LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 07 Φεβρουαρίου 2024 10:34

Marvel: νεκρός τεχνικός στα πλατό της νέας σειράς “Wonder Man”

Πώς συνέβη το μοιραίο περιστατικό στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς.

Marvel - σούπερ ήρωες

Ενα μέλος του συνεργείου της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς της Marvel «Wonder Man» έχασε τη ζωή του μετά από δυστύχημα στο πλατό.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Λος 'Αντζελες, πρόκειται για τον Juan Carlos Osorio, από το Temple City του Λος 'Αντζελες ο οποίος εργαζόταν στα Radford Studios του CBS και έχασε τη ζωή του μετά από πτώση το πρωί της Τρίτης.

«Οι σκέψεις μας και τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του και η υποστήριξή μας βρίσκεται πίσω από την έρευνα για τις συνθήκες αυτού του δυστυχήματος» ανέφερε σε ανακοίνωσή του εκπρόσωπος της Marvel.

Σύμφωνα με το Deadline, το δυστύχημα δεν συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Όλοι στην οικογένεια του IA είναι σοκαρισμένοι και βαθιά λυπημένοι από αυτή την τραγική απώλεια. Εργαζόμαστε για να στηρίξουμε την οικογένεια του μέλους μας, καθώς και τους συναδέλφους του» ανέφερε σε δήλωσή του στο Fox News Digital, ο πρόεδρος του συνδικάτου IATSE, Μάθιου Λεμπ(Matthew D. Loeb).

«Η ασφάλεια στα σκηνικά είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και θα βοηθήσουμε την Cal/OSHA στην έρευνά της με όποιον τρόπο μπορούμε» πρόσθεσε.

Τα γυρίσματα της σειράς των 10 επεισοδίων για λογαριασμό του Disney+ ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο πριν διακοπούν λόγω της απεργίας των σεναριογράφων και των ηθοποιών.

Πρωταγωνιστεί ο Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν Β'(Yahya Abdul-Mateen II) μαζί με τους Μπεν Κίνγκσλεϊ (Ben Kingsley) και Εντ Χάρις (Ed Harris) σε σκηνοθεσία Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον(Destin Daniel Cretton) και σενάριο του 'Αντριου Γκεστ (Andrew Guest).

Ειδήσεις σήμερα: 

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν απέφυγε την δίωξη για χειρισμό απόρρητων εγγράφων

Κρήτη – Λιμενικό: Σύλληψη αξιωματικού μετά από παρακολούθηση των “Αδιάφθορων”

Βασιλιάς Κάρολος: η ανησυχία για τη διάγνωση με καρκίνο και η εξωστρέφεια του Παλατιού (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιάΣήμερα 06:35 | Τοπικά Νέα

Η κτηνωδία σημειώθηκε έξω από το κοιμητήριο της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα.

Υπόθεση Καλλιάνου – Δικηγόροι γιατρού: Ποτέ δεν έλαβε “φακελάκι”, θα υποβάλει μήνυσηΣήμερα 11:12 | Ειδήσεις

Τι ανέφεραν οι νομικοί εκπρόσωποι του αγγειοχειρουργού για την υπόθεση του θανόντος πατέρα του βουλευτή, σε δημόσια απάντησή τους.

Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»Σήμερα 15:26 | Ειδήσεις

 Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε άνετα της Αμερικανίδας, Σλόαν Στέφενς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω16:20Κιλκίς: Έκρυβαν στα μπουφάν πλαστά έγγραφα (εικόνες)16:08Γάζα: Πέθανε το μωρό που γεννήθηκε με καισαρική από τη νεκρή μητέρα του15:54Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»15:40Βόλος: Ανατίναξαν ΑΤΜ και διέφυγαν με μεγάλη λεία15:27Ο Σπανούλης καλύτερος προπονητής του BCL15:13Παίδων “Αγία Σοφία”: Θαλασσαιμικά παιδιά διαμαρτύρονται μαζί με τους γονείς τους14:59Χερσόνησος: Θανατηφόρα σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο (εικόνες)14:45Θεσσαλονικη: Αυτοκίνητο κατέληξε μέσα στην είσοδο του Ιπποκράτειου (εικόνες)14:31Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στην πρεμιέρα του Madrid Open14:17Πάτρα – Μαθητές “βαποράκια”: Αφού δεν πούλησες ουσίες, θα μου δώσεις το χαρτζιλίκι σου14:03ΗΠΑ - εκλογές: Ο Μπάιντεν λέει “ναι” σε ντιμπέιτ με τον Τράμπ13:49Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)13:35Επίσκεψη Ερντογάν στην Ουάσινγκτον: Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν την αναβολή13:21Ιωάννινα: Ποινή φυλάκισης σε πρώην εισαγγελέα13:07Νίσυρος: Παραδόθηκε ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ανηλίκους12:53“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας12:39Θεσσαλονίκη: πυροβόλησαν και σκότωσαν σκύλο γιατί έμπαινε σε στάνη12:26Βελόπουλος: Ο Μητσοτάκης παγίδευσε τον Ιερώνυμο και τον εργαλειοποιεί12:12Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν λιανική, σούπερ-μάρκετ και Βαρβάκειος11:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο