LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 19 Ιανουαρίου 2024 07:33

“Ενώπιος Ενωπίω” - Τσιμιτσέλης: Η καριέρα, η απώλεια του πατέρα, το διαζύγιο και το... δεύτερο παιδί (βίντεο)

Ο ηθοποιός μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την διαδρομή στην υποκριτική, την σχέση με το παιδί του και για τα δικά του παιδικά χρόνια. Σπάνια εμφάνιση έκανε ο αδελφός του.

ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ ΑΠΟ ΕΝΩΠΙΟΣ - 1000Χ430

Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη υποδέχτηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Ο γνωστός ηθοποιός σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στο Μεσολόγγι, για το διαζύγιο και την κόρη που απέκτησε με τη Βάσω Λασκαράκη, αλλά και για τη δύσκολη απώλεια του πατέρα του.

«Είμαι πλέον 24 χρόνια στον χώρο και, αν με ρωτήσεις, δεν καταλαβαίνω πως πέρασαν. Βέβαια με την δουλειά που κάνουμε, επειδή πάμε με μια ταχύτητα φωτός, δεν προλαβαίνει να συνειδητοποιήσεις και πολλά πράγματα. Απλά η μία δουλειά έφερνε την άλλη. Οπότε, όταν μπαίνεις σε όλο αυτό, είναι ένας κύκλος που δεν τελειώνει ποτέ. Αυτά τα χρόνια πέρασαν πάρα πολύ γρήγορα και πάρα πολύ ευχάριστα. «Άφησαν μια πολύ γλυκιά γεύση και ικανοποίηση. Είμαι από τους πολύ τυχερούς ανθρώπους που δεν έχω ζήσει δύσκολες στιγμές», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ ΑΠΟ ΕΝΩΠΙΟΣ - 1000Χ430

Το διαζύγιο από τη Βάσω Λασκαράκη και η σχέση με την κόρη του, Εύα

«Δεν θεωρώ ότι κόρη μας επηρεάστηκε από το διαζύγιο μας, περισσότερο επηρεαστήκαμε εμείς από το πώς μπορεί να νιώσει η κόρη μας για αυτή την αλλαγή. Είναι η ανησυχία για το πώς θα το αντιμετωπίσει το παιδί και κάνεις σενάρια δικά σου», εξήγησε ο ηθοποιός.

«Η σχέση μου με τη μικρή είναι εξαιρετική και όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Η κόρη μας μέχρι και πριν από λίγο καιρό δεν είχε σκεφτεί το κομμάτι της υποκριτικής, πιστεύω ότι το είχε λίγο άγχος. Τον τελευταίο καιρό όμως, κάνει ερωτήσεις δηλαδή τώρα που είδε τα παιδάκια που παίζουν στην ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι», σκεφτόταν αν θα μπορούσε να παίξει και εκείνη σε κάτι αντίστοιχο. Θεωρώ όμως, ότι είναι δύσκολο να ξεφύγει από τον χώρο τη υποκριτικής», συμπλήρωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ξεκαθάρισε: «Το ενδεχόμενο να αποκτήσω κι άλλο παιδί δεν θα είναι κάτι που θα προγραμματίσω. Αν συμβεί έχει καλώς αν δε συμβεί και πάλι εντάξει. Δεν θα βάλω πρόγραμμα για κάτι τέτοιο. Έτσι ήρθε και η η Εύα στην ζωή μου. Μου αρέσει να μην υπάρχει αυτό το πρόγραμμα, γιατί αυτό είναι και λίγο αγχωτικό».


Ο θάνατος του πατέρα του και η δυνατή σχέση με τον αδελφό του

«Με τον αδελφό μου έχουμε εξαιρετική σχέση. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μη βρισκόμαστε συχνά λόγω του ότι έχει μετακομίσει μόνιμα στη Ρόδο με την οικογένεια του, αλλά μιλάμε καθημερινά. Όταν οι γονείς μας χώρισαν ο αδελφός μου πήγε με τον πατέρα μου και εγώ με τη μητέρα μου γιατί ήμουνα μικρότερος. Παρόλα αυτά η σχέση μας μέσα στα χρόνια είναι αναλλοίωτη, έχουμε μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

«Ο πατέρας μου έφυγε χωρίς να γνωρίζει από τι έφυγε. Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος γιατί εγώ τότε είχα και παραστάσεις. Την ημέρα που το έμαθα έκανα την παράσταση μου το βράδυ, μετά πήγαμε τον θάψαμε και το βράδυ έπαιζα σε άλλη παράσταση στη Θεσσαλονίκη. Από τη μία είναι άγριο όλο αυτό, από την άλλη όμως είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις εκείνη τη στιγμή. Πάντα σκεφτόμουν πώς θα ήθελε ο πατέρας μου να είμαι από κει που με βλέπει και σίγουρα δεν θα ήθελε να κλαίω», κατέληξε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Βέβαια και πρόλαβε να με δει να κάνω ωραία πράγματα στον χώρο και ήταν πολύ χαρούμενος. Ήταν πολύ υποστηρικτικοί με την επιλογή μου και οι δυο μου γονείς, η μάνα μου και ο πατέρας μου, φούσκωναν σαν παγώνια από την περηφάνεια».

Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια είπε πως «Ήταν παράξενα τα παιδικά μου χρόνια, καθόλου πλούσια δεν ήταν. Ήμουν σε ένα Δημοτικό που είχε μόλις 12 παιδιά. Η διασκέδαση ήταν την Παρασκευή να βλέπουμε σλάιντς, είχαμε ξύλινα θρανία ενιαία ενώ όλη η Ελλάδα είχε τα άλλα. Όταν πήγα στην Πάτρα μπήκα στον πολιτισμό. Μου έλειπε πολύ ο αδελφός μου. Η μητέρα μου όχι μόνο δούλευε, δούλευε υπερβολικά πολύ. Η μάνα μου έχει δουλέψει για 5 ζωές».

Ειδήσεις σήμερα:

Εορτολόγιο - 19 Ιανουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

“Χειμάρρα” - Ο ελληνικός “Τιτανικός”: Το πιο πολύνεκρο ναυτικό δυστύχημα στην Ελλάδα

Χούθι: Επίθεση σε πλοίο που διαχειρίζεται ελληνική εταιρεία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤραμπ: 100% βέβαιος ότι θα υπογράψει συμφωνία με την Κίνα και την ΕΕΧθες 20:14 | Ειδήσεις

Τι επισήμανε ο Ντόναλντ Τραμπ στη συνάντηση που είχε με την Τζόρτζια Μελόνι για τους δασμούς και την ΕΕ;

Τροχαίο στο Στεφανοβίκειο: Νεκρή 20χρονη - Σοβαρά τραυματισμένοι οι γονείς της (εικόνες)Χθες 17:07 | Ειδήσεις

Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα στον Βόλο που ένα νεαρό κορίτσι έχασε τη ζωή του. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας των γονιών της,

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιόν: Πρόκριση - θρίλερ στην παράταση (βίντεο)Σήμερα 00:46 | Ειδήσεις

Η Λιόν έστειλε το ματς στην παράταση, εκεί πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων εκεί, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τρία γκολ εκεί το έφερε τούμπα και πήρε την πρόκριση σε ένα αδιανόητο φινάλε στο Ολντ Τράφορντ.

Τροχαίο με ασθενοφόρο: Στον Ευαγγελισμό 3 γυναίκες με σοβαρά τραύματαΧθες 18:18 | Ειδήσεις

Στο νοσοκομείο η 78χρονη που βρισκόταν μέσα στο ασθενοφόρο και οι δύο γυναίκες που κινούνταν στο δρόμο, την ώρα που προσέκρουσε το ασθενοφόρο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιόν: Πρόκριση - θρίλερ στην παράταση (βίντεο)00:50Formula 1: Το 5ο GP στη Σαουδική Αραβία την Κυριακή του Πάσχα σε ANT1 και ΑΝΤ1+ (εικόνες)00:23Ερευνητές υποστηρίζουν ότι εντόπισαν τις ισχυρότερες ενδείξεις για εξωγήινη ζωή (βίντεο) 23:59Διπλός σεισμός στον Αργοσαρωνικό το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης 23:46ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο της Φλόριντα (εικόνες)23:30Αρθροπλαστική του ισχίου: Τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας AMIS και υποβοήθηση με σύστημα πλοήγησης το παρών και το μέλλον23:13ΑΑΔΕ: Λουκέτα και πρόστιμα σε γνωστές ταβέρνες και εστιατόρια 22:55Η “πρόσκληση” της Μελόνι και τα “κομπλιμέντα” του Τραμπ22:38ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 25 Απριλίου22:22"Pay As You Save": Φωτίστε την επιχείρησή σας με την GlobiLED22:05Τί γίνεται με τον πόλεμο στη Γάζα;21:48Ζάκυνθος: Λαθροκυνηγοί έστειλαν στο νοσοκομείο ορνιθολόγους από το ξύλο 21:33Ιταλία: Φονική πτώση καμπίνας τελεφερίκ21:16Πάτρα: Ανήλικοι χτύπησαν 16χρονο σε πλατεία21:01Πολωνία: Συναγερμός για την γρίπη των πτηνών - Έκτατα μέτρα20:45Τραμπ: 100% βέβαιος ότι θα υπογράψει συμφωνία με την Κίνα και την ΕΕ20:30Missing Alert για την εξαφάνιση 14χρονης 20:14Τροχαίο δυστύχημα στη Ναύπακτο: Νεκρή 27χρονη που έπεσε με το όχημά της στη θάλασσα (βίντεο)19:58ΕΛΑΣ: Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα19:44Ιταλία: Άνδρας έχασε τη ζωή του εξαιτίας της κακοκαιρίας19:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο