LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 23 Ιανουαρίου 2024 07:08 | Ανανέωση: 23 Ιανουαρίου 2024 07:04

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: “Λαβώθηκαν” Μιλουτίνοφ και Σλούκας

Σοβαρότερα τραυματίστηκε ο παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό, μετά το θρίλερ του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Μιλουτίνοφ - τραυματισμός

Βαρύ διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής, στην οποία υποβλήθηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Πρόκειται για τεράστιο πλήγμα στον Ολυμπιακό, που καλείται να παλέψει τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες δίχως τον Σέρβο σέντερ, τη στιγμή μάλιστα που δεν θα έχει στη διάθεση του για ακόμη δύο εβδομάδες τον έτερο «πύργο» του, Μουσταφά Φαλ.

Στο διάστημα της απουσίας του, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς το Final Eight του θεσμού είναι προγραμματισμένο για τις 15-18 Φεβρουαρίου.

Ο Μιλουτίνοφ, ο οποίος τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου όταν πάτησε το πόδι του Κώστα Παπανικολάου, έχει μέσο όρο την εφετινή αγωνιστική περίοδο στη Euroleague 8,7 πόντους και 5,8 ριμπάουντ.

Μιλουτίνοφ - τραυματισμός

Μιλουτίνοφ - τραυματισμός

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ για 10 μέρες ο Σλούκας

Δίχως τον Κώστα Σλούκα θα πορευθεί ο Παναθηναϊκός για τις επόμενες περίπου δέκα ημέρες. Ο «πράσινος» γκαρντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία μετά τη νίκη του «τριφυλλιού» στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με τα αποτελέσματα να δείχνουν θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό.

Ο Σλούκας, ο οποίος αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», όταν αισθάνθηκε «σφίξιμο», θα απουσιάσει από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (25/1), για την 23η αγωνιστική της Euroleague και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει έστω μία αναμέτρηση της «διαβολοβδομάδας» που ακολουθεί κόντρα σε Αρμάνι Μιλάνο (31/1, εντός) και Ζαλγκίρις (2/2, εκτός).

Πρόκειται για την τρίτη απουσία στο «πράσινο στρατόπεδο» μετά τους Λούκα Βιλντόσα (γόνατο) και Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι (σκωληκοειδίτιδα).

Ειδήσεις σήμερα:

Παναθηναϊκός: Ο Μπακασέτας υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια στο “τριφύλλι” (εικόνες)

ΗΠΑ - Μαζική δολοφονία: Αυτοκτόνησε ο 23χρονος ύποπτος (εικόνες)

Μεσολόγγι - Δολοφονία Μπάμπη: Απαντήσεις στο ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πασχαλινό τραπέζι: Πόσο θα στοιχίσει το κατσικάκι20:28Αρθρογράφος Χουριέτ: Κοίτα το Κας και κοίτα και το Καστελλόριζο!20:14Μελάνωμα: Ελπίδες από αντικαρκινικό εμβόλιο (βίντεο)20:01Μαγνησία: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη19:47Τροχαίο: Νεκρός μοτοσικλετιστής σε σύγκρουση με φορτηγό (εικόνες)19:34Ολυμπιακός: Κέρδισε άνετα την Λαμία με το μυαλό... στην Άστον Βίλα19:20Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από την μοιραία συμπλοκή 19:07Σημεία για rapid test τη Δευτέρα σε 174 σημεία18:53Ρωσία: Κατέλαβε χωριό στο Ντονέτσκ18:40Σάμος: Φονικό ναυάγιο με μετανάστες18:26Ανδρουλάκης: Να μας πει ξεκάθαρα ο κ.Μητσοτάκης τι συμβαίνει με το υπουργείο Εσωτερικών18:13Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση17:59Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Κυριακής17:46Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για Σουηδία με την ελληνική αποστολή17:32New York Times για Σπαρτιάτες: Aκροδεξιό κόμμα που του απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές17:19Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”17:05Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις16:25Τούρκοι αναλυτές: Τριγμοί μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελι;16:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο