LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 04 Φεβρουαρίου 2024 10:42

Τουρκία: Συντριβή ελικοπτέρου της Αστυνομίας

Το ελικόπτερο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της επαρχίας Χατάι και κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο της Γκαζιαντέπ.

Τουρκία - ελικόπτερο

Ένα ελικόπτερο της αστυνομίας συνετρίβη αργά χθες, Σάββατο, στη νότια Τουρκία με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 2 αστυνομικοί και να τραυματισθεί ένας, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλικαγιά.

Το ελικόπτερο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της επαρχίας Χατάι και κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο της Γκαζιαντέπ, δήλωσε ο Γερλικαγιά, προσθέτοντας πως η επαφή μ' αυτό χάθηκε στις 10:29 μ.μ. (21:49 ώρα Ελλάδας).

Το ελικόπτερο συνετρίβη κοντά στο χωριό Καρτάλ στην περιφέρεια Νουρνταγκί της Γκαζιαντέπ, δήλωσε ο Γερλικαγιά χωρίς να αναφέρει τα αίτια της συντριβής.

Ο τραυματίας, ένας τεχνικός, νοσηλεύεται, ανέφερε σε δήλωσή του ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά.

Ειδήσεις σήμερα:

Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου: Τα στοιχεία για την Ελλάδα

“Στούντιο με Θέα”: Χαώδης η διαφορά στις αμοιβές των γιατρών σε Ελλάδα και Κύπρο

Τροχαίο δυστύχημα: Πατέρας πολύτεκνης οικογένειας σκοτώθηκε δίπλα στο σπίτι του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣυνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: το κοινό ανακοινωθέν και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσηςΧθες 21:16 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει το κοινό ανακοινωθέν της συνάντησης των δύο ηγετών. "Πυρά" από την αντιπολίτευση για όσα ειπώθηκαν στις κοινές δηλώσεις.

Ταύρος – Φωτιά σε διαμέρισμα: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδραςΣήμερα 06:21 | Ειδήσεις

Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα των Εργατικών Κατοικιών στον Ταύρο. Σοκάρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων.

Γυναικοκτονία - Κυριακή Γρίβα: “Η μητέρα της είναι στο ψυχιατρείο και ο δολοφόνος της προστατεύεται”Σήμερα 08:17 | Ειδήσεις

Σε τραγική κατάσταση είναι η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, ενώ η δικηγόρος της καταγγέλλει εκ νέου ευνοϊκή μεταχείριση του δράστη της γυναικοκτονίας της.

Γάζα: Χωρίς τέλος οι βομβαρδισμοί στη ΛωρίδαΣήμερα 07:36 | Ειδήσεις

Ανθρωπιστική καταστροφή χωρίς τέλος στη Λωρίδα της Γάζας, με το Ισραήλ να επιχειρεί στην ισοπεδωμένη περιοχή και τους Παλαιστίνιους να μην έχουν καταφύγιο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ρίτα Χέιγουορθ: Η μυθική “Τζίλντα” και η τραγωδία του sex symbol08:51Οπαδική βία: Προσαγωγές για την επίθεση στη Νέα Μηχανιώνα08:37Γυναικοκτονία - Κυριακή Γρίβα: “Η μητέρα της είναι στο ψυχιατρείο και ο δολοφόνος της προστατεύεται”08:24Ρωσία: εκτροχιασμός τρένου από επίθεση ουκρανικών drones (εικόνες)08:10Χολέρα “θερίζει” την Υεμένη07:57Γάζα: Χωρίς τέλος οι βομβαρδισμοί στη Λωρίδα 07:43“The 2Night Show”: Ο Θανάσης Ευθυμιάδης για τη ζωή μακριά από τα “φώτα”07:30“Σκορπιός”: Συνελήφθη ο μεγαλύτερος διακινητής μεταναστών στην Ευρώπη 07:16Κορονοϊός: Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη 07:03Αθήνα - Γάζα: Ολονύχτια αντιπολεμική διαμαρτυρία (εικόνες)06:49Εορτολόγιο - 14 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:35Ταύρος – Φωτιά σε διαμέρισμα: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδρας06:22Καιρός: βροχές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη06:08Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής06:05Σαντορίνη: Σύσκεψη προληπτικού χαρακτήρα μετά την κατολίσθηση 23:59Eurovision - Μαργαρίτης Σχοινάς: επιστολή στην EBU για τη σημαία της ΕΕ23:49Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Είμαστε προσηλωμένοι στη Συμφωνία των Πρεσπών23:38Οπαδική βία - Θεσσαλονίκη: είχαν πάει για τρέξιμο και δέχτηκαν άγρια επίθεση23:27Σόιμπλε: Άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του23:14Ίδρυμα Μπιλ Γκέιτς: Παραιτείται η πρώην συζυγός του Μελίντα23:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο