LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Τεχνολογία - ΕπιστήμηΔημοσίευση: 21 Φεβρουαρίου 2024 18:56 | Ανανέωση: 23 Φεβρουαρίου 2024 09:53

Τεχνητή Νοημοσύνη - “From AI to Z” Conference: Το μέλλον είναι εδώ!

Ο  Όμιλος ANTENNA και το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας διοργανώνουν το ενδιαφέρον συνέδριο, εστιάζοντας στην αντιμετώπιση προκλήσεων και την δημιουργία ευκαιριών.

Ο Όμιλος ANTENNA και το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας διοργανώνουν συνέδριο με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη και τίτλο From AI to Z”.

Φιλοδοξία του συνεδρίου είναι η επικοινωνία, η διάδοση και η προβολή των καίριων θεμάτων για το πως θα αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης και πως θα δημιουργηθούν ευκαιρίες μέσα από αυτήν.

Γνωρίζατε ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να διοικήσει την επιχείρησή σας; ‘Η ότι το είδωλό σας μπορεί να συμμετέχει σε ερωτικό σκάνδαλο, εν αγνοία σας;

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να επηρεάσει τη ζωή τους, πώς να την αξιοποιήσουν προς όφελός τους και πώς να προφυλαχτούν από άγνωστους κινδύνους.

Σε αυτό το κορυφαίο συνέδριο θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από πρωτοπόρους επιστήμονες, αρμόδιους φορείς, εξειδικευμένους ερευνητές, κρατικούς εκπροσώπους και ειδικούς που ήδη αξιοποιούν την Τεχνητή Νοημοσύνη στο μέγιστο σε διάφορους επιστημονικούς και επιχειρηματικούς τομείς, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου θα απευθύνει εναρκτήριο χαιρετισμό στο "From AI to Z" Conference.

From AI to Z Conference

Ανάμεσα στους ομιλητές συγκαταλέγονται οι: Μανώλης Σφακιανάκης, Πρόεδρος Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια, Ειδικός Αναλυτής – Ερευνητής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων, Μάριος Αναπλιώτης, Founder & CEO, EVLINE Inc, Μελίνα Αναστασοπούλου, Υποψήφια Διδάκτωρ Νομικής, στο Πανεπιστήμιο του Λουξεμβούργου, Massimo Gherardi, CEO & Founder @ Point Break Security GmbH, Στέλιος Ηλιάκης, CEO, Sleed, Κέλλυ Ιωάννου, Διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute), Διευθύνουσα Σύμβουλος CyberX, Υποψήφια Διδάκτωρ Ψηφιακής Εγκληματολογίας, MSc στην Κλινική Εγκληματολογία, Τrauma Coach και Ιδρύτρια του Κέντρου Ψυχικής Υγείας και Αποκατάστασης τουΗλεκτρονικού Τραύματος, traumahelp.gr, Θανάσης Καμέας, Founder & CEO Plushost, Γιώργος Καραμίχος. Ηθοποιός – Σκηνοθέτης, Σταύρος Κιτσάκης, Δικηγόρος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ανοβέρου, Μεταδιδάκτωρ Νομικής Σχολής Αθηνών, Ξένια Κούρτογλου, Ιδρύτρια Focus Bari & Resilience Expert, Ηλίας Κωνσταντακόπουλος, Αντεισαγγελέας Εφετών, τ. Σύμβουλος Δικαιοσύνης στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ε.Ε., Διδάσκων στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (ΕΣΔΙ), Εμπειρογνώμονας/Εκπαιδευτής του Οργανισμού της Ε.Ε. για την κατάρτιση στον τομέα της επιβολής του νόμου CEPOL για την αντιμετώπιση της Τρομοκρατίας, Γιάννης Μαστρογεωργίου, Special Secretary for Strategic Foresight at Presidency of the Government, Δρ. Λίλιαν Μπαλατσού, Ειδικός Τεχνητής Νοημοσύνης και Γλώσσας, Γνωσιακή Νευροεπιστήμων, Ιδρύτρια Greek Girls Code, Γεώργιος Νούνεσης: Διευθυντής & Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», Αντώνιος Ντακανάλης: Kαθηγητής και Eπικεφαλής ερευνητής Ψυχιατρικής και Ψυχοθεραπείας στο  Πανεπιστήμιο «Μπικόκα» του Μιλάνου, Θεόδωρος Ξενάκης, Ομότιμος Καθηγητής Ορθοπεδικής, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Metropolitan General, Νίκος Σκιαθίτης: Executive Director Network Operations, COSMOTE Technical Services, Κώστας Στεργιόπουλος, ΜΒΑ, Επιχειρησιακός Διευθυντής Metropolitan Hospital, μέλος της Ομάδας Ψηφιακών Δράσεων HHG, Παντελής Ταμπακόπουλος, Ειδικός Πληροφοριακών Συστημάτων, Chief Information Technology Officer στο Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI Institute), Χαράλαμπος Τσέκερης: Κύριος Ερευνητής, Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ), Λευτέρης Χαρίτος: Σκηνοθέτης – Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Τις πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές του ΑΝΤ1, Λία Κοντοπούλου, Ρίτσα Μπιζόγλη, Ηρώ Ράντου, Νίκος Ρογκάκος και Μαρία Σαράφογλου.

Χορηγός του συνεδρίου είναι η COSMOTE.

Θερμοί υποστηρικτές του συνεδρίου είναι το ΤΑΙΠΕΔ, η EUROLIFE FFH, ο MYTILINEOS και η INTRAKAT.

Για περισσότερες πληροφορίες, δωρεάν εγγραφές και το πρόγραμμα του συνεδρίου δείτε στο: https://www.fromaitoz.gr/



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”Σήμερα 17:27 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ έκανε και έναν απολογισμό της κυβέρνησής του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσειςΣήμερα 20:20 | Ειδήσεις

Η Κομισιόν και η Αθήνα για την υπόθεση Μπελέρη. Το ψάξιμο Ράμα για προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα και οι «πόρτες» που «έφαγε».

Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- ΣιφάΣήμερα 21:08 | Ειδήσεις

Εκατοντάδες πτώματα έχουν βρεθεί σε επτά ομαδικούς τάφους στη Γάζα.

Φωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η ΕισαγγελίαΣήμερα 12:43 | Ειδήσεις

Ποιος από τους κατηγηρούμενους στην πρώτη δίκη είναι ο μόνος που εξαιρέθηκε από την έφεση και γιατί 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τελικό Κυπέλλου με φιλάθλους ζητεί ο Άρης23:30Γκρέτα Τούνμπεργκ: “έφαγε” πρόστιμο γιατί απέκλεισε την είσοδο κοινοβουλίου23:19Euroleague: Η Φενερμπαχτσέ αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Final 423:05Βουλή: Φωταγωγήθηκε στα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού (εικόνες)22:52Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας κάνει πρεμιέρα στις λαϊκές αγορές22:38Τροχαία – Μήνυμα ασφάλειας: Ωραίο το makeup, πιο ωραίο το κεφάλι σου. Φόρα κράνος!22:25Τσίπρας: Σημείο καμπής οι ευρωεκλογές22:11Βέλγιο: 14χρονη βιάστηκε ομαδικά σε δάσος21:58Μητσοτάκης: Το βίντεο στο TikTok για το “Ζάρι” της Σάττι και τον Πίνατ21:44Πέθανε η Ιφιγένεια Αστεριάδη21:31Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- Σιφά21:17Επιστολική ψήφος: Ξεκινά η αποστολή φακέλων στους εκλογείς21:04Καιρός: Βροχές, σκόνη και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη20:50Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσεις20:36Δούκας – Ιμάμογλου: Αθήνα και Πόλη θα συνεργαστούν κόντρα στη μισαλλοδοξία (εικόνες)20:23Σητεία: Συνελήφθη ανήλικος και η μητέρα του για απειλή κατά νεαρού20:09Εύβοια: Έδειρε τον πατέρα του, συνελήφθη και την άλλη μέρα “τα ίδια”19:56ΣΥΡΙΖΑ για Ράμα: Προκλητική η επίσκεψη, εθνικά επικίνδυνος ο Μητσοτάκης19:42Astra Zeneca – Μαγιορκίνης στον ΑΝΤ1: Όσοι δεν είχαν επιπλοκές τις 30 πρώτες μέρες, είναι ασφαλείς (βίντεο)19:28“Ρουκ Ζουκ”: Πρώτο σε τηλεθεάσεις και τον Απρίλιο19:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο