LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 26 Ιανουαρίου 2024 06:30 | Ανανέωση: 26 Ιανουαρίου 2024 07:45

Άγιος Παντελεήμονας: άνδρας επιτέθηκε σε ανήλικες σε ασανσέρ

Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον "δράκο των ασανσέρ" που επιτίθεται σε ανήλικες στον Άγιο Παντελεήμονα.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ - ΔΡΑΚΟΣ ΑΣΑΝΕΡ

Δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 13 και 14 ετών, κατήγγειλαν άγνωστο άνδρα για σεξουαλική επίθεση εναντίον τους στον Άγιο Παντελεήμονα.

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα η παρουσία ενός άνδρα που σύμφωνα με καταγγελίες, έχει επιτεθεί σεξουαλικά σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ανήλικες έχουν απευθυνθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα μαζί με τους γονείς τους και έχουν προβεί σε σχετικές καταγγελίες και μηνύσεις κατ’ αγνώστου δράστη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων.

Η μία κοπέλα, 13 ετών, μετέβη στο τοπικό Τμήμα στην περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι και κατήγγειλε πως ενώ το μεσημέρι εισερχόταν στην πολυκατοικία που διαμένει, άγνωστος άνδρας την ακινητοποίησε και έκανε με τα δάχτυλα του χεριού του το σχήμα του όπλου για να της προκαλέσει φόβο, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει. Ο δράστης όπως είπε, με χρήση σωματικής βίας, χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσει, την ανάγκασε να παραμείνει εντός του ασανσέρ, τη θώπευσε και στη συνέχεια αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στην δεύτερη περίπτωση μία 14χρονη, κατήγγειλε στις Αρχές πως δύο ημέρες μετά το πρώτο περιστατικό, επιστρέφοντας στην οικία της και ενώ βρισκόταν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, ένιωσε την πόρτα του ασανσέρ να ανοίγει και εντός εισήλθε ένας άγνωστος στην ίδια άνδρας. Ο δράστης μιλώντας αγγλικά και λίγα σπαστά ελληνικά, επιχείρησε να συνομιλήσει και προσπάθησε να τη φιλήσει στο στόμα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ειδήσεις σήμερα:

Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή

Γάζα - Χαμάς: Ο όρος της για εκεχειρία

Εορτολόγιο - 26 Ιανουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ρωσία: Συνελήφθη δημοσιογράφος επειδή συνεργαζόταν με τον Ναβάλνι15:16Κρήτη: Συνελήφθη με εκατοντάδες κροτίδες15:02Τούρκος ιστορικός: Η Αγία Σοφία δεν κάνει για ναμάζι14:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη14:34Πρόεδρος Παλαιστίνης: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν την επίθεση του Ισραήλ14:20“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας14:06Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα της συνεδρίασης13:52Βρούτσης: Καμιά ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές13:38Μυστική συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο13:24Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις της εβδομάδας (βίντεο)13:10Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι την ανάγκαζε να εκδίδεται και την κακοποιούσε12:56“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)12:42ΟΠΕΚΑ: Την Μεγάλη Τρίτη πληρώνονται 18 επιδόματα12:29Πέθανε ο Στράτος Σεφτελής12:15Κρήτη: Βράχος αποκολλήθηκε κι έπεσε σε αυτοκίνητο με 3 επιβάτες12:02“Αρένα”: Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών σε Σύρο, Τήνο, Κέρκυρα11:48Σιδηροδρομικό δίκτυο: 15 παρεμβάσεις για τη μεταρρύθμιση και τον εκσυγχρονισμό του 11:35Μπάιντεν για Τραμπ: Έχω για αντίπαλο ένα ανήλικο παιδί11:21Μπάγερν Μονάχου – Κέιν: Ο “χρυσός” ειδικός όρος στο συμβόλαιο του11:07Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα, νοσηλεύονται με εγκαύματα πυροσβέστης και ένοικος10:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο