LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 13 Φεβρουαρίου 2024 16:23

“The 2Night Show”: Τρεις καλεσμένοι το βράδυ της Τρίτης

Η Μαρία Σολωμού, ο Αλέξανδρος Μουρατίδης και η Ελομίδα Βισβίκη, "ανοίγουν τα χαρτιά τους" στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή "The 2Night Show".

Γρηγόρης Αρναούτογλου - The 2night Show

Απόψε, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» τη Μαρία Σολωμού. Η αγαπημένη ηθοποιός, που καταφέρνει πάντα με την εμφάνιση, αλλά και τα λεγόμενά της να κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, μιλάει για όλους και για όλα. Τι σχέση έχει με τον 18χρονο γιο της; Πώς αντιδρούν οι φίλοι του όταν τη βλέπουν; Γιατί δεν «καίγεται» να κάνει τηλεόραση; Πώς, ενώ πήγε να κάνει σπικάζ, κατέληξε να κάνει podcast; Τι θέματα έχουν, κυρίως, τα γράμματα που της στέλνουν στα podcast; Γιατί αισθάνεται άβολα με τις κάμερες και γιατί νιώθει ότι δεν ξέρει πώς να φερθεί, όταν την πολιορκούν; Γιατί δεν βάζει φωτογραφίες με τη σχέση της στα  social media; Τέλος, η Μαρία Σολωμού μιλάει για το νέο της project και δηλώνει πως η μετριότητα είναι κάτι που δεν της ταιριάζει καθόλου. 

Μαρία Σολωμού - The 2Night Show

Στο αποψινό «The 2Night Show», καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι και ο Αλεξάνδρος Μουρατίδης. Ο Body Piercer, που  έγινε γνωστός μέσω  του TikTok, μιλάει για την τέχνη του piercing, το όνειρό του να γίνει διάσημος  και να «τρυπήσει» όλη την Ελλάδα. Έχει μετανιώσει για τα tattoo που έκανε στο πρόσωπό του; Πώς τον αντιμετωπίζουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι; Τέλος, μιλάει για το μεγαλύτερο event που διοργάνωσε και εξηγεί πώς κατάφερε να μαζέψει 5.000 άτομα και να κάνει 1500 piercing σε μία ημέρα.  

Αλέξανδρος Μουρατίδης - The 2Night Show

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» και την Ελομίδα Βισβίκη. Η αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας μιλάει για τη ζωή της, αλλά και για τη συμμετοχή της στο «Cash or Trash». Πώς από τη Φιλοσοφική, κατέληξε να εργάζεται σε τράπεζα; Ποιος είναι ο σύζυγός της, που έχει δημιουργήσει  το «Google Maps»; Γιατί στην αρχή είχε ενδοιασμούς για το «Cash or Trash»; Σε ποιο φιλανθρωπικό σκοπό διέθεσε όλα τα αντικείμενα που αγόρασε στο «Cash or Trash»; Τέλος, εξηγεί πώς πήρε την απόφαση με την οικογένειά της να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα και γιατί είναι η 3η καλύτερη επιλογή που έκαναν στη ζωή τους. 

Ελομίδα Βισβίκη - The 2Night Show

Για 8η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Theight Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη στις 24:00.

#The2NightShow

Δείτε το trailer:

Συντελεστές:

Head of Production: Αντώνης Μάτσος

Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας

Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου

Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη 

Υπεύθυνος Καλεσμένων: Μανώλης Σκοπελίτης

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΦΚΑ: Χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη 730000 επαγγελματίες - Ποιοι “σώζονται”

Γλυφάδα - Ναυτιλιακή εταιρεία: “Τους σκότωσε ο… άνθρωπος τους” (βίντεο)

Τροχαίο - Πατήσια: Νεκρός οδηγός μηχανής

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο