LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 20 Ιανουαρίου 2024 08:21

Θεοφάνια στη Ρωσία - Πούτιν: Βούτηξε και φέτος στα παγωμένα νερά (βίντεο)

Η Ρωσία ακολουθεί το παλιό ημερολόγιο και γιόρτασε το Θεοφάνεια 19 Ιανουαρίου. Ο Πρόεδρος ακολούθησε την παράδοση και φέτος και βούτηξε στα παγωμένα νερά.

AP - Βλαντιμίρ Πούτιν

Για ακόμα μια φορά ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, αψήφησε το κρύο και βούτηξε στα παγωμένα νερά, για τον εορτασμό των Θεοφανίων.

Στην Μόσχα η θερμοκρασία βρίσκεται στους 11 βαθμούς υπό το μηδέν, όμως αυτό δεν σταμάτησε τον Πούτιν. Ο Ρώσος ηγέτης, που ακολουθεί τις θρησκευτικές παραδόσεις, βουτά κάθε χρόνο στα παγωμένα νερά την ημέρα των Φώτων.

Τα Θεοφάνια είναι από τις πιο δημοφιλείς γιορτές στη Ρωσία, μετά τα Χριστούγεννα και το Πάσχα και σύμφωνα με τη ρωσική παράδοση, άνδρες και γυναίκες βουτάνε στα νερά τρεις φορές.

Η Ρωσία ακολουθεί το Παλιό Ημερολόγιο, γι’ αυτό και φέτος γιόρτασε τα Θεοφάνια τις 19 Ιανουαρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ερυθρά Θάλασσα: Τρία νέα αμερικανικά πλήγματα εναντίον των Χούθι

Φωτιά σε κτήριο στην Ηρώδου Αττικού

Ισπανία: καταργούνται τα καπνικά προϊόντα με γεύσεις

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βύρωνας: Νεκρός από πυροβολισμούς22:12Λάρισα – Σιδηρόδρομος: Μηχανές τρένων… ”τσούγκρισαν” στο σταθμό22:05Βύρωνας: Πυροβολισμοί σε επιβάτη αυτοκινήτου21:51Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Ο Μπαρτζώκας αποθεώθηκε στο “Καραϊσκάκης” (εικόνες)21:38Καρκίνος του πνεύμονα: Πρόληψη και εξελίξεις στη θεραπεία21:25Τουρκία: Ατύχημα με Boeing την ώρα της προσγείωσης (βίντεο)21:11Μητσοτάκης για Final 4: “Γατάκια”... εγώ γκαντέμης; (βίντεο)20:58Γάζα: Οι διαπραγματεύσεις τελείωσαν, ο πόλεμος συνεχίζεται20:44ΟΑΣΘ: Τα πρώτα δρομολόγια των ηλεκτρικών λεωφορείων (εικόνες)20:31Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Η “παρέλαση” περιπολικών έξω από το ΑΤ και η ΕΔΕ για τους αστυνομικούς20:17Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή20:04Eurovision: Μαζική διαδήλωση κατά του Ισραήλ στο Μάλμε (εικόνες)19:50Αιγιαλός: Σε εξέλιξη οι δημοπρασίες για παραχώρηση χρήσης του 19:36Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος νεαρός που “εξαφάνισε” κουτί φιλανθρωπικών δωρεών19:22Σλοβενία: Προχωρά σε αναγνώριση της Παλαιστίνης19:08Δωρεά οργάνων σε 17 ασθενείς μέσα στο Πάσχα18:54ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα για το “Θα τους ξεσκίσω” του Κασσελάκη18:40Υπουργείο Προστασίας Πολίτη: Νέο πειθαρχικό δίκαιο στην ΕΛΑΣ18:26Ράμα: η ανάρτηση “στήριξης” στην κυβέρνηση και τα “πυρά” της αντιπολίτευσης18:12Θεσσαλονίκη: Σφοδρή κακοκαιρία με δρόμους – ποτάμια και “χοντρό” χαλάζι17:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο