LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 05 Φεβρουαρίου 2024 11:02

Πετράλωνα: Διαρρήκτες "μπούκαραν" σε σπίτι και...ξυρίστηκαν (βίντεο)

Τι αντίκρισε  στο μπάνιο του ένας νεαρός όταν επέστρεψε στο σπίτι του στα Πετράλωνα.

Πετράλωνα - διάρρηξη

Ένας νεαρός μουσικός επέστρεψε στο σπίτι του στα Πετράλωνα και το βρήκε άνω-κάτω. Φυσικά άμεσα αντιλήφθηκε πως είχε πέσει θύμα διάρρηξης. Το σοκ όμως δεν σταμάτησε στα αναποδογυρισμένα συρτάρια και τα ρούχα στο πάτωμα.

Κάνοντας μερικά βήματα μέσα στο σπίτι του, είδε πως οι διαρρήκτες είχαν μείνει για ώρα μέσα, καθώς είχαν ξυριστεί και είχαν κάνει και μπάνιο! Φυσικά άφησαν τα πάντα εκεί για να τα βρει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με το θέαμα να είναι σίγουρα αποκρουστικό.

«Εσάς οι κλέφτες ξυρίζονται και κάνουν μπάνιο σπίτι σας;» έγραψε στο TikTok. Σύμφωνα με την ανάρτησή του στα social media, οι διαρρήκτες μεταξύ άλλων πήραν κάποιες συσκευές που χρησιμοποιεί στη μουσική του, αξίας εκατοντάδων ευρώ.

@parisstavropoulos #athens ? πρωτότυπος ήχος - Paris Stavropoulos

Ειδήσεις σήμερα:

“Άλλος Άνθρωπος” - Αλεξανδρής: Δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη “απάτη” στην προκαταρκτική

Γνωστός ράπερ "πιάστηκε" με "παρατημένες" βαλίτσες

Ντόρα Μπακογιάννη για αγρότες: Ό,τι δημοσιονομικά περιθώρια υπάρχουν, θα δοθούν

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φλώρινα: Χάκαρε το Facebook του φίλου τους και τους πήρε λεφτά14:08Άρτα: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της σε δύο νεφροπαθείς13:55Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις13:41Άννα Παναγιωτοπούλου: “Έφυγε” από τη ζωή η ηθοποιός13:28Mr Bitcoin: Η ομολογία και η ποινή που αντιμετωπίζει στις ΗΠΑ13:15Βλάντο Τζούροβιτς: Νεκρός ο γιός του - Είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του λίγες ώρες νωρίτερα13:01Ενδοοικογενειακή βία: Σύλληψη 1 γυναίκας και 5 ανδρών την Μεγάλη Παρασκευή12:48Κέρκυρα: Έσπασαν τους μπότηδες για την Πρώτη Ανάσταση (εικόνες)12:34Ιεροσόλυμα: Live η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός12:20Κέρκυρα - Κασσελάκης: Οι μπότηδες και η περιφορά του Αγίου Σπυρίδωνα (εικόνες)12:07Μητσοτάκης: Πρώτη Ανάσταση στην Τήνο (εικόνες)11:54Πάτρα: Γύρισαν από τον Επιτάφιο και βρήκαν τον διαρρήκτη μέσα στο σπίτι τους11:40Πώς η κλιματική αλλαγή “κλέβει” την ανάσα μας11:27“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)11:13Εύβοια: Συναγερμός για παιδιά που χάθηκαν δίπλα σε γκρεμό (εικόνες)11:00Εκδρομείς του Πάσχα: Φεύγουν και οι τελευταίοι από την Αττική10:46Γκιουλέρ για F-35: Θα χαρούμε να τα πάρει η Ελλάδα10:33Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της10:19Euroleague - Σλούκας: MVP των Game 4 των play off10:06Λάρισα: Παρέσυρε δημοτικούς αστυνομικούς που πήγαν να το κόψουν κλήση (βίντεο)09:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο