LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 20 Φεβρουαρίου 2024 22:26

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Πρόστιμο 11500 λίρες για ένα... σάντουιτς! (βίντεο)

Γιατί επιβλήθηκε η τιμωρία και ο προπονητής κλήθηκε να πληρώσει τόσο υψηλό πρόστιμο για ένα σάντουιτς που... έτρωγε άλλος παράγοντας του αγώνα.

Σάντουιτς

Πρόστιμο 11.500 λιρών επιβλήθηκε στον προπονητή της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρις Γουίλντερ, για σχόλια που έκανε για τους διαιτητές, στην ήττα (3-2) της ομάδας του στην Premier League από την Κρίσταλ Πάλας τον περασμένο μήνα.

Ο Γουίλντερ ήταν δυσαρεστημένος με τις αποφάσεις τους κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά τον αγώνα έκανε ανάλογα σχόλια. Κατηγόρησε επίσης τον βοηθό ενός διαιτητή για ασέβεια επειδή συνέχισε να τρώει ένα σάντουιτς, ενώ ο Γουάιλντερ προσπαθούσε να μιλήσει με τον διαιτητή Τόνι Χάρινγκτον μετά το παιχνίδι.

Κατηγορήθηκε για παραβίαση των κανονισμών σε σχέση με τα σχόλιά του μετά τον αγώνα, αφού σύμφωνα με την αγγλική ομοσπονδία (FA) συνιστούσαν «ανάρμοστη συμπεριφορά, καθώς υπονοούσαν μεροληψία ή επίθεση στην ακεραιότητα του διαιτητή, ή των διαιτητών γενικά».

Ανακοίνωση της FA ανέφερε ότι ο Γουίλντερ είχε αποδεχθεί την κατηγορία του και ότι μια ανεξάρτητη ρυθμιστική επιτροπή είχε επιβάλει το πρόστιμο.

Ο θυμός του Γουίλντερ πυροδοτήθηκε όταν ο τερματοφύλακάς του Ίβο Γκρμπιτς αναγκάστηκε να αποχωρήσει με διάσειση μετά από σύγκρουση με τον Ζαν-Φιλίπ Μαρετα της Κρίσταλ Πάλας, που δεν δέχθηκε κίτρινη κάρτα.

«Είναι άλλη μια γελοία εμφάνιση από τον διαιτητή. Μου είπε ένας διαιτητής της Premier League, ο οποίος είναι ειλικρινής, "ετοιμαστείτε, γιατί κάθε αυστηρή απόφαση θα είναι εναντίον σας, κάθε 50-50 θα είναι εναντίον σας"», είπε ο Γουίλντερ στη συνέντευξη Τύπου του μετά τον αγώνα.

«Κάθε αυστηρή απόφαση είναι εναντίον μας. Δεν κοιτάζω πίσω τους τελευταίους δέκα αγώνες, αλλά μεγαλύτερη περίοδο, πριν να είμαι κι εγώ εδώ. Ίσως η διαδικασία σκέψης είναι ότι, "δεν θα μείνουν πολύ σε αυτή την κατηγορία και μπορεί να διαιτητεύσω την άλλη ομάδα την επόμενη χρονιά, οπότε δεν θέλω να στενοχωρήσω πάρα πολύ κόσμο».

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς σε 25 αγώνες.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Αγρότες - Σύνταγμα: Μαζική η συμμετοχή στο συλλαλητήριο (εικόνες)

ΑΠΘ - Νομική: "Χάθηκε" το εξάμηνο, δεν θα γίνει η Εξεταστική

Ρόδος: Πέθανε 5χρονο κορίτσι - Πριν χρόνια είχε φύγει από την ζωή και η αδελφή του


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γλυφάδα: Καρχαριοειδές εμφανίστηκε στην παραλία (εικόνες)23:59Ρέθυμνο: Τουρίστας πέθανε στο ξενοδοχείο23:49Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός μπήκε στη Ράφα (βίντεο)23:38Δωρεά οργάνων: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της23:25Ρωσία: Τα γυμνάσια με πυρηνικά θα ηρεμήσουν τους “θερμοκέφαλους” στη Δύση23:12Γάζα: Το Ισραήλ απορρίπτει την εκεχειρία και προχωρά στην επιχείρηση στη Ράφα22:58Ενδομητρίωση: Μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα μιας γυναίκας;22:45Διάρρηξη στο ΥΠΕΣ: Τι προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΑΣ 22:31Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Δεν έχουμε πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε22:18Πειραιάς: Απαγορεύτηκε ο απόπλους πλοίου22:04Eύβοια - Τροχαίο: “Τούμπαρε” αυτοκίνητο με μητέρα και μωρό (εικόνες)21:51Μάρλεν Ντίτριχ: Η Γερμανίδα που κατέκτησε τον κόσμο 21:37Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου: Αυξημένη η κίνηση21:24Γάζα – Κολούμπια: Οι διαμαρτυρίες…ακυρώνουν τη μεγάλη τελετή αποφοίτησης21:10Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο ΑΝΤ1 στο εσωτερικό του ναού (αποκλειστικές εικόνες) 20:57Μάλγαρα: Διακομιδή βρέφους εν μέσω επιστροφής των εκδρομέων (βίντεο)20:43ΗΠΑ - Δίκη Τραμπ: Του επέβαλαν πρόστιμο για 10η φορά! 20:30Γάζα – ΜΜΕ: Το Ισραήλ απορρίπτει την πρόταση εκεχειρίας20:16 Άνω Καστρίτσι Πάτρας: Αναβιώνει το έθιμο της “Λέησης” (εικόνες)20:04Γάζα: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση του πυρός19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο