LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 20 Φεβρουαρίου 2024 09:36

Τρίκαλα: Ο πατροκτόνος στο χειρουργείο

Σε επέμβαση υποβάλλεται ο 46χρονος που σκότωσε τον πατέρα του.

 Τρίκαλα - Γυναίκα - Απειλή αυτοκτονίας

Ο πατροκτόνος στα Τρίκαλα χειρουργείται σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Η κατάσταση της υγείας του 46χρονου κρίνεται σοβαρή, καθώς αυτοτραυματίστηκε μετά την ανθρωποκτονία του πατέρα του.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, ο 46χρονος σκότωσε το Σάββατο τον πατέρα του και έμεινε μέσα στο σπίτι μαζί του, ειδοποιώντας την Αστυνομία την Κυριακή, ένα 24ώρο αργότερα.

Ο καθ’ομολογίαν δράστης της πατροκτονίας, ο οποίος αυτοτραμαυτίστηκε σοβαρά στον αυχένα, φέρεται να αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας.

Ειδήσεις σήμερα:

Αγρότες: Η κάθοδος στην Αθήνα και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κορινθία - Παλαιοχριστιανοί: “Eπανέφερε τα παιδιά στο σχολείο” έλεγε η νονά στον πατέρα

Δάφνη: Ληστεία σε φούρνο μέρα μεσημέρι - Την απείλησαν με μαχαίρι (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜονή της Χώρας: Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα το ιστορικό μοναστήριΣήμερα 07:54 | Ειδήσεις

Πληροφορίες σε τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμμετοχή του Ταγίπ Ερντογάν στην εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της βυζαντινής μονής ως ισλαμικού τεμένους.

Θήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΧθες 19:55 | Ειδήσεις

Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία με το μωρό που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 14 μηνών.

Ράφα: Νεκροί από βομβαρδισμούς - Αναφορές για εκκένωση ενόψει χερσαίας επιχείρησηςΣήμερα 08:04 | Ειδήσεις

Ενώ εντείνονται οι διεθνείς πιέσεις, η Ράφα, που αποτελεί τo "αγκάθι" για Ισραήλ και Χαμάς για την επίτευξη συμφωνίας εκεχειρίας, αποτελεί θέατρο εκκαθαριστικών επιχειρήσεων. 

Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς ΜενότιΣήμερα 07:40 | Ειδήσεις

Έφυγε από την ζωή ένας θρύλος των ποδοσφαιρικών "πάγκων".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ράφα: Νεκροί από βομβαρδισμούς - Αναφορές για εκκένωση ενόψει χερσαίας επιχείρησης08:18Μονή της Χώρας: Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα το ιστορικό μοναστήρι08:05 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)07:51Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι07:38Εορτολόγιο - 6 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα07:25Καιρός - Δευτέρα του Πάσχα: τοπικές μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας07:11ΗΠΑ: Πτήση για μαχητικό αεροπλάνο που ελέγχεται με τεχνητή νοημοσύνη (βίντεο)23:59Αγίου Πνεύματος: Πότε πέφτει το τριήμερο23:46Πάσχα - Τολό: Το κάψιμο του Ιούδα στην θάλασσα (εικόνες)23:32Γάζα - Χαμάς: Μαραθώνιος διαβουλεύσεων και πιέσεις για εκεχειρία23:19Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων “εγκλωβίστηκε” σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)23:05Διαφραγματοκήλη: συχνές ερωτήσεις22:51Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε στο Τιρκουάζ Χαλί της διοργάνωσης (εικόνες) 22:37Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιού22:23ΗΠΑ - Euro 2024: Οδηγία για "αυξημένη προσοχή" των Αμερικανών στην Γερμανία22:10Καρδιοχειρουργική 2.0: εξατομικευμένη θεραπεία, νέες τομές και αποδόμηση μύθων21:42Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)21:29ΗΠΑ: Ιταλός φοιτητής θύμα αστυνομικής βίας (βίντεο)21:15Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά21:02Madonna - Rio de Janeiro: η μεγαλύτερη συναυλία της “βασίλισσας” (βίντεο)20:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο