LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 27 Ιανουαρίου 2024 14:13

Βρετανία: Ανησυχία για την Κέιτ, ανακούφιση για τον Κάρολο

Για δεύτερη μέρα παραμένει στο νοσοκομείο ο Βασιλιάς Κάρολος μετά από την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη. Στο ίδιο θεραπευτήριο νοσηλευέται η Κέιτ Μίντλετον.

BAFTA - Ουίλιαμ - Κέιτ

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον σήμερα συμπληρώνει 11 μέρες στο νοσοκομείο. Στις αρχές τις περασμένης εβδομάδας υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα και τώρα αναρρώνει. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, όπως μετέδωσε ο Ισαάκ Καριπίδης στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το αργότερο μέχρι την Τρίτη, οπότε θα συμπληρώσει 14 μέρες εντός του νοσοκομείου, θα πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η εγχείρηση που έκανε ήταν μια σοβαρή επέμβαση. Το παλάτι όμως τηρεί σιγή ιχθύος για το λόγο της εγχείρησης και έτσι οι φήμες για το τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της μελλοντικής βασίλισσας δίνουν και παίρνουν.

Κατά τα λοιπά, ο βασιλιάς αναρρώνει και αυτός μετά την επέμβαση που έκανε στον προστάτη.

Αυτό πάντως που έκανε εντύπωση στην κοινή γνώμη εδώ στην Βρετανία ήταν το γεγονός ότι στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το παλάτι, δόθηκαν λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του βασιλιά, κάτι που είναι εντελώς ασυνήθιστο για την παράδοση του παλατιού.

Έτσι λοιπόν αναφέρεται ως λόγος της επέμβασης η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη. Όπως υπογραμμιζόταν στην ανακοίνωση στόχος ήταν να ευαισθητοποιηθούν οι άνδρες ορισμένης ηλικίας ώστε να εξετάζονται πιο συχνά. Και μάλλον ο σκοπός επετεύχθη καθώς από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν αυξηθεί πάνω από 240% οι διαδικτυακές αναζητήσεις για παθήσεις που σχετίζονται με τον προστάτη.    


Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για πρόωρο νεογνό: Επείγουσα αεροδιακομιδή από νησί σε νησί (εικόνες)

Καταλήψεις - Μαρινάκης: Στόχος η διασφάλιση της Εξεταστικής, θλιβερές μειοψηφίες όσοι αντιδρούν (βίντεο)

Έγκλημα στο Μεσολόγγι - Δημογλίδου: Ο δράστης πυροβόλησε τον Μπάμπη με το δικό του όπλο (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕρντογάν: Η αμφισβήτηση κυριαρχίας, η λύση - “πακέτο” και ο... καλός διάλογοςΣήμερα 07:41 | Ειδήσεις

Τι λέει ο Τούρκος Πρόεδρος, λίγες ώρες πριν από την συνάντηση στην Άγκυρα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τις διμερείς σχέσεις, την Ενέργεια και την παράνομη μετανάστευση.

Επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα: Η ομιλία, τα μέτρα και τα πούλμαν από την Αλβανία (βίντεο)Σήμερα 08:43 | Ειδήσεις

Πυρετώδεις προετοιμασίες και δρακόντια μέτρα για την επίσκεψη του Ράμα στην Αθήνα. Μαζική μετακίνηση υποστηρικτών του Ράμα από την Αλβανία στο Γαλάτσι σύμφωνα με ΜΜΕ της ομογένειας.

Τροχαίο - Καρπενήσι: Νεκρός ο επιβάτης αυτοκινήτου που “έπεσε” σε γκρεμό (εικόνες)Σήμερα 10:54 | Τοπικά Νέα

Υπέκυψε στα τραύμα του ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων στο μοιραίο αυτοκίνητο που “έφυγε” σε γκρεμό και ανασύρθηκαν από πυροσβέστες.


 


 

Νότια Αφρική: Βγήκε ζωντανός από ερείπια μετά από 5 ημέρες! (βίντεο)Σήμερα 09:39 | Ειδήσεις

Ένας άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση κτηρίου στην πόλη Τζορτζ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης: Επιστολική ψήφος, προστασία ανηλίκων και επίδομα ενοικίου στην ανασκόπηση11:32Δωρεάν Μαστογραφία: Έγκαιρη διάγνωση για 20000 γυναίκες11:19Έρευνα: Πόσες ώρες περνάμε μπροστά στις οθόνες!11:05Τροχαίο - Καρπενήσι: Νεκρός ο επιβάτης αυτοκινήτου που “έπεσε” σε γκρεμό (εικόνες)10:52Μητσοτάκης στη Millieyt: Είμαστε γείτονες και όχι εχθροί10:38Eurovision - Χορευτές της Μαρίνας Σάττι: Είμαστε “Έλληνες – Τούρκοι” από την Δυτική Θράκη (βίντεο)10:25Γάζα - Ράφα: Νέος φονικός βομβαρδισμός, ενώ η Δύση “πιέζει” για εκεχειρία (εικόνες)10:12Ρέθυμνο: Νεκρός νεαρός άνδρας σε παραλία09:58Νότια Αφρική: Βγήκε ζωντανός από ερείπια μετά από 5 ημέρες! (βίντεο)09:45Αγρότες - Κτηνοτρόφοι: Πληρωμές και επιδοτήσεις 2,2 δις ευρώ το 202409:33Επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα: Η ομιλία, τα μέτρα και τα πούλμαν από την Αλβανία (βίντεο)09:19Επιστολική ψήφος: η αποστολή φακέλων, η διαδικασία και οι διορίες09:06Βαλτιμόρη: Οι πρώτες αντιδράσεις αστυνομικών μετά την κατάρρευση της γέφυρας (βίντεο)08:52Τράπερ συνελήφθη στην Κηφισιά08:39ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 17 Μαΐου08:25Εξάρχεια: Ένταση, ζημιές και προσαγωγές08:12Eurovision 2024 - Ισραήλ: οι αποδοκιμασίες και η πέμπτη θέση (εικόνες)07:58Ερντογάν: Η αμφισβήτηση κυριαρχίας, η λύση - “πακέτο” και ο... καλός διάλογος07:44Γιορτή της Μητέρας: Η “πηγή της ζωής” και η ιστορία της ημέρας που της... αφιερώθηκε!07:30Ρόδος: Φωτιά στον Αρχάγγελο07:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο