LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 10 Φεβρουαρίου 2024 21:42

Παναιτωλικός: “Τρίποντο” παραμονής με τον Ατρόμητο

Σημαντική νίκη του Παναιτωλικού επί του Ατρόμητου στο Αγρίνιο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Παναιτωλικός σημείωσε την, ενδεχομένως, σημαντικότερη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας στο Αγρίνιο με 1-0 του Ατρόμητου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής και κάνοντας βαθμολογικό άλμα στους 18 βαθμούς, αφήνοντας πίσω του Βόλο και Κηφισιά.

Από την πλευρά τους, οι «κυανόλευκοι» ηττήθηκαν για τέταρτη συνεχή αγωνιστική και παρέμειναν καθηλωμένοι στους 23 βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό κι ένα άκυρο γκολ του Αντζιέλσκι στο 2ο λεπτό, καθώς ο επιθετικός του Ατρόμητου ήταν εκτεθειμένος την ώρα που σούταρε ο Ρομπάιγ, πριν εκείνος πάρει το ριμπάουντ και σκοράρει.

Ο Παναιτωλικός πήρε κεφάλι στο σκορ στο 24΄, όταν από την κάθετη του Πέρες ο Καρέλης έφυγε από οριακή θέση κι έγραψε το 1-0 νικώντας τον Τσιντώτα, σε φάση που εξετάστηκε από το VAR.

Το πλεονέκτημα των γηπεδούχων ήρθε να «ισοφαρίσει» η αποβολή του Οικονόμου έξι λεπτά αργότερα, που είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα του Παπαδόπουλου για ένα πολύ άσχημο, αντιεπαγγελματικό μαρκάρισμα με τις τάπες στο γόνατο του Έντερ.

Στο 43΄ ο Τορεχόν μπήκε στην περιοχή από αριστερά κι έκανε το γύρισμα με τον Μαυρία να πιάνει το σουτ και τον Τσιντώτα να μπλοκάρει. Στις καθυστερήσεις (45΄+2) το απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Έντερ έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι και στο 45΄+4 ο Ντε Μποκ γύρισε από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Αντζιέλσκι στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Πολωνός δεν κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο ίδιος παίκτης έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 51΄, όταν η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του αποκρούστηκε ελάχιστα από τον Στεργιάκη και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης και με τον τερματοφύλακα των «Καναρινιών» ακόμα στο έδαφος, δηλαδή με όλη την εστία ουσιαστικά άδεια μπροστά του, ο Βαλένσια με εξ επαφής κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω στον Έλληνα γκολκίπερ, σε μια από τις ευκαιρίες της χρονιάς.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει αλλά έδινε χώρους και στο 71΄ ο Τσιντώτας απέτρεψε τα χειρότερα αποκρούοντας σε τετ α τετ με τον Λιάβα, ενώ στο 82΄ πέταξε σε κόρνερ το σουτ του Χουάνπι. Η ομάδα των δυτικών προαστίων της Αθήνας απείλησε ξανά στο 86΄ με την κεφαλιά του Έντερ σε κόρνερ του Αθανασίου να φεύγει άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάννης Παπαδόπουλος

ΚΟΚΚΙΝΗ: 30΄ Οικονόμου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μλάντεν, Στάγιτς - Τζαβέλλας, Αγκ. Καμαρά, Έντερ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Μαυρίας (75΄ Χουάνπι), Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς, Τορεχόν, Πέρεθ (75΄ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης (36΄ Μαλής), Ντουάρτε, Ντίας (68΄ Λιάβας), Καρέλης (68΄ Ζοάο Πέδρο).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης (77΄ Τριμμάτης), Τσακμάκης (46΄ Αγκιμπού Καμαρά), Τζαβέλλας, Ντε Μποκ (77΄ Αθανασίου), Κούντε, Γιουμπιτάνα (68΄ Βέργος), Έντερ, Ρομπάιγ (77΄ Ντιρκς), Αντζιέλσκι, Βαλένσια

Ειδήσεις σήμερα:

Ομόφυλα ζευγάρια - ΕΛΑΣ: Απαγόρευση συγκέντρωσης στο Σύνταγμα

Αγρότες: Τα 15 μέλη της αντιπροσωπείας που θα πάει στο Μαξίμου

Σύνταγμα: Επεισόδια και προσαγωγές σε διαδήλωση για την Παλαιστίνη (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα τηςΣήμερα 10:16 | Τοπικά Νέα

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο με έναν άνδρα να πέφτει νεκρός από τα χέρια της κόρης του.

Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)Σήμερα 09:18 | Τοπικά Νέα

Για 36η συναπτή χρονιά, ο ιερέας Χριστόφορος Γουρλής "ανακοίνωσε" στους πιστούς το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο.

Μεγάλο Σάββατο - Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράςΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Τροποποιήσεις και λιγότερα δρομολόγια θα εκτελέσουν τα ΜΜΜ. Πόσο νωρίτερα θα αποσυρθούν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. 

Μέση Ανατολή: Ο Μπλίνκεν “καρφώνει” την Χαμάς για την ανακωχήΣήμερα 08:18 | Ειδήσεις

Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ έστειλε "μήνυμα" στους επικεφαλής της οργάνωσης,  ενόψει του διαλόγου για την κατάπαυση του πυρός.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της10:19Euroleague - Σλούκας: MVP των Game 4 των play off10:06Λάρισα: Παρέσυρε δημοτικούς αστυνομικούς που πήγαν να το κόψουν κλήση (βίντεο)09:52ΝΒΑ - Αντετοκούνμπο: Δεν ξέρω πότε θα “γυρίσω” εκεί που θέλω09:39Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)09:25Πόλο - Champions League: Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final 409:12Μεγάλο Σάββατο - Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:58Μεγάλο Σάββατο: Η κάθοδος του Ιησού στον Άδη και η πρώτη Ανάσταση08:45ΟΟΣΑ - Ισραήλ: Προσφυγή κατά της Τουρκίας για το μποϊκοτάζ08:31Μέση Ανατολή: Ο Μπλίνκεν “καρφώνει” την Χαμάς για την ανακωχή08:18Παναγιώτης Χαρέλας: Πέθανε ξαφνικά ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ08:05“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Γωγώ Τσαμπά και Στέλλα Κονιτοπούλου (sneak preview)07:52Εορτολόγιο - 4 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Μεγάλο Σάββατο07:38Πήλιο: Φωτιά στο Μούρεσι07:25Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας07:11ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)23:59“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ123:50Κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του... που εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια 23:40Λευκάδα: Αράχνη “μαύρη χήρα” τσίμπησε 35χρονο 23:26Εύβοια - Μεγάλη Παρασκευή: Εντυπωσιακό το “Κάψιμο του Ιούδα” (βίντεο)23:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο