LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 16 Φεβρουαρίου 2024 07:51

Ομόφυλα ζευγάρια: Ο Πολάκης βρίζει τον Γεωργιάδη που μίλησε για ψεύτικο χειρουργείο (εικόνες)

Ακόμη μια κόντρα ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη κια στον Άδωνο Γεωργιάδη ξέσπασε με αφορμή φωτογραφίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτηση για τους λόγους απουσίας από την Βουλή.

Πολάκης - Γεωργιάδης - Βουλή

Την οργισμένη αντίδραση του Βουλευτή Χανίων, Παύλου Πολάκη προκάλεσε δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έκανε λόγο για «τεράστιο ψέμα Πολάκη».

Αφορμή αποτέλεσε, φωτογραφία που συνόδευε ανάρτηση του κ. Πολάκη από χειρουργείο που μετείχε ο ίδιος, προκειμένου να στείλει εμμέσως μηνύματα για την σημερινή απουσία του από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Επικαλείται χειρουργείο που έκανε δύο μέρες πριν για την σημερινή απουσία του από την ψηφοφορία στην Βουλή» σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης, καθώς δημοσιεύματα θέλουν το εν λόγω χειρουργείο να πραγματοποιήθηκε δύο ημέρες πριν, σύμφωνα με ιατρικό μηχάνημα που βρισκόταν στο χώρο και φέρει ημερομηνία "13 Φεβρουαρίου".

«Διάβασε βρε πανίβλακα τη δήλωση που έκανα πριν λίγο» ανταπάντησε ο κ. Πολάκης στον Υπουργό Υγείας, για να συμπληρώσει πως «την ώρα που μίλησε για μένα το αφεντικό σου ήμουν στην Κλινική και ασχολιόμουν με αυτόν τον άρρωστο. Έκανα την ανάρτηση για να δείξω πως εγώ έχω δουλειά εσείς δεν έχετε!!!».

Χ - Πολάκης - Απάντηση σε Γεωργιάδη

«Μη με ψάχνεις Μητσοτάκη, έχω σοβαρή δουλειά»

Νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης έδειξε πως διαφοροποιείται από την κομματική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν πήγε στη Βουλή για να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια πάρα το αυστηρό μήνυμα για κομματική πειθαρχία από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Mε ανάρτησή του στην οποία αναφέρεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Παύλος Πολάκης λέει μεταξύ άλλων να μην τον ψάχνει καθώς έχει σοβαρότατη δουλειά που σώζει ζωές ενώ διευκρινίζει ότι αυτή αφορά συγγενή του. Μάλιστα παρουσιάζει και τέσσερις φωτογραφίες από το νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ανέφερε: «Κυριακο Μητσοτακη πάλι με έπιασες στο στόμα σου;;; ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ!! Εγώ έχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές. Αν μπορείς να καταλάβεις από τις 4 φωτογραφίες έχει καλώς ,αλλιώς βάλε να σου εξηγήσουν τι έκανα. Φωτο 1 πριν,φωτο 2-3 η παρέμβαση ,φωτο 4 το μετά. (Ο ασθενης είναι συγγενής μου )».

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός είπε νωρίτερα στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια: «για να δούμε και πόσοι θα απέχουν από εσάς, κ. Φάμελλε, μην έχουμε καμία άλλη έκπληξη το βράδυ και το ενδιαφέρον αντί να στρέφεται στη Νέα Δημοκρατία στραφεί σε εσάς και στο τι θα κάνει ο κ. Πολάκης τελικά, τον οποίον έχετε περίπου απειλήσει με διαγραφή».

Ειδήσεις σήμερα:

Ομόφυλα ζευγάρια: Η πρώτη αναγγελία γάμου σε ελληνική εφημερίδα (εικόνες)

Αλειφτήρας: Οι αγρότες θα κατέβουν με τρακτέρ στην Αθήνα και... θα μείνουν (βίντεο)

Ομόφυλα ζευγάρια: Κασσελάκης και Τάιλερ Μπακμπέθ γιόρτασαν σε κλαμπ (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”Χθες 17:27 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ έκανε και έναν απολογισμό της κυβέρνησής του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσειςΧθες 20:20 | Ειδήσεις

Η Κομισιόν και η Αθήνα για την υπόθεση Μπελέρη. Το ψάξιμο Ράμα για προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα και οι «πόρτες» που «έφαγε».

Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- ΣιφάΧθες 21:08 | Ειδήσεις

Εκατοντάδες πτώματα έχουν βρεθεί σε επτά ομαδικούς τάφους στη Γάζα.

Astra Zeneca – Μαγιορκίνης στον ΑΝΤ1: Όσοι δεν είχαν επιπλοκές τις 30 πρώτες μέρες, είναι ασφαλείς (βίντεο)Χθες 19:24 | Ειδήσεις

Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων τόνισε ότι ο στατιστικός κίνδυνος εκδήλωσης παρενεργειών ήταν εξαρχής πολύ χαμηλός.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Euroleague: Ο Ολυμπιακός στο Final 4 μετά το θρίλερ με την Μπαρτσελόνα23:59Βόρεια Μακεδονία – διπλές εκλογές: Μεγάλο προβάδισμα της δεξιάς παράταξης (εικόνες)23:44Τελικό Κυπέλλου με φιλάθλους ζητεί ο Άρης23:30Γκρέτα Τούνμπεργκ: “έφαγε” πρόστιμο γιατί απέκλεισε την είσοδο κοινοβουλίου23:19Euroleague: Η Φενερμπαχτσέ αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Final 423:05Βουλή: Φωταγωγήθηκε στα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού (εικόνες)22:52Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας κάνει πρεμιέρα στις λαϊκές αγορές22:38Τροχαία – Μήνυμα ασφάλειας: Ωραίο το makeup, πιο ωραίο το κεφάλι σου. Φόρα κράνος!22:25Τσίπρας: Σημείο καμπής οι ευρωεκλογές22:11Βέλγιο: 14χρονη βιάστηκε ομαδικά σε δάσος21:58Μητσοτάκης: Το βίντεο στο TikTok για το “Ζάρι” της Σάττι και τον Πίνατ21:44Πέθανε η Ιφιγένεια Αστεριάδη21:31Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- Σιφά21:17Επιστολική ψήφος: Ξεκινά η αποστολή φακέλων στους εκλογείς21:04Καιρός: Βροχές, σκόνη και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη20:50Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσεις20:36Δούκας – Ιμάμογλου: Αθήνα και Πόλη θα συνεργαστούν κόντρα στη μισαλλοδοξία (εικόνες)20:23Σητεία: Συνελήφθη ανήλικος και η μητέρα του για απειλή κατά νεαρού20:09Εύβοια: Έδειρε τον πατέρα του, συνελήφθη και την άλλη μέρα “τα ίδια”19:56ΣΥΡΙΖΑ για Ράμα: Προκλητική η επίσκεψη, εθνικά επικίνδυνος ο Μητσοτάκης19:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο