LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 17 Ιανουαρίου 2024 14:44

Μοίραζε φυλλάδια υποκινώντας βία κατά των αστυνομικών

Χειροπέδες για υποκίνηση βίας κατά αστυνομικών πέρασαν οι αρχές σε έναν άνδρα στο κέντρο της Αθήνας.

Αστυνομία - περιπολικό

Στην σύλληψη ενός 40χρονου, προχώρησε η ΕΛΑΣ την 16η Ιανουαρίου. Ο 40χρονος "πετούσε" φυλλάδια με περιεχόμενο το οποίο υποκινούσε βία κατά αστυνομικών, ενώ κολλούσε και αυτοκόλλητα, σε στάσεις λεωφορείων στο κέντρο της Αθήνας. 

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Από το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για απειλή διάπραξης εγκλημάτων.

Προηγήθηκε περιστατικό ρίψης φυλλαδίων σε διάφορες περιοχές της Αττικής με περιεχόμενο απειλής διάπραξης αδικημάτων σε βάρος αστυνομικών.

Ακολούθησε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και χρήση ειδικών ανακριτικών τεχνικών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψη, πρωινές ώρες χθες Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024, του 40χρόνου και ενώ αυτός επικολλούσε σε στάση λεωφορείου στο κέντρο της Αθήνας, αυτοκόλλητο με ίδιο περιεχόμενο.

Σε σωματική έρευνα καθώς και από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πλήθος αυτοκόλλητων με απειλητικά μηνύματα.

Τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ειδήσεις σήμερα:

Αστυνομία: Υπαρχηγός ο Πασχάλης Συριτούδης

Ακρίβεια: Τροπολογία για την κερδοσκοπία και το βρεφικό γάλα

Εορτολόγιο - 18 Ιανουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο) 20:07Αιτωλοακαρνανία: “Ήρθαν στα χέρια” και του… έκοψε το αυτί19:55Ηγουμενίτσα: Ο Βλαντ βρήκε κι άλλο παράνομο φορτίο σε φορτηγό από την Ιταλία (εικόνες)19:42Φάμελλος: Ο Πρωθυπουργός οφείλει να αποβάλλει τον Βαρτζόπουλο 19:29Θρίλερ στη Ραφήνα: Σορός άνδρα έπλεε στο λιμάνι19:17Καιρός - Μεγάλη Τετάρτη: Τοπικές βροχές και βοριάδες19:04Μητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικες 18:51Φωτιά στο Μάτι: Φορτισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων - Τι είπαν για την απόφαση (εικόνες) 18:38ΗΠΑ: Καρκινοπαθής μετανάστης κέρδισε 1,3 δις δολάρια στο Powerball (εικόνες)18:26Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 202418:14Τουρκία: Η “Γαλάζια Πατρίδα” στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα18:01Rapid test δωρεάν τη Μεγάλη Τετάρτη σε 172 σημεία17:54Συλλήψεις για εκρήξεις σε πρατήριο καυσίμων και κάβα17:54Θεσσαλονίκη: 27χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικη17:48Νομοσχέδιο Δικαιοσύνης – Νατσιός: Επόμενό σας βήμα, θα κλείσετε και τα Πρωτοδικεία17:36Χανιά: ανήλικος ξυλοκόπησε τη γιαγιά του17:24“The 2Night Show”: Λουιζίδη και Αδάμου οι καλεσμένες της Μεγάλης Τρίτης (εικόνες)17:17Απεργία Πρωτομαγιάς: Τα δρομολόγια των πλοίων17:10Νέος Δικαστικός Χάρτης – Κουτσούμπας: Διευκολύνει τη “δικαιοσύνη των ισχυρών”16:57Περού: Δεκάδες νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα (βίντεο)16:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο