LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 19 Φεβρουαρίου 2024 16:13

“The 2night show”: Υπέροχες γυναικείες παρουσίες το βράδυ της Δευτέρας

Δυο ιδιαίτερες προσωπικότητες από τους χώρους της υποκριτικής και της μουσικής μιλούν στο Γρηγόρη για όλους και για όλα.

ΔΤ_THE 2NIGHT SHOW

Απόψε, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» την Ντένια Ψυλλιά, την Κερασίνα από τη «Μάγισσα». Η νεαρή ηθοποιός μιλάει για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και για τον ρόλο της Κερασίνας, που έχει αγαπηθεί από το κοινό. Πώς από τη Γυμναστική Ακαδημία κατέληξε στην Υποκριτική; Γιατί η μαμά της επιμένει πως πρέπει να κάνει κωμωδία; Έχει βιώσει την απάτη στην προσωπική της ζωή; Ποια μεγάλη επιτυχία είχε υπογράψει στιχουργικά ο παππούς της; Τέλος, μιλάει για τα όνειρά της και τους μελλοντικούς επαγγελματικούς στόχους της. 

ΔΤ_THE 2NIGHT SHOW

ΔΤ_THE 2NIGHT SHOW

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται επίσης καλεσμένη του Γρηγόρη και η Ιουλία Καλλιμάνη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μιλάει για τον «χαμό» που γίνεται στο κέντρο διασκέδασης «Tokyo» που εμφανίζεται και για το περιστατικό με το πανέρι που πετάχτηκε στο πρόσωπό της. Τι συνέβη και άλλαξε ο τρόπος σκέψης της; Γιατί δεν λέει ένα τραγούδι εάν δεν το αισθάνεται; Γιατί θεωρεί τον εαυτό της «αντισυστημικό»; Τέλος, μιλάει για την τοξικότητα των ανθρώπων και τη χαρά της όταν ο κόσμος τραγουδάει τις μεγάλες επιτυχίες της.

ΔΤ_THE 2NIGHT SHOW

ΔΤ_THE 2NIGHT SHOW

ΔΤ_THE 2NIGHT SHOW

Για 8η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη στις 24:00.

Δείτε το trailer:

#The2NightShow

Συντελεστές:

Head of Production: Αντώνης Μάτσος

Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας

Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου

Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη 

Υπεύθυνος Καλεσμένων: Μανώλης Σκοπελίτης

Ειδήσεις σήμερα:

Τρίκαλα - Πατροκτονία με αλυσοπρίονο: Ο δράστης ήθελε να κόψει και το δικό του κεφάλι

Ναύπακτος: Αδέρφια καήκαν ζωντανά μέσα στο σπίτι τους (βίντεο)

Κόρινθος - Παλαιοχριστιανοί: Επίθεση στο συνεργείο του ΑΝΤ1 σε live μετάδοση (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα20:51ΗΠΑ καταλήψεις: Ο Ερντογάν τάσσεται υπέρ των φοιτητών20:38“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)20:24Bία ανηλίκων: Ανήλικη απείλησε με μαχαίρι 14χρονη, την ξυλοκόπησε και τη λήστεψε20:11ΑΑΔΕ - Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Σε λειτουργία στο myCar19:57Τροχαίο - Βούλα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής19:44ΗΠΑ - Μπάιντεν για καταλήψεις πανεπιστημίων: Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος19:30Βλάβη στο πλοίο Power Jet: Ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες19:17Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέας 19:03Βέροια: Τραγικό τέλος για τον 43χρονο που είχε εξαφανιστεί 18:50Καιρός - Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ18:36Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες) 18:23Χαλαζόπτωση στα Τρίκαλα Κορινθίας: “Άσπρισαν” οι δρόμοι και καταστράφηκαν καλλιέργειες (εικόνες)18:09Τροχαίο: Νεκρός νεαρός οδηγός μηχανής17:56ΗΠΑ - UCLA: Προσαγωγές και λαστιχένιες σφαίρες κατά των διαδηλωτών (εικόνες)17:42Νίσυρος: Στη φυλακή ο αρχαιοφύλακας17:29Ηράκλειο - Νονός: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και σε άλλα ανήλικα 17:15Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος και η Σταύρωση17:02Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 16:48Τουρκία κατά Ισραήλ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο16:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο