LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 21 Φεβρουαρίου 2024 10:59

Τουριστικά λεωφορεία - Πανελλαδικές κινητοποιήσεις: Ουρές στη Θεσσαλονίκη

Που έχουν προγραμματιστεί κινητοποιήσεις από τους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων. Ποια τα αιτήματά τους.

Θεσσαλονίκη - λεωφορεία - διαμαρτυρία

(εικόνα αρχείου)

Σε πανελλαδικές κινητοποιήσεις προχωρούν σήμερα 21 Φεβρουαρίου οι ιδιοκτήτες των τουριστικών λεωφορείων, ζητώντας την ικανοποίηση του βασικού τους αιτήματος που αφορά τη μόνιμη εξίσωση των τελών κυκλοφορίας με τους άλλους συγκοινωνιακούς φορείς.

Στη Θεσσαλονίκη οι συγκεντρώσεις των τουριστικών λεωφορείων θα είναι δύο, μία στα ανατολικά και μία στα δυτικά της πόλης.

Αναλυτικότερα το ραντεβού έχει δοθεί για τι 9:00 στα ανατολικά, επί της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή, στο ύψος του Γ.Ν. «Ιπποκράτειο» με κατεύθυνση προς Χαλκιδική και στα δυτικά στο εμπορικό κέντρο «One Salonica» με κατεύθυνση προς την είσοδο της πόλης.

Κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα
Σύμφωνα με το grtimes, aνάλογες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις με την ώρα συγκέντρωσης να έχει οριστεί πανελλαδικά στις 9 το πρωί. Μεταξύ άλλων, στη Βέροια, τουλάχιστον 60 λεωφορεία θα συγκεντρωθούν επί της οδού Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Σιδηροδρομικού Σταθμού και στον Βόλο περίπου 20 λεωφορεία μπροστά από το Δημαρχείο.

Στην Αθήνα, το σημείο συνάντησης των περίπου 200 οχημάτων θα είναι επί της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Athens Marriott Hotel ενώ στο Ναύπλιο η διαμαρτυρία θα γίνει μπροστά από το κτίριο της Νομαρχίας.

Σύμφωνα με πηγές του κλάδου, εφόσον δεν βρεθεί λύση οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων είναι πιθανό να προχωρήσουν και σε αποκλεισμό δρόμων, καθώς και σε καταγγελία στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για αθέμιτο ανταγωνισμό σε σχέση με τους υπόλοιπους συγκοινωνιακούς φορείς.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορινθία - Παλαιοχριστιανοί: “Δεν μου αρέσει που δεν πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά” λέει η αδερφή

Αγρότες: Φεύγουν από την Αθήνα και αποφασίζουν τις επόμενες κινητοποιήσεις τους

Γιούτα: 9χρονο παιδί σκότωσε μέλος της οικογένειάς του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από την μοιραία συμπλοκήΣήμερα 18:45 | Ειδήσεις

Στο αποκλειστικό υλικό που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, καταγράφονται οι στιγμές πριν από τον καυγά που οδήγησε στον τσακωμό και τον θάνατο του 23χρονου.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωσηΣήμερα 17:44 | Ειδήσεις

Μέχρι στιγμή έχουν προφυλακιστεί 9 άτομα για την δολοφονία του αστυνομικού.

ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, ΧαλάνδριΣήμερα 15:52 | Ειδήσεις

Πως δρούσαν τα ανήλικα μέλη της σπείρας. Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικές αρχές.

Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”Σήμερα 16:59 | Ειδήσεις

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αττικόν απαντούν στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για τη νοσηλεία του πατέρα του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός: Κέρδισε άνετα την Λαμία με το μυαλό... στην Άστον Βίλα19:20Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από την μοιραία συμπλοκή 19:07Σημεία για rapid test τη Δευτέρα σε 174 σημεία18:53Ρωσία: Κατέλαβε χωριό στο Ντονέτσκ18:40Σάμος: Φονικό ναυάγιο με μετανάστες18:26Ανδρουλάκης: Να μας πει ξεκάθαρα ο κ.Μητσοτάκης τι συμβαίνει με το υπουργείο Εσωτερικών18:13Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση17:59Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Κυριακής17:46Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για Σουηδία με την ελληνική αποστολή17:32New York Times για Σπαρτιάτες: Aκροδεξιό κόμμα που του απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές17:19Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”17:05Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις16:25Τούρκοι αναλυτές: Τριγμοί μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελι;16:12ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, Χαλάνδρι15:58Μεγάλη Δευτέρα – καιρός: Τοπικές βροχές και βοριάδες15:44Πέλλα: Συνελήφθη κρύβοντας λάδι αμφιβόλου ποιότητας 15:30Ρωσία: Συνελήφθη δημοσιογράφος επειδή συνεργαζόταν με τον Ναβάλνι15:16Κρήτη: Συνελήφθη με εκατοντάδες κροτίδες15:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο