LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 16 Ιανουαρίου 2024 21:04

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ατρόμητος στα προημιτελικά

Άνετη επικράτηση για τους γηπεδούχους κόντρα στην ΑΕΛ.

Κύπελλο Ελλάδος - Ατρόμητος - Λάρισα

Ο Ατρόμητος έγινε η τρίτη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του εφετινού Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς νίκησε εύκολα την ΑΕΛ με 4-0 στη ρεβάνς του Περιστερίου και με συνολικό σκορ 5-1, προκρίθηκε στους «8» όπου θα περιμένει σε διπλά ματς τον νικητή που θα προκύψει απ’ το μεγάλο «ζευγάρι» Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που δίνουν τη δική τους «μάχη» την Τετάρτη (17/1) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Τριμμάτης στο 39’ ο Αντζιέλσκι με πέναλτι στο 49’, ο Τσακμάκης στο 84’ κι ο Βέργος στο 90'+2' σημείωσαν τα δύο γκολ της περιστεριώτικης ομάδας, με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα η ΑΕΛ μετά την αποβολή του Κώστα Παπαγεωργίου στο 56’.

Η ΑΕΛ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 11’, όταν ο Μαρκετζιάνι άνοιξε το κοντρόλ, ο Κοσονού πίεσε για να κλέψει, αλλά η μπάλα έφυγε προς τα πίσω. Στο 20’ ο Τριμμάτης έκανε το σουτ εκτός περιοχής, μετά από εξαιρετική μεταβίβαση, αλλά απέκρουσε ο Σουλούκος, ενώ στο 28’ η ΑΕΛ είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί. Ο Όγκμποε κέρδισε τις μονομαχίες μετά από γέμισμα στην περιοχή, αλλά δεν κατάφερε από κοντά να στείλει την μπάλα στην εστία, καθώς τον έκοψε την τελευταία στιγμή ο Τσακμάκης.

Η πίεση που άσκησε ο Ατρόμητος μετά το ημίωρο επιβραβεύτηκε με το γκολ του Τριμμάτη στο 39ο λεπτό. Από πολύ ωραία συνεργασία των γηπεδούχων από τα αριστερά, ο Βρακάς έβγαλε ωραία μπαλιά προς τον Κουέν κι εκείνος γύρισε προς τη μικρή περιοχή για τον Τριμμάτη, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Κύπελλο Ελλάδος - Ατρόμητος - Λάρισα

Στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ατρόμητος βρήκε και δεύτερο γκολ και ουσιαστικά «καθάρισε» την πρόκριση. Στο 49’ ο Αντζιέλσκι κέρδισε πέναλτι σε κράτημα του Γιανναράκη (δεν υπάρχει VAR σ’ αυτή τη φάση του Κυπέλλου, παρά μόνο αν το ζητήσουν οι ομάδες) κι ο ίδιος εκτέλεσε ένα λεπτό μετά εύστοχα την εσχάτη των «ποινών», κάνοντας το 2-0.

Στο 56’ η ΑΕΛ ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Κώστα Παπαγεωργίου μέσα στην περιοχή έπειτα από διεκδίκηση της μπάλας με τον Μαρκετζιάνι, όμως αντ’ αυτού οι «βυσσινί» έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο διαιτητής Βάτσιος έδειξε δεύτερη κίτρινη στον παίκτη της θεσσαλικής ομάδας για «θέατρο», μέσα σε πολύ έντονες διαμαρτυρίες απ’ την πλευρά των φιλοξενούμενων.

Ο Ατρόμητος έφτασε και σε τρίτο γκολ στο 84’, όταν από κόρνερ του Κούντε, ο Τσακμάκης σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους και με καρφωτή κεφαλιά, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βέργος, έπειτα από ασίστ του Βαλένσια έκανε το 4-0 κι έδωσε μεγάλες διαστάσεις στη νίκη των γηπεδούχων και στην πρόκρισή τους στους «8».

Κύπελλο Ελλάδος - Ατρόμητος - Λάρισα

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Κίτρινες: 76’ Ιμερέκοβ - 27’ Κ. Παπαγεωργίου, 34’ Ουατάρα, 49’ Γιανναράκης

Αποβολές: 56’ Κ. Παπαγεωργίου (2η κίτρινη)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζιάνι, Τσακμάκης, Ιμερέκοβ, Αθανασίου, Πομόνης (73’ Ασεβέδο), Γκονθάλεθ, Καραμάνης, Κούεν (67’ Κούντε), Τριμμάτης (81' Βαλέντσια), Αντζιέλσκι (73’ Βέργος), Βρακάς (67’ Ντιρκς).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Πλέγας (64’ Αντράντα), Μαυριάς (85’ Βλιώρας), Κ. Παπαγεωργίου, Όγκμποε (63’ Στίνα), Ουατάρα (63’ Νίνο), Γιανναράκης, Θωμαΐδης, Μαϊδάνος (63’ Γ. Παπαδόπουλος), Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου.

Ατρόμητος - ΑΕΛ

Ειδήσεις σήμερα:

Χανιά: Μαθητές πυροβολούσαν με αεροβόλο μέσα από το σχολείο!

Έμφυλη βία: Πήδηξε από τον δεύτερο για να σωθεί από τη μανία του συντρόφου της

Γυναικοκτονία - Ζεφύρι: Πέθανε η γυναίκα που πυρπόλησε ο άντρας της

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερΣήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος περιγράφεται ως ένας εκ των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας, αρνείται όσα του αποδίδονται.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικόΣήμερα 19:06 | Ειδήσεις

Στο νέο υλικό που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνεται ο αρχηγός, μέσα στο γήπεδο να δίνει το σύνθημα ώστε να βγουν οι οργανωμένοι έξω και να μοιραστούν τα πολεμοφόδια.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεοΣήμερα 21:15 | Ειδήσεις

Ισραηλινοί όμηροι εμφανίστηκαν σε βίντεο που δημοσίευσε η Χαμάς. Το μήνυμά τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)19:43Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης19:30Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικό19:16Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας19:02Κασσελάκης: Συναντήθηκε με πολίτες στην Χίο18:48Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών στη Βοστώνη18:35Σερβία: ΝΑΤΟϊκη βόμβα εξουδετερώθηκε μετά από 25 χρόνια18:22Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης έδωσε στην Ελλάδα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακρίβειας18:08ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική (εικόνες)17:55Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)17:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο