LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 16 Ιανουαρίου 2024 16:01

Χαμόγελο του Παιδιού - Λάρισα: Απόπειρα διάρρηξης σε “Κέντρο Στήριξης” της οργάνωσης (εικόνες)

Τι είδη αποθηκεύονταν στο συγκεκριμένο χώρο. Ποια η προσφορά της οργάνωσης στη Θεσσαλία μετά τις κακοκαιρίες.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ - ΛΑΡΙΣΑ

Απόπειρα διάρρηξης σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Θεσσαλίας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Λάρισα (διεύθυνση Αγιάς 97).

Οι δράστες, στην προσπάθειά τους να εισβάλουν στον χώρο παραβίασαν την κεντρική είσοδο, προκαλώντας κοστοβόρες φθορές και σοβαρές υλικές ζημιές, που παρεμποδίζουν τη λειτουργία του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, ενός χώρου ζωτικής σημασίας για την υλοποίηση των δράσεων του Οργανισμού στο σύνολο των νομών της Περιφέρειας Θεσσαλίας - και ειδικά σε μια περίοδο όπως αυτή, μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες του 2023, που έπληξαν σοβαρά την περιοχή δημιουργώντας και επιπλέον ανάγκες. Το Χαμόγελο προέβη άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την καταγγελία του συμβάντος στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ - ΛΑΡΙΣΑ

Στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας αποθηκεύονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, με σκοπό να καλυφθούν οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες παιδιών και των οικογενειών τους που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και σε δύσκολες συνθήκες λόγω των καταστροφικών πλημμυρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέσω του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας ενισχύονται σημαντικά περισσότερα από 350 παιδιά και οι οικογένειές τους, ενώ μεγάλο μέρος των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης διατίθενται σε παιδιά, οικογένειες και πολίτες που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες και ξεπερνούν σε αριθμό τους 300. Πέραν της υλικής υποστήριξης, προσφέρεται σημαντική ιατρική υποστήριξη, ενώ παράλληλα οι περαιτέρω παρεχόμενες υπηρεσίες στοχεύουν στην κάλυψη οποιαδήποτε ανάγκης της οικογένειας σε κρίση, προκειμένου να σταθεί στα πόδια της με αξιοπρέπεια.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ - ΛΑΡΙΣΑ

Σε σχετική ανακοίνωσή του «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καταδικάζει απερίφραστα την εν λόγω ενέργεια των επιτήδειων, που υπονομεύει τις προσπάθειες του Οργανισμού και των πολιτών που στηρίζουν το έργο του, να προσφέρουν ουσιαστική και ολιστική βοήθεια σε παιδιά και ευάλωτες ομάδες που διαβιούν σε δυσμενείς συνθήκες.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ - ΛΑΡΙΣΑ

Ειδήσεις σήμερα:

Ομόφυλα ζευγάρια - Στυλιανίδης: Θα καταψηφίσω γιατί πλήττει την αξία που έχει κρατήσει όρθια την Ελλάδα (βίντεο)

Βόλος - Κούγιας: Ο 50χρονος κρατούσε όπλο γιατί ο κουνιάδος του ήταν σωματώδης και… (βίντεο)

“The 2Night Show” - Τσουβέλας: Τα κομπαρσιλίκια, η λογοκρισία και ο φόβος για το... πετροβόλημα (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη ΠαρασκευήΣήμερα 09:18 | Ειδήσεις

Ουρές σχηματίζουν οι Αθηναίοι σε κάθε σημείο διαφυγής του από την πρωτεύουσα.

Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράςΧθες 21:18 | Ειδήσεις

Με αλλαγές στα δρομολόγια, μικρότερη συχνότητα και με ολοκλήρωση της βάρδιας νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο θα κινηθούν τα ΜΜΜ έως τα μέσα της εβδομάδας της Διακαινησίμου.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Τοπικά Νέα

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγόςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Αναζητείται ο οδηγός της πρώτης μηχανής που χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, αφού χτυπήθηκε και από δεύτερη μοτοσικλέτα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τέμπη: Μήνυση κατά Μητσοτάκη και υπουργών από συγγενείς θυμάτων11:24ΝΒΑ: Οι Μπακς αποκλείστηκαν με τον Αντετοκούνμπο στον...πάγκο11:11Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα10:57“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)10:44Γάζα: Η Χαμάς “βλέπει” με…θετικό βλέμμα την πρόταση εκεχειρίας 10:31ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)10:17Μεγάλη Παρασκευή: Κορυφώνεται το Θείο Δράμα10:04Ολυμπιακός: “Αποθέωση” στο αεροδρόμιο για το 4-2 επί της Άστον Βίλα (εικόνες)09:50Έξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη Παρασκευή09:37“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)09:23Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα09:10Μεγάλη Παρασκευή: Το ωράριο των καταστημάτων08:57“FindDoctors” - Αιματολογικές εξετάσεις: H πλατφόρμα για ηλεκτρονικά ραντεβού08:43Μάτι: Από την αρχή08:30Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:16Κιργιστάν: Φορτηγό παρέσυρε δεκάδες μαθητές - Πολλοί νοσηλεύονται σε ΜΕΘ (βίντεο)08:03Εορτολόγιο - 3 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:49Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγός07:36Τελικός Europa League: Η “σίγουρη” Λεβερκούζεν και η μάχη Μαρσέιγ - Αταλάντα07:22Ο καιρός την Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ07:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο