LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 05 Φεβρουαρίου 2024 07:41 | Ανανέωση: 05 Φεβρουαρίου 2024 08:48

Γνωστός ράπερ "πιάστηκε" με "παρατημένες" βαλίτσες

Το περιστατικό έκανε γνωστό ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στο "Καλημέρα Ελλάδα".

ΦΑΡΣΑ - ΒΟΜΒΑ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή ένα ράπερ που εργάζεται σε μια εταιρία καθαρισμού  στο αεροδρόμιο ‘’Ελευθέριος Βενιζέλος’’ και συνελήφθη την Κυριακή έκανε γνωστό ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και το Καλημέρα Ελλάδα.

Όπως είπε ο κ.Καλλιακμάνης «μια γυναίκα άφησε τις βαλίτσες της και πήγε να πάρει ένα σάντουιτς. Τις άφησε σε ένα χώρο μέσα στο αεροδρόμιο όπου υπάρχουν κάμερες. Αυτός ο κύριος φαίνεται να κοιτάει δεξιά και αριστερά και πηγαίνει και παίρνει τις βαλίτσες. Οι υπάλληλοι αυτοί των εταιριών καθαρισμού σέρνουν πολλές φορές κάτι σαν κάδους απορριμμάτων. Πάει και βάζει τις βαλίτσες μέσα στον κάδο και τις αφήνει εκεί.»

Μετέπειτα «έρχεται η γυναίκα σε μας στο αεροδρόμιο δηλώνει ότι έχασε τις βαλίτσες της, κοιτάμε τις κάμερες βλέπουμε όλη την σκηνή, πάμε τον συλλαμβάνουμε»

Όταν ρωτήθηκε είπε ότι δεν έκλεψε τις βαλίτσες αλλά ήθελε μόλις τελειώσει να τις δηλώσει στα απολεσθέντα. Σύμφωνα με τον κανονισμό όταν υπάρχει μια συσκευή παρατημένη πρέπει να ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Ο ράπερ συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτοφώρου.  

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση στο υπουργείο Εργασίας: “Οι δράστες ήταν επαγγελματίες”

Εορτολόγιο - 5 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Χιλή - Καταστροφικές πυρκαγιές: Εκατοντάδες οι νεκροί

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σακελλαροπούλου: Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός για έναν κόσμο χωρίς πολέμους08:19Αγία Παρασκευή: Φωτιά σε διαμέρισμα08:05Εορτολόγιο - 5 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πάσχα07:51Ιεροσόλυμα: Συνελήφθη ο φρουρός του Έλληνα πρόξενου (βίντεο)07:38Κυριακή του Πάσχα: Γιατί σουβλίζουμε αρνί07:24Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή07:10Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο