LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 15 Φεβρουαρίου 2024 21:56 | Ανανέωση: 15 Φεβρουαρίου 2024 22:47

Ομόφυλα ζευγάρια - Βουλή: Live η ψηφοφορία της Ολομέλειας

Δείτε live ολόκληρη τη διαδικασία της ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Βουλή - Ολομέλεια - Ομόφυλα ζευγάρια

Η ώρα της ψηφοφορίας στη Βουλή για το νομοσχέδιο που θεσμοθετεί τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, έφθασε και αγωνία υπάρχει για το πώς θα κινηθούν εν τέλει οι βουλευτές. 

Οι προωθούμενες διατάξεις έχουν εξασφαλίσει ευρύτατη στήριξη 5 κοινοβουλευτικών ομάδων (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας) και περίπου 180 βουλευτών. Πλέον το ενδιαφέρον εστιάζει στις διακομματικές διαφοροποιήσεις.

Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν οι επικεφαλής των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ (Σωκράτης Φάμελλος), του ΠΑΣΟΚ (Νίκος Ανδρουλάκης), της Νέας Αριστεράς (Αλέξης Χαρίτσης) και της Πλεύσης Ελευθερίας (Ζωή Κωνσταντοπούλου).

Κατά τάχθηκαν ο Δημήτρης Κουτσούμπας γγ του ΚΚΕ, ο Κυριάκος Βελόπουλος πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ο Βασίλης Στίγκας, πρόεδρος των Σπαρτιατών και ο Δημήτρης Νάτσιος πρόεδρος της «Νίκης».

Στο Προεδρείο της Βουλής έχουν υπάρξει και επιστολές με ωήφους βουλευτών, οι οποίες θα προσμετρηθούν κανονικά, ανακοινώθηκε από τον προεδρεύοντα, παράλληλα με την ενημέρωση ότι "έκλεισε" το σύστημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, λίγο μετά τις 23:10 της Πέμπτης.

Δείτε live την διαδικασία της ψηφοφορίας:

*Η ψηφοφορία είναι ψηφιακή και δεν ακούγεται ο κατάλογος των ονομάτων

Ειδήσεις σήμερα:

Παιδοκτoνία στη Βέροια: Πολυετής κάθειρξη στη μητέρα που πέταξε το βρέφος της στον Αλιάκμονα

Αγρότες: Συλλαλητήριο με τρακτέρ στην Αθήνα την Τρίτη

Θεσσαλονίκη: Του έκλεψαν τη μηχανή και του ζητούσαν…λύτρα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ17:05Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις16:25Τούρκοι αναλυτές: Τριγμοί μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελι;16:12ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, Χαλάνδρι15:58Μεγάλη Δευτέρα – καιρός: Τοπικές βροχές και βοριάδες15:44Πέλλα: Συνελήφθη κρύβοντας λάδι αμφιβόλου ποιότητας 15:30Ρωσία: Συνελήφθη δημοσιογράφος επειδή συνεργαζόταν με τον Ναβάλνι15:16Κρήτη: Συνελήφθη με εκατοντάδες κροτίδες15:02Τούρκος ιστορικός: Η Αγία Σοφία δεν κάνει για ναμάζι14:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη14:34Πρόεδρος Παλαιστίνης: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν την επίθεση του Ισραήλ14:20“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας14:06Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα της συνεδρίασης13:52Βρούτσης: Καμιά ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές13:38Μυστική συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο13:24Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις της εβδομάδας (βίντεο)13:10Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι την ανάγκαζε να εκδίδεται και την κακοποιούσε12:56“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)12:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο