LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 21 Φεβρουαρίου 2024 11:23

“Ο Άλλος Άνθρωπος” - Πολυχρονόπουλος: Οι ράβδοι χρυσού, τα διαμάντια και η απάντησή του στο “Πρωινό” (βίντεο)

Ο δημιουργός της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», συνεχίζει να βρίσκεται στο κτήριο και να συμμετέχει στις δράσεις της Κουζίνας. Εκεί τον εντόπισε η κάμερα του ΑΝΤ1 και μίλησε για όλα.

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έδωσε απαντήσεις για όλα αυτά που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την διαχείριση της Κοινωνικής Κουζίνας,«Ο Άλλος Άνθρωπος», 

Ο δημιουργός της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», συνεχίζει να βρίσκεται στο κτήριο και να συμμετέχει στις δράσεις της Κουζίνας. Εκεί τον εντόπισε η κάμερα του ΑΝΤ1 και μίλησε για όλα.

«Φυσικά και είμαι πάντα ενεργός. Χρειαζόμαστε τρόφιμα, αλλά όχι να έρχεται ο κόσμος και να τα αφήνει εδώ. Θέλουμε να παραμένουν και να μαγειρεύουμε ολοι μαζί». Ακόμη, όπως είπε «δεν έχω δώσει ποτέ πράγματα σε ανθρώπους χωρίς να το έχουν ανάγκη». Ενώ μιλώντας για τις κατηγορίες και προς την μητέρα του είπε πως «πιο πολύ έχω στεναχωρηθεί για εκείνη»

Ακόμη, χαρακτήρισε γελοία όσα ακούστηκαν για διαμάντια, ράβδους χρυσού και σπίτια σε Μύκονο και Αράχωβα.

Υπέβαλλε την πρώτη μήνυση

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων βρέθηκε την Δευτέρα ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος συνοδευόμενος από δύο δικηγόρους, προκειμένου να υποβάλει μήνυση κατά πρώην εθελοντή της κοινωνικής κουζίνας για τα όσα υποστήριξε δημοσίως για τον «Άλλο Άνθρωπο».

Ο πρώην εθελοντής κατηγόρησε σε συνεντεύξεις του τον Κ. Πολυχρονόπουλο για κακοδιαχείριση δωρεών πολιτών σε χρήμα και σε είδος, καθώς και για εκμετάλλευση τους για ίδιον όφελος.

Εξερχόμενος των δικαστηρίων, ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας έκανε δηλώσεις στην κάμερα του ΑΝΤ1. «Ήρθαμε για να αποδείξουμε και να πούμε εμπράκτως ότι η Δικαιοσύνη είναι αυτή που θα ερευνήσει και θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει», τόνισε ο Κ. Πολυχρονόπουλος.



Ειδήσεις σήμερα:

Εορτολόγιο - 21 Φεβρουαρίου: Ποιος γιορτάζει σήμερα

Πατήσια – Άλιμος: Εμπρησμοί αυτοκινήτων τη νύχτα

ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική Γραμματεία και Κασσελάκης σε συμβιβασμό

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις16:25Τούρκοι αναλυτές: Τριγμοί μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελι;16:12ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, Χαλάνδρι15:58Μεγάλη Δευτέρα – καιρός: Τοπικές βροχές και βοριάδες15:44Πέλλα: Συνελήφθη κρύβοντας λάδι αμφιβόλου ποιότητας 15:30Ρωσία: Συνελήφθη δημοσιογράφος επειδή συνεργαζόταν με τον Ναβάλνι15:16Κρήτη: Συνελήφθη με εκατοντάδες κροτίδες15:02Τούρκος ιστορικός: Η Αγία Σοφία δεν κάνει για ναμάζι14:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη14:34Πρόεδρος Παλαιστίνης: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν την επίθεση του Ισραήλ14:20“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας14:06Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα της συνεδρίασης13:52Βρούτσης: Καμιά ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές13:38Μυστική συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο13:24Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις της εβδομάδας (βίντεο)13:10Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι την ανάγκαζε να εκδίδεται και την κακοποιούσε12:56“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)12:42ΟΠΕΚΑ: Την Μεγάλη Τρίτη πληρώνονται 18 επιδόματα12:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο