LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 19 Φεβρουαρίου 2024 07:12 | Ανανέωση: 19 Φεβρουαρίου 2024 07:54

Τρίκαλα - Πατροκτονία με αλυσοπρίονο: Ο δράστης ήθελε να κόψει και το δικό του κεφάλι

Τι αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες για τις κινήσεις του 46χρονου, αφού δολοφόνησε τον πατέρα του.

 Αλυσοπρίονο

Αίσθηση στο Πανελλήνιο προκαλεί το φρικτό έγκλημα στα Τρίκαλα, όπου γιος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του 46χρονου δράστη, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία, το έγκλημα δεν το διέπραξε την Κυριακή, αλλά τουλάχιστον προ δύο ημερών, μέσα στην βιοτεχνία που διατηρούν, στην οδό Καρδίτσης στα Τρίκαλα.

Ο ίδιος ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο. Αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1, έκοψε με το αλυσοπρίονο το κεφάλι του πατέρα του και προσπάθησε να του κόψει και τα χέρια, ο δράστης επιχείρησε να κόψει και το δικο του κεφάλι με το αλυσοπρίονο.

Ο άνδρας συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος

Πατέρας και γιος είχαν φύγει από το σπίτι της οικογένειας το τελευταίο διάστημα, μετά τον θάνατο της μητέρας του δράστη και συζύγου του θύματος, μένοντας πλέον μονίμως στην βιοτεχνία τους με καρέκλες, στα Τρίκαλα. Οι Αρχές αναμένουν απαντήσεις από το ιατροδικαστικό πόρισμα για την ημέρα τέλεσης της πατροκτονίας, ενώ λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του δράστη, ενδέχεται η μεταφορά του απο το Νοσοκομείο Τρικάλων, σε νοσοκομείο της Λάρισας.


Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:

«Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, για ανθρωποκτονία με δόλο, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης κ. Ανακριτή Τρικάλων. Ειδικότερα, χθες (18-02-2024) το μεσημέρι, κατόπιν ειδοποίησης από τον κατηγορούμενο, αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα σε κατάστημα-επιχείρηση στα Τρίκαλα, όπου εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος, καθώς και πτώμα ημεδαπού άνδρα. Ο δράστης έφερε τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Από τον χώρο κατασχέθηκαν ένα αλυσοπρίονο, είδη ρουχισμού, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα από την κατοχή του κατηγορούμενου».


Ειδήσεις σήμερα:

Παλαιό Φάληρο - Νεκρός κλέφτης: Έπαθε ηλεκτροπληξία σε μετασχηματιστή του ΔΕΔΔΗΕ

ΑΠΘ: Έφοδος αστυνομικών στη Νομική (βίντεο)

Κυψέλη: Φωτιά σε διαμέρισμα - Εγκλωβίστηκαν ένοικοι

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Σε εξέλιξη το “δεύτερο κύμα”Σήμερα 15:00 | Ειδήσεις

Πώς εξελίσσεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στις εθνικές οδούς της χώρας.

Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ “κάθεται” στο τραπέζι διαπραγματεύσεων του ΚαΐρουΣήμερα 17:59 | Ειδήσεις

Αξιωματούχοι των ισραηλινών ένοπλων δυνάμεων μεταβαίνουν στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα για να εξετάσουν την πρόταση εκεχειρίας της Χαμάς.

Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία ΖελένσκιΣήμερα 15:57 | Ειδήσεις

Τι ανακοίνωσε η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας για την αποτροπή ρωσικού σχεδίου δολοφονίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Πούτιν: Ορκίστηκε για πέμπτη φορά πρόεδροςΣήμερα 12:33 | Ειδήσεις

Ο Πούτιν κατήγαγε μια σαρωτική νίκη στις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου, δύο και πλέον χρόνια αφότου έστειλε δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες στην Ουκρανία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάμοι ομόφυλων - Πειραιάς: Φόβοι για ένταση στον πρώτο γάμο στο λιμάνι18:51Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 152 σημεία18:37ΗΠΑ: Η Στόρμι Ντάνιελς αναμένεται να καταθέσει στη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ18:23Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ “κάθεται” στο τραπέζι διαπραγματεύσεων του Καΐρου18:09Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς17:55Βρετανία: Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο17:41Ελληνικό: Είχε στο σκάφος επωμίδες και όπλο και... παρίστανε τον Λιμενικό17:27Μεταξουργείο: Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία οδήγησε σε σύλληψη για μαστροπεία17:13Λάρισα - Σοβαρό τροχαίο: Κόρη και πατέρας στο νοσοκομείο16:59Χίος: γυναίκα καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού και πέθανε16:45Eurovision 2024: Οι συμμετοχές του Α' ημιτελικού (βίντεο)16:31Missing Alert για την εξαφάνιση 29χρονου16:17Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία Ζελένσκι16:03Κασσελάκης από Ηγουμενίτσα: Τα δημόσια αγαθά είναι εθνική υπόθεση (εικόνες)15:50Ανδρουλάκης από Σέριφο: Προτεραιότητα η ευημερία των μόνιμων κατοίκων των μικρών νησιών (εικόνες)15:36Πάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Σε εξέλιξη το “δεύτερο κύμα”15:22ΠΑΣΟΚ για Μονή της Χώρας: Πρόκληση με υπογραφή Ερντογάν η μετατροπή της σε τζαμί15:08Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα στα διόδια των Μαλγάρων14:54Κασσελάκης: Το πιο αριστερό πράγμα είναι να βελτιώνεις τη ζωή των συνανθρώπων σου14:40Κικίλιας: Προχωρούν τα έργα καθαρισμών σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας14:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο