μεγάλη χαρά» στη Νέα Αριστερά τον «αγαπητό φίλο και σύντροφο Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τονίζοντας ότι «είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε στη μεγάλη ευθύνη η Νέα Αριστερά να αποτελέσει την πειστική και αξιόπιστη διέξοδο που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία». «Τώρα είναι ώρα της συνένωσης δυνάμεων, τώρα είναι η ώρα της ενεργούς συμμετοχής», είπε, ανακοινώνοντας ότι όπως συμφώνησαν, «ο Γαβριήλ μπαίνει στην πρώτη γραμμή και αναλαμβάνει τον κρίσιμο ρόλο του υπεύθυνου Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς».

Χαρίτσης – Σακελλαρίδης

Χαρίτσης – Σακελλαρίδης

Από την πλευρά του, ο κ. Σακελλαρίδης ευχαρίστησε θερμά τον Αλέξη Χαρίτση «και όλους τους ανθρώπους της Νέας Αριστεράς για τη θερμή υποδοχή». «Είναι πολύ μεγάλη χαρά για μένα μετά από πολλά χρόνια απουσίας, νιώθω ότι επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι», είπε. Ανέφερε πως θεωρεί ότι είναι χρέος του να το πράξει τώρα «σε μια περίοδο που συνολικά ο χώρος περνάει μια περίοδο κρίσης». Απηύθυνε με τη σειρά του «κάλεσμα σε όλους τους ανθρώπους που νιώθουν απογοήτευση από την πολιτική και έχουν απομακρυνθεί από αυτήν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας, ακόμα κι όσοι νιώθουν ανησυχία απέναντι στην κυριαρχία της κυβέρνησης ή όσοι νιώθουν απογοήτευση από την απαξίωση της Αριστεράς». Είπε ότι «η Νέα Αριστερά και θέλει και μπορεί να σηκώσει το βάρος που της αναλογεί για μια ολόκληρη παράταξη και αυτό ακριβώς θα κάνουμε». «Θέλουμε να προσφέρουμε απαντήσεις στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας, να δώσουμε λύσεις, να ανοίξουμε δρόμους κι όλο αυτό να το κάνουμε με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια και με ειλικρίνεια».

«Θα τα δούμε στον καιρό τους όλα. Προχωράμε με πολλή δουλειά, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία», είπε ο κ. Χαρίτσης στο ερώτημα αν ο κ. Σακελλαρίδης θα είναι και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς απάντησε ότι «έχουμε σχολιάσει κατ' επανάληψη. Τώρα μιλάμε για τη Νέα Αριστερά».

Ειδήσεις σήμερα:

Κορινθία - Παλαιοχριστιανοί: “Δεν μου αρέσει που δεν πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά” λέει η αδερφή

Tουρκία - ΚΑΑΝ: Στον αέρα το πρώτο μαχητικό μετά τις αναβολές (βίντεο)

Γιούτα: 9χρονο παιδί σκότωσε μέλος της οικογένειάς του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δολοφονία Ελλήνων στην Αλβανία: Συνελήφθη 69χρονος 13:48Φωτιά στο Μούρεσι: Σύλληψη υπόπτου13:35Παραβατικότητα ανηλίκων - Θεσσαλονίκη: Σαφάρι ελέγχων της ΕΛΑΣ13:21Marfin: Σαν σήμερα η τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας13:06Έγκλημα στη Σάμο: Στον Εισαγγελέα η 49χρονη που σκότωσε τον πατέρα της12:51Κασσελάκης: Γιορτάζουμε την Ανάσταση, τη μετάβαση από το σκοτάδι στο φως 12:37Ζαχάροβα: Οι χώρες της Βαλτικής έχουν απομακρυνθεί από τη Μόσχα12:24Βόλος: Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι άνδρα που νοσηλεύεται12:10Χανιά: Ακρωτηριάστηκε ο 14χρονος που έσκασε στο χέρι του κροτίδα11:57Γερμανία: Χιλιάδες συσκέψεις του Στρατού διέρρευσαν λόγω “κενού ασφαλείας”11:43NBA: Έφυγε από τη ζωή ο Ντάριους Μόρις11:29Λήμνος: “Εκρηκτική” Ανάσταση στο Ανδρώνι (βίντεο)11:16Formula 1 - GP Μαϊάμι: Ο Φερστάπεν στην pole position11:02Πλημμύρες στη Βραζιλία: 70000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους10:49Χανιά: 14χρονος τραυματίστηκε με κροτίδα10:35Μανχάταν: Φάρσες για τοποθετήσεις βομβών σε συναγωγές 10:21Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν την Κυριακή του Πάσχα10:07Δημοτικές Εκλογές - Μεξικό: Νεκροί σε επίθεση εναντίον υποψηφίου 09:54Φενερμπαχτσέ - Euroleague: Η ποινή για τα επεισόδια με τη Μονακό09:40ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου09:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο