LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 22 Ιανουαρίου 2024 06:51

Απαγορευτικό απόπλου: Ποια δρομολόγια πλοίων δεν εκτελούνται

Οι ισχυροί άνεμοι κρατούν δεμένα στους κάβους τα πλοία σε πολλά λιμάνια.

απαγορευτικό απόπλου - κακοκαιρία - πλοία - λιμάνι

Ανανεώθηκε και ισχύει μέχρι τουλάχιστον τις 12:00 της Δευτέρας το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο, σύμφωνα με την ΕΜΥ, ακόμα και τα 9 μποφόρ.

Με την ανανέωση του απαγορευτικού αποφασίστηκε ότι τα δρομολόγια των πλοίων για την Κρήτη δεν θα εκτελεστούν, ενώ για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια θα γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Κλειστές, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, θα συνεχίσουν επίσης, να είναι οι γραμμές:

  • Αγ. Μαρίνα-Στύρα
  • Βόλος-Σποράδες
  • Καβάλα-Θάσος
  • Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη

Επειδή η κρίση των λιμενικών αρχών περί απόπλου ανανεώνεται ανά καθορισμένο αριθμό ωρών (συνήθως 12), οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν πριν από την αναχώρησή τους καλούνται από σχετικές ανακοινώσεις του Λιμενικού Σώματος, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους Λιμεναρχεία και Λιμενικούς Σταθμούς για τυχόν αλλαγές.

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα - Χαλκίδα: “Περιστατικό πριν 15 χρόνια “όπλισε” το χέρι της 39χρονης” (βίντεο)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο εδώλιο για την Μαλένα και την Ίριδα

Καιρός - Δευτέρα: Καταιγίδες, χιόνια και πτώση θερμοκρασίας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικεςΣήμερα 18:43 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο στόχος που έχει η κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης. Τι είπε ο Πρωθυπουργός για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 2024Σήμερα 17:34 | Ειδήσεις

Τι περιλαμβάνει για χρέος, πληθωρισμό, ανεργία, επενδύσεις και συντάξεις

Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο)Σήμερα 19:47 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις δράστες και τους κατηγορούν ως δράστες των βομβιστικών επιθέσεων. Πώς σχετίζονται οι δύο εκρήξεις.

Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκήΣήμερα 16:27 | Ειδήσεις

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι Αρχές για την φονική συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20Τένις - Μαδρίτη: Πρόωρος αποκλεισμός για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά 21:11Παράταση για την εξόφληση των φορολογικών υποχρεώσεων που έληγαν σήμερα 20:57Ακρόπολη – “Αρχαίοι Έλληνες”: Μπήκαν στο χώρο ανενόχλητοι (βίντεο-ντοκουμέντο)20:45Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου ανοίγει η πόρτα εξόδου της ΝΔ20:32Κρήτη: Στιγμές φρίκης για 53χρονη ΑμεΑ σε κλειστή δομή20:20Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο) 20:07Αιτωλοακαρνανία: “Ήρθαν στα χέρια” και του… έκοψε το αυτί19:55Ηγουμενίτσα: Ο Βλαντ βρήκε κι άλλο παράνομο φορτίο σε φορτηγό από την Ιταλία (εικόνες)19:42Φάμελλος: Ο Πρωθυπουργός οφείλει να αποβάλλει τον Βαρτζόπουλο 19:29Θρίλερ στη Ραφήνα: Σορός άνδρα έπλεε στο λιμάνι19:17Καιρός - Μεγάλη Τετάρτη: Τοπικές βροχές και βοριάδες19:04Μητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικες 18:51Φωτιά στο Μάτι: Φορτισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων - Τι είπαν για την απόφαση (εικόνες) 18:38ΗΠΑ: Καρκινοπαθής μετανάστης κέρδισε 1,3 δις δολάρια στο Powerball (εικόνες)18:26Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 202418:14Τουρκία: Η “Γαλάζια Πατρίδα” στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα18:01Rapid test δωρεάν τη Μεγάλη Τετάρτη σε 172 σημεία17:54Συλλήψεις για εκρήξεις σε πρατήριο καυσίμων και κάβα17:54Θεσσαλονίκη: 27χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικη17:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο