Λαζάνια με κιμά και γραβιέρα από τον Νικόλα Καρβέλα (βίντεο)
Συνταγή για λαζάνια με κιμά και γραβιέρα μας πρότεινε και μας έδειξε βήμα – βήμα ο σεφ της εκπομπής «I LOVE Σου Κου»..
Όπως σημείωσε ο Νικόλας Καρβέλας, μπορεί η συνταγή να γίνει με πολλές παραλλαγές, πχ. αντί για μοσχαρίσιο κιμά να χρησιμοποιηθεί κιμάς κοτόπουλου ή αντί για κιμά να χρησιμοποιηθούν γαρίδες, που θα ετοιμαστούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με το κρέας.
Υλικά για τα λαζάνια με κιμά και γραβιέρα:
- 800 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 100 γραμμάρια ελαιόλαδο
- 1 καρότο τριμμένο
- 1 κονσέρβα τομάτα κονκασέ
- 100 γραμμάτια πελτέ τομάτας
- 300 γραμμάρια νερό
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σκόνη
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 πακέτο λαζάνια φύλλο
- 400 γραμμάρια γραβιέρα πικάντικη τριμμένη
- 1 μάτσο βασιλικό
- 1 μάτσο μαϊντανό
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής και τα μυστικά για τα λαζάνια με κιμά και γραβιέρα:που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής του ΑΝΤ1, ο σεφ Νικόλας Καρβέλας.
Τροχαίο - Προυσός: Νεκρός ο οδηγός μηχανής που έπεσε σε γκρεμό
Συντάξεις Μαρτίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής
Κάλυμνος: Γυναικολόγος ξέχασε το κεφάλι εμβρύου στην κοιλιά εγκύου!
Καιρός: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους
“Πυρήνες της Φωτιάς”: Τα εκρηκτικά, οι ΟΥΚαδες και η Greek Mafia (εικόνες)