LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 14 Φεβρουαρίου 2024 08:32

“The 2night Show” – Ελομίδα Βισβίκη: Αντί να επαναλαμβάνομαι, προτιμώ να φεύγω (βίντεο)

Η δημοφιλής επιχειρηματίας ξετύλιξε με νοσταλγία το κουβάρι της ζωής της και της παιδικής της ηλικίας.

Ελομίδα Βισβίκη - The 2Night Show

Στο "The 2Night Show" και την πολυθρόνα του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η γνωστή επιχειρηματίς Ελομίδα Βισβίκη και αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία αλλά και τη συμμετοχή της στο Cash or Trash.

«Το Ελομίδα ήταν αρχαίο ελληνικό, η μητέρα μου ήταν κλασσική φιλόλογος και ορίστε τα αποτελέσματα. Είχα έναν καθηγητή που μου έλεγε "να δω πώς θα κάνεις καριέρα με αυτό το όνομα;”. Μεγάλωσα στην Καισαριανή. Όταν πήγαινα στο δημοτικού έβλεπα την Μπέλλου να στέκεται στο καφενείο, δεν τολμούσε κανείς να την ενοχλήσει, έβλεπα τον Τσιτσάνη να έρχεται με την Mercedes του. Και σήμερα ακόμη είναι το ωραιότερο προάστιο της Αθήνας. Ο πατέρας μου ήταν ωρολογοποιός, το οποίο που ήταν ασυνήθιστο επάγγελμα. Ήταν καλλιτεχνάρα και η μαμά μου ήταν η φωνή της λογικής. Έφταναν στο ίδιο αποτέλεσμα με τον έναν να ακολουθεί γρήγορα την καρδιά του και ο άλλος με την λογική. Τελείωσα την Φιλοσοφική και πάντα ήμουν σε μια διπολικότητα. Με το που μπήκα στο πανεπιστήμιο, άρχισα να δουλεύω σε τράπεζα. Η δουλειά που έκαναν ήταν πολύ ωραία, ήμουν αναλύτρια. Έπρεπε να βλέπω κάθε εταιρία που έπαιρνε δάνειο και να εισηγούμαι τι δάνειο έπρεπε να πάρει και αν θα ήταν επικερδές για την τράπεζα. Ένιωθα ότι τα είχα όλα εγώ! Ήμουν η μόνη που ήξερα αρχαία ελληνικά. Μέχρι που με έκαναν προϊσταμένη δανείων και φρίκαρα και έφυγα» είπε αρχικά η Ελομίδα Βισβίκη.

«Σήμερα επενδύω σε νεόδμητες επιχειρήσεις, που είναι μικρές και δεν μπορούν να σηκώσουν χρηματοδότηση. Και υπάρχουν πάντα κάποιοι επενδυτές που μπαίνουν σε αυτές τις επιχειρήσεις για να τις βοηθούν. Είναι η δουλειά της αναλύτριας που έκανα. Έφτιαξα με τον αδελφό μου μια εταιρία διαφημιστική μετά την πούλησα, μετά έφυγα. Όταν νιώσω ότι κλείνει κάτι και λίγο πολύ θα επαναλαμβάνω τα ίδια, θέλω να κάνω κάτι άλλο. Και ευτυχώς για μένα είμαι πολύ τυχερή» προσέθεσε.

«Στο “Cash or Trash” μου είπαν αν θέλω να το κάνω γιατί με πρότεινε η Ιόλη, που η μαμά της είναι φίλη μου. Μου αρέσουν τα ωραία πράγματα! Δεν έχω κρατήσει τίποτα. Έχω πάρει γύρω στα 30 αντικείμενα κι αυτή ήταν η συμφωνία με το STAR. Τους είπα "Θα τα πάρω όλα, θα τα μαζέψω και θα τα βάλω σε άλλη δημοπρασία, τα χρήματα θα τα διπλασιάσω και θα τα δώσω για κάτι καλό”. Ήταν πολύ ωραίο και το δέχτηκαν. Η δημοπρασία έγινε, συγκεντρώθηκαν 30.000 ευρώ και θα πάνε στους ανθρώπους της Θεσσαλίας. Είμαι πολύ χαρούμενη! Και τα δώσαμε όλα. Ακόμα και ένα δώρο που είχα πάρει στον άντρα μου για τα γενέθλιά του» είπε κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Γάζα - Διαπραγματεύσεις: “Μακρύς ο δρόμος” για ανακωχή

Εορτολόγιο - 14 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Αγρότες: “Ζεσταίνουν τις μηχανές” για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Ραϊσί: Εντοπίστηκε η σορός του (βίντεο)Σήμερα 10:21 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η επίσημη ενημέρωση για την σορό του Ιρανού Προέδρου, αλλά και την τύχη των υπολοίπων επιβαινόντων στο μοιραίο ελικόπτερο, μεταξύ των οποίων ο ΥΠΕΞ του Ιράν.

Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης: Αίτημα σύλληψης για τον Νετανιάχου και ηγέτες της ΧαμάςΣήμερα 14:20 | Ειδήσεις

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου δήλωσε ότι ζητά την σύλληψη και του Υπ. Άμυνας του Ισραήλ.

Γεραπετρίτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τροποποιείται ούτε καταργείται μονομερώςΣήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, σχετικά με τις προθέσεις της Ελλάδας για τη συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία.

Βόλος: Έβαζε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και άρπαξε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένοςΣήμερα 11:44 | Ειδήσεις

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σκιάθος – δυστύχημα: Ξεψύχησε την ώρα της αεροδιακομιδής15:01Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Στη φυλακή ο 50χρονος δράστης15:00Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής14:47Eνδοοικογενειακή βία - Panic Button: Επεκτείνεται σε όλη τη χώρα14:34Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης: Αίτημα σύλληψης για τον Νετανιάχου και ηγέτες της Χαμάς14:21ΗΠΑ: Η “εξέγερση” στα πανεπιστήμια για την Γάζα και το αίτημα για οικονομικό “διαζύγιο” με το Ισραήλ14:07Μαρινάκης: Η εισαγόμενη ακρίβεια είναι το νούμερο ένα πρόβλημα13:53Βόλος: Έβαζε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και άρπαξε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος13:40Φοιτητικές εκλογές: Έκκληση του Κοσμήτορα Νομικής ΑΠΘ κατά της αφισορύπανσης13:26Σαντορίνη: Οι κατολισθήσεις, η Πολιτική Προστασία και οι... τουρίστες13:13Σάκκαρη – Τσιτσιπάς: Οι νέες τους θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη13:00Γεραπετρίτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τροποποιείται ούτε καταργείται μονομερώς12:46Θεσσαλονίκη - Μητσοτάκης: Σε έξι μήνες θα παραδοθεί το πιο σύγχρονο μετρό ευρωπαϊκής πόλης12:33Αγία Σοφία: Αναστολή στα τακτικά χειρουργεία, αποφάσισαν οι γιατροί12:19Απεργία 21 Μαΐου: Τι θα γίνει με παιδικούς σταθμούς και υπηρεσίες Δήμων12:05Συνολάκης – Δήλος: Ένα κομμάτι του νησιού θα βυθιστεί σε 50 χρόνια11:52Κομοτηνή - Κασσελάκης: Ο σύλλογος “Περπατώ” υποκαθιστά τον ρόλο ενός κράτους αδιάφορου (βίντεο)11:39Θάνατος Ραϊσί – Τουρκικά ΜΜΕ: Το drone “Ακιντζί” τον εντόπισε11:25Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση τουρίστας που έκανε βουτιά από βράχο11:11Λαμία: Κάηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο με σχολικά γεύματα (βίντεο)10:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο