LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 21 Ιανουαρίου 2024 18:24 | Ανανέωση: 21 Ιανουαρίου 2024 19:28

Βρετανία - Πριγκίπισσα Κέιτ: Όλα “δείχνουν” προβλήματα υγείας

Η σιωπή των Ανακτόρων, η ανπροθυμία διάψευσης των δημοσιευμάτων και η στάση αναμονής.

BAFTA - Ουίλιαμ - Κέιτ

Στην Βρετανία όσο περνούν οι μέρες και το παλάτι δεν ξεκαθαρίζει την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας τόσο τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Μια Ισπανίδα δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι πηγή του παλατιού της είπε ότι υπήρξαν μετεγχειρητικές επιπλοκές.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στο Λονδίνο Ισαάκ Καρυπίδης πρόκειται για την δημοσιογράφο Κόντζα Καγίεχα, η οποία ωστόσο δεν είναι ανταποκρίτρια κανενός Μέσου Ενημέρωσης στο Λονδίνο, ούτε και διαπιστευμένη δημοσιογράφος για το ρεπορτάζ των Ανακτόρων. Ζει και εργάζεται στην Μαδρίτη, εργάζεται ως συγγραφέας βιογραφιών διάσημων και κάποιες φορές αρθρογραφεί στον ισπανικό τύπο.

Η Κόντζα υποστηρίζει ότι μίλησε με πηγή του παλατιού η οποία της είπε ότι κάτι δεν πήγε καλά μετεγχειρητικά με την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Αφήνει μάλιστα να εννοηθεί ότι αυτό οφείλεται στην αντίδραση του οργανισμού της και όχι σε κάποιο λάθος των γιατρών.

Το παλάτι όπως είχε ανακοινώσει από την πρώτη στιγμή, παραλείπει να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, «μέχρι να είναι σε θέση να πει κάτι που θα είναι αξιοσημείωτο», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Σε επικοινωνία του Ισαάκ Καρυπίδη με τα Ανάκτορα, το γραφείο Τύπου αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην εκδοθείσα ανακοίνωση, αφήνοντας πάντως να εννοηθεί ότι σύντομα, ίσως ακόμη και μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά, θα εκδοθεί νέο δελτίο Τύπου επί του θέματος. Όλα πάντως, συνηγορούν υπέρ του συμπεράσματος ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο θα την κρατήσει μακριά από τα καθήκοντά της για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ευχές για γρήγορη ανάρρωση, τόσο στην πριγκίπισσα Κέιτ όσο και στον βασιλιά Κάρολο που θα κάνει εγχείρηση προστάτη, έστειλαν από τις ΗΠΑ ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μάρκλ.

Ειδήσεις σήμερα:

Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα - Το ωράριο λειτουργίας

Κακοκαιρία - Βόρεια Ελλάδα: Συστάσεις και μέτρα από την ΕΛΑΣ

Κεραυνός χτύπησε οικογένεια σε παραλία - Mια νεκρή και τρεις σοβαρά τραυματίες

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)22:40“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)22:27ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου22:13Καιρός - Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ21:59Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)21:46Euroleague - Ολυμπιακός: Νίκη και τώρα... Βαρκελώνη για την πρόκριση στο Final Four21:32Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς21:18Αναιμία: αιτίες, συμπτώματα και αντιμετώπιση21:05Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα20:51ΗΠΑ καταλήψεις: Ο Ερντογάν τάσσεται υπέρ των φοιτητών20:38“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)20:24Bία ανηλίκων: Ανήλικη απείλησε με μαχαίρι 14χρονη, την ξυλοκόπησε και τη λήστεψε20:11ΑΑΔΕ - Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Σε λειτουργία στο myCar19:57Τροχαίο - Βούλα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής19:44ΗΠΑ - Μπάιντεν για καταλήψεις πανεπιστημίων: Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος19:30Βλάβη στο πλοίο Power Jet: Ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες19:17Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέας 19:03Βέροια: Τραγικό τέλος για τον 43χρονο που είχε εξαφανιστεί 18:50Bloomberg για Τουρκία - Ισραήλ: η Άγκυρα διακόπτει τις εμπορικές σχέσεις18:36Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες) 18:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο