LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 22 Ιανουαρίου 2024 17:12

“Παγιδευμένοι”: Sneak preview από το επεισόδιο της Δευτέρας (βίντεο)

Δείτε πρώτοι σκηνές από το νέο επεισόδιο της σειράς "Παγιδευμένοι" του ΑΝΤ1.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι «Παγιδευμένοι», που έχουν δημιουργήσει φανατικό κοινό με τη δυνατή πλοκή της ιστορίας τους, τις έντονες συγκινήσεις και τις μεγάλες ανατροπές, έρχονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30, για να γράψουν τον Β’ συγκλονιστικό κύκλο τους.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ

«Αυτά που δεν φαίνονται να τα συμπεραίνεις με βάση αυτά που φαίνονται» (Σόλων)

Ο Δημήτρης και η Άννα φτάνουν ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια…

Sneak Preview:





Δευτέρα 22 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 27

Η ξαφνική εμφάνιση της Νεφέλης και η κατάθεσή της, πριν μιλήσει με τους υπόλοιπους, δημιουργεί κενά στην υπόθεση του Άκη. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας αρχίζουν, πλέον, να βεβαιώνονται ότι κάτι τους κρύβουν οι δικοί τους άνθρωποι. Η διαρροή στον κίτρινο Τύπο της σχέσης του Σταύρου και της Αγγελικής τούς φέρνει σε αδιέξοδο. Ο Ανδρέας εντοπίζει το σήμα των κινητών των παιδιών και συνειδητοποιεί ότι δεν βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας του Άκη.  Η Υβόννη γνωρίζει στον Αλέκο τον Ιάσονα και του αποκαλύπτουν ότι είναι γιος του. Είναι αλήθεια; 

Παράλληλα, η Άννα με τον Σωτήρη βρίσκουν τον Περικλή, ο οποίος τους βεβαιώνει ότι ο Νίκος λέει ψέματα για τον πυροβολισμό. Η Άννα πάει αποφασισμένη στο πατρικό της για να μάθει την αλήθεια. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας ερευνούν το κτίριο, στο οποίο σκοτώθηκε ο Άκης. Θα ανακαλύψουν την αλήθεια; Πόσο καλά έχουν εξαφανίσει οι δικοί τους τα ίχνη τους; Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη. Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο. Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δε θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Ταμίλλα Κουλίεβα, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Σόλωνας Τσούνης, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Εβελίνα Γουρνά, Κωστής Ραμπαβίλας.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος

Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης

Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου

Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή

Στον Β’ κύκλο μπαίνουν δυναμικά και οι (με αλφαβητική σειρά): Γιούλη Γεωργακοπούλου, Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, Λάμπρος Κωσταντέας, Δημήτρης Λιόλιος, Παναγιώτης Μαργέτης, Γιάννα Παπαγεωργίου και ο Γιωργής Τσαμπουράκης. Μαζί τους και ο Τάσος Χαλκιάς.

H σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim. 

Διανέμεται από την Madd.

#Pagidevmenoi 

Έγκλημα - Χαλκίδα: Του έγραφε “αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία” (βίντεο)

Συμβούλιο της Ευρώπης: Ο Ρουσόπουλος νέος Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης

Κακοκαιρία: Που έδειξε -18 βαθμούς Κελσίου το θερμόμετρο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣυνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: το κοινό ανακοινωθέν και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσηςΧθες 21:16 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει το κοινό ανακοινωθέν της συνάντησης των δύο ηγετών. "Πυρά" από την αντιπολίτευση για όσα ειπώθηκαν στις κοινές δηλώσεις.

Βραυρώνα - Νεκρό βρέφος: τι ισχυρίστηκαν οι γονείς του (βίντεο)Χθες 20:19 | Ειδήσεις

Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η μητέρα του νεογέννητου που βρέθηκε νεκρό στη Βραυρώνα. Τι ισχυρίστηκε η ίδια αλλά και ο πατέρας του παιδιού.

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Είμαστε προσηλωμένοι στη Συμφωνία των ΠρεσπώνΧθες 22:49 | Ειδήσεις

Τι μήνυμα στέλνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με την τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: η επιστολή της μητέρας της στον δράστη (βίντεο)Χθες 19:29 | Ειδήσεις

Ο ΑΝΤ1 φέρνει στο φώς, την χειρόγραφη επιστολή της μητέρας προς τον δράστη του εγκλήματος, λίγο πριν εισαχθεί στο Νοσοκομείο. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σαντορίνη: Σύσκεψη προληπτικού χαρακτήρα μετά την κατολίσθηση 23:59Eurovision - Μαργαρίτης Σχοινάς: επιστολή στην EBU για τη σημαία της ΕΕ23:49Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Είμαστε προσηλωμένοι στη Συμφωνία των Πρεσπών23:38Οπαδική βία - Θεσσαλονίκη: είχαν πάει για τρέξιμο και δέχτηκαν άγρια επίθεση23:27Σόιμπλε: Άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του23:14Ίδρυμα Μπιλ Γκέιτς: Παραιτείται η πρώην συζυγός του Μελίντα23:01Βέλγιο: πέταξαν καπάκι υπονόμου από γέφυρα και σκότωσαν οδηγό φορτηγού22:48Νέα 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 22:34Καρδίτσα: μυστήριο με την εξαφάνιση δεκάδων αλόγων (βίντεο)22:21Μητσοτάκης - Ερντογάν: Τι γράφει ο τουρκικός Τύπος για την συνάντηση22:07Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: το κοινό ανακοινωθέν και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης21:54Ομοφοβική επίθεση στον Κασσελάκη: Προσήχθη ένας 13χρονος 21:40Καζακστάν: Πρώην υπουργός βασάνισε και σκότωσε την σύζυγό του21:26Αθήνα - Θεσσαλονίκη: Ολονύκτιες διαμαρτυρίες φοιτητών για την Παλαιστίνη (εικόνες)21:13Conference League - Χρυσοχοΐδης: Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη 21:00Επικοινωνία Τσίπρα - Ζάεφ για την Συμφωνία των Πρεσπών20:46Βραυρώνα - Νεκρό βρέφος: τι ισχυρίστηκαν οι γονείς του (βίντεο)20:33Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: η επιστολή της μητέρας της στον δράστη (βίντεο)20:19Καιρός: βροχές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη20:06Έφυγε από τη ζωή η Αγγελική Γρηγοριάδου19:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο