LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 25 Ιανουαρίου 2024 06:42

“The 2Night Show” - Lila: Την ημέρα που θα έπαιζε το Deja Vu στα ραδιόφωνα αποφάσισα να σταματήσω να είμαι δασκάλα

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε για τις σπουδές της, το X-Factor και την απόφαση της να ακολουθήσει το όνειρό της.

THE 2NIGHT SHOW - LILA

Στην παρέα του "The 2Night Show" βρέθηκε η Lila, ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα του τραγουδιού που ήδη έχει χτίσει φανατικό κοινό.

Σε πρώτο χρόνο η τραγουδίστρια που μέχρι πρόσφατα ήταν δασκάλα σε δημοτικό σχολείο εξήγησε πώς αποφάσισε να μην προδώσει το όνειρό της για το τραγούδι και να αφήσει στην άκρη τη διδασκαλία.

THE 2NIGHT SHOW - LILA

«Σπούδασα Παιδαγωγικό ήρθα στο Καποδιστριακό. Ούτε καν σκεφτόμουν να γίνω δασκάλα. Ο πρώτος μεγάλος στόχος που έβαλα στη ζωή μου ήταν να γράψω πολύ καλά στις Πανελλήνιες και μου άρεσε που τον πέτυχα. Όταν πέρασα χαλάρωσα είπα “θα πάω εκεί και θα σκεφτώ”».

«Γράφτηκα σε σχολή χορού με το που ήρθα, γράφτηκα σε μιούζικαλ, μπήκα σε μπάντες, ξεκίνησα κατευθείαν με τα καλλιτεχνικά και στη σχολή πήγαινα όποτε είχα χρόνο».

THE 2NIGHT SHOW - LILA

«Ήταν καθαρά βιοποριστικό το σχολείο όχι ότι δεν το ευχαριστιόμουν, αλλά δεν κοιμόμουν για να τα κάνω και τα δύο. Τη μέρα που ήταν να παίξει στα ραδιόφωνα το Deja vu ξύπνησα και είχα πάρει ήδη μία απόφαση ότι θα σταματήσω να είμαι δασκάλα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε ακόμη στη συμμετοχή της στο X Factor και στον λόγο που ενώ δεν ήθελε αρχικά να πάρει μέρος σε talent show εν τέλει το έκανε.

«Είχα πει δεν θα πάω ποτέ σε τέτοια εγώ. Γιατί είχα ήδη μία ροή, τραγουδούσα με τον Χρήστο Δάντη. Ένα βράδυ είπα “θα πάω”. Ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου, μέχρι τότε ήμουν ένα παιδί που δεν είχε δεχτεί ποτέ κριτική».

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Συννεφιά και άνοδος θερμοκρασίας την Πέμπτη

ΗΠΑ: Κλεμμένα αρχαία επιστρέφουν στην Ελλάδα (εικόνες)

Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 187 σημεία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Το “Ψηφιακό Σχολείο” είναι μια επανάσταση στον τρόπο μάθησης (εικόνες)Σήμερα 14:15 | Ειδήσεις

Ποιες λειτουργίες θα επιτελεί η νέα πλατφόρμα. Τι δήλωσαν ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Παιδείας, εκπαιδευτικοί και γονείς.

Γυναικοκτονία – Μενίδι: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 50χρονοςΣήμερα 13:35 | Ειδήσεις

Πότε θα ξαναπεράσει τις πύλες τις Εισαγγελίας ο 50χρονος, για να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει.

Παρβοϊός - Ωνάσειο: Ένα παιδί με μυοκαρδίτιδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείοΣήμερα 13:57 | Ειδήσεις

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του παιδιού, το οποίο νοσηλεύεται στο Ωνάσειο από τις 26 Απριλίου. 

Διδυμότειχο: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΣήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Τραγωδία στον Έβρο με τον θάνατο ενός μωρού λίγων μηνών. Τι υποστηρίζει η μητέρα του για τις συνθήκες υπό τις οποίες το παιδί έχασε την ζωή του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης: Το “Ψηφιακό Σχολείο” είναι μια επανάσταση στον τρόπο μάθησης (εικόνες)14:40“Αρένα” - Ακρίτες Ελλάδας και Τουρκίας: οι διαφορές και η κοινή μοίρα14:26Παρβοϊός - Ωνάσειο: Ένα παιδί με μυοκαρδίτιδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 14:12Αλλάζουν τα φανάρια στους δρόμους; Πρόταση για φανάρι με λευκό χρώμα13:58Γυναικοκτονία – Μενίδι: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 50χρονος13:47Τουρκία - Τροχαίο: Θρήνος για την Ελληνίδα που έχασε την ζωή της (εικόνες)13:34“Έρωτας φυγάς” - Sneak preview: Ο Στέφανος δεν πιστεύει τα ψέματα του Φάνη (βίντεο)13:20Τουρκία - ΥΠΕΞ: Διορίστηκαν τρεις νέοι Υφυπουργοί13:07Ορμπάν: Ο Φίτσο βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου12:53Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις για την “μελαγχολική” μας Παρασκευή (βίντεο)12:40Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε το διαζύγιο με Τερίμ12:26Στην Ελλάδα η Μις Υφήλιος 202312:15ΗΠΑ - Χιούστον: Κακοκαιρία σάρωσε σπίτια και μαγαζιά (εικόνες)11:59Λαμία: Δηλητηρίαση σε μαθητές από σχολικά γεύματα11:46Χατζηδάκης σε λογιστές: Δεν παίζουμε με τις φορολογικές δηλώσεις 11:33Σουηδία: Πυροβολισμοί μπροστά στην Ισραηλινή Πρεσβεία (εικόνες)11:20Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης: “Καμπανάκι” για εκατομμύρια πρόωρους θανάτους11:07Γαλλία: Νεκρός ένοπλος που ετοιμαζόταν να πυρπολήσει συναγωγή (εικόνες)10:53Γεραπετρίτης για Μονή της Χώρας: Η Τουρκία πρέπει να πάρει πίσω την απόφασή της10:41Βίκυ Μοσχολιού: Η ζωή και η καριέρα της ξεχωριστής φωνής της Ελλάδας10:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο