LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 27 Ιανουαρίου 2024 07:47 | Ανανέωση: 27 Ιανουαρίου 2024 07:57

Έγκλημα στο Μεσολόγγι - Δημογλίδου: Ο δράστης πυροβόλησε τον Μπάμπη με το δικό του όπλο (βίντεο)

Τι είπε στον ΑΝΤ1 η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. για το κίνητρο της δολοφονίας και τα ευρήματα στην έρευνα. Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Τσούκαλης.

Μπάμπης Κουτσικος - Μεσολόγγι - Εξαφάνιση

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» μίλησαν το πρωί του Σαββάτου ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης και η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, αναφορικά με τις έρευνες για την δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος θα κηδευθεί το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Μεσολόγγι.

«Φαίνεται ότι το κίνητρο ήταν οικονομικό αλλά δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το πώς ο 50χρονος κατάφερε να παγιδεύσει το θύμα την μοιραία νύχτα και ακόμη δεν μπορούμε να ξέρουμε τι συνομιλία είχαν οι δύο άνδρες, διότι είχαν τηλεφωνική συνομιλία, πριν συναντηθούν», είπε η κ. Δημογλίδου.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. ξεκαθάρισε πως για τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, «το κίνητρο είναι οικονομικό δεδομένης και της οικονομικής διαφοράς που είχαν θύμα και κατηγορούμενος».

Η Κωνσταντία Δημογλίδου αποσαφήνισε ακόμη ότι «μέχρι στιγμής δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου ανθρώπου, χωρίς αυτό να μπορεί να αποκλειστεί».

«Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι έχει πυροβοληθεί με το όπλο του, όμως αυτό δεν μπορεί να αποδειχθεί, καθώς δεν γίνεται βαλλιστική εξέταση στις καραμπίνες, αλλά και διότι ακόμη δεν έχει βρεθεί το όπλο του 31χρονου», είπε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Συμπλήρωσε ότι «εικάζεται πως βρίσκεται μέσα στο νερό η καραμπίνα του 31χρονου γι’ αυτό δεν βρίσκεται ακόμη. Αναζητείται και το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου, που επίσης θα μπορούσε να δώσει πολλά στοιχεία».

Διευκρίνισε ακόμη πως «Τετράδιο με σημειώσεις του Μπάμπη έχει δοθεί από την οικογένεια του στην Αστυνομία, αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορεί να μας βοηθήσει σε κάτι, πέρα από το κίνητρο».

Στην εκπομπή μίλησε και ο Γιώργος Τσούκαλης, επιβεβαιώνοντας τις αναφορές της κ. Δημογλίδου και επικαλούμενος μαρτυρίες φίλων του θύματος που είχαν εκφράσει ανησυχία για τις επαφές του με τον κατηγορούμενο κρεοπώλη.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα από την εκπομπή «Στούντιο με Θέα»:

Ειδήσεις σήμερα:

Ομόφυλα ζευγάρια - Βορίδης: Οι “οριζόντιες διαιρέσεις” και η σχέση με τον Μητσοτάκη

F-35: Οι ΗΠΑ άναψαν “πράσινο φως” για πώληση στην Ελλάδα

Καιρός: βοριάδες και τοπικές βροχές το Σάββατο, παγωνιά την Κυριακή

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέαςΣήμερα 18:57 | Ειδήσεις

Θα βασιστεί στην εισαγγελική πρόταση που δεν υιοθετήθηκε από τους δικαστές και έκαναν δεκτή την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για 5χρονο που παρασύρθηκε μαζί με τα αδέρφια, τη μητέρα και τη γιαγιά τουΣήμερα 11:06 | Ειδήσεις

Σοβαρό τροχαίο με πέντε άτομα, τρία εκ των οποίων παιδιά να παρασύρονται από διερχόμενο όχημα.

Ηράκλειο - Νονός: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και σε άλλα ανήλικαΣήμερα 16:54 | Τοπικά Νέα

Νέες καταγγελίες σε βάρος του άνδρα που φέρεται να βίαζε το ανήλικο βαφτιστήρι του.

Πάσχα: Έξοδος εκδρομέων με μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων (βίντεο)Σήμερα 11:53 | Ειδήσεις

Ουρές στο λιμάνι του Πειραιά από τους εκδρομείς. Κίνηση και στα δύο εθνικά δίκτυα, Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βλάβη στο πλοίο Power Jet: Ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες19:17Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέας 19:03Βέροια: Τραγικό τέλος για τον 43χρονο που είχε εξαφανιστεί 18:50Καιρός - Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ18:36Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες) 18:23Χαλαζόπτωση στα Τρίκαλα Κορινθίας: “Άσπρισαν” οι δρόμοι και καταστράφηκαν καλλιέργειες (εικόνες)18:09Τροχαίο: Νεκρός 25χρονος οδηγός μηχανής17:56ΗΠΑ - UCLA: Προσαγωγές και λαστιχένιες σφαίρες κατά των διαδηλωτών (εικόνες)17:42Νίσυρος: Στη φυλακή ο αρχαιοφύλακας17:29Ηράκλειο - Νονός: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και σε άλλα ανήλικα 17:15Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος και η Σταύρωση17:02Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 16:48Τουρκία κατά Ισραήλ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο16:35Εμπρησμοί: Ο Κικίλιας ζήτησε από τον Άρειο Πάγο την εφαρμογή του νέου νόμου16:22Κορονοϊός - Γρίπη: Ο απολογισμός της προηγουμένης εβδομάδας16:09Μεταναστευτικό: Νέα διάσωση στη Γαύδο15:55Μιχαλολιάκος: Το σκεπτικό της αποφυλάκισης15:41Βαρβάκειος - Κασσελάκης: Η χώρα πρέπει να μπει σε τάξη (εικόνες)15:27Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης κατάφερε να μας κάνει πρωταθλητές της ακρίβειας15:14Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας Φύσσα15:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο