LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 21 Φεβρουαρίου 2024 07:42

“The 2Night Show”- Ιακωβίδης: Αν δεν είχα γίνει τραγουδιστής, θα είχα... (βίντεο)

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, φανερά ανανεωμένος, μίλησε για τις συνεργασίες του, τη νέα του δουλειά και όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα.

Πέτρος Ιακωβίδης - The 2Night Show

Συνέντευξη στο «The 2Night Show», και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραχώρησε τα μεσάνυχτα της Τρίτης ο Πέτρος Ιακωβίδης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε μία αναδρομή στην επαγγελματική του πορεία στη μουσική, ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις με την αδελφή του, Μορφούλα.

«Σέβομαι όλες τις επιλογές της Μορφούλας και επαγγελματικά και στον τρόπο που φέρεται στους ανθρώπους. Ξέρει τα πάντα για μένα. Εγώ πιο πολύ μιλούσα σε εκείνη για τα προσωπικά μου, παρά στους φίλους μου. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός μαζί της, θεωρώ ότι είναι πολύ ταλαντούχα», είπε αρχικά ο Πέτρος Ιακωβίδης.

«Με τη Λένα Ζευγαρά γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, από την εποχή που τραγουδούσαμε σε διαφορετικά μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη. Είναι εξαιρετικό παιδί. Για μένα έχουν σημασία οι συνεργασίες, όχι η μαρκίζα. Αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου», αποκάλυψε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Εγώ αυτό που ήθελα πάντα ήταν να έχω σχέση με τη μουσική και ήθελα να τραγουδάω. Οι γονείς μου με στήριξαν σε αυτό και δόξα τω Θεώ πήγαν όλα καλά. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος για όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα. Τώρα βάζουμε νέους στόχους, το να έχω διάρκεια και πορεία είναι ένας από αυτούς», εξομολογείται ο Πέτρος Ιακωβίδης

«Αν δεν είχα γίνει τραγουδιστής, θα είχα ήδη οικογένεια. Μου αρέσει πολύ αυτή η εικόνα με τη γυναίκα και τα παιδιά μου», εξομολογείται κλείνοντας ο Πέτρος Ιακωβίδης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Πάντα έβαζα στόχους. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος σε σχέση με αυτά που ήθελα όταν ήμουν παιδί. Ο πιο δύσκολος στόχος είναι να σε αγαπήσει ο κόσμος. Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα καλά τραγούδια για να κάνεις καριέρα, πρέπει ο κόσμος να σε βάλει στο σπίτι του. Πρέπει να είσαι ανοιχτόκαρδος. Να φέρεσαι στους άλλους όπως θα ήθελες να σου φέρονται εσένα», συμπλήρωσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Εορτολόγιο - 21 Φεβρουαρίου: Ποιος γιορτάζει σήμερα

Πατήσια – Άλιμος: Εμπρησμοί αυτοκινήτων τη νύχτα

ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική Γραμματεία και Κασσελάκης σε συμβιβασμό

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κασσελάκης: Το ΕΣΥ είναι υπό κατάρρευση10:24Υπουργείο Εσωτερικών: Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία της Διεύθυνσης Εκλογών10:11Βόλος: Εσωτερική πρόσεχε του παππούδες και “ξάφρισε” τον εγγονό09:57Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανών – Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας οδηγός09:43ΝΒΑ – Μπακς: Νέα ήττα για τα “ελάφια”09:30Τροχαία: Έκτακτες ρυθμίσεις για την έξοδο του Πάσχα09:17Θοδωρής Αγγελόπουλος: Ο διεθνής σκηνοθέτης με τις σημαντικές διακρίσεις09:03Συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας: Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και οπλισμός 08:50Νέα Μάκρη: Βγήκε για λίγο από το σπίτι και την “έγδυσαν”08:36Κακλαμανάκης: Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών (εικόνες)08:23ΗΠΑ: Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι έπληξαν κεντρικές πολιτείες (εικόνες)08:09Παράνομα τραπεζοκαθίσματα – Δήμος Αθηναίων: Αισθητή αύξηση των εντολών απομάκρυνσης φέτος07:56Εορτολόγιο - Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:42Επίδομα γέννας: Πότε καταβάλλονται τα αναδρομικά για τα “παιδιά του 2023”07:29Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιά07:15“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο07:01Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο