LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 16 Ιανουαρίου 2024 07:17

“The 2Night Show” - Τσουβέλας: Τα κομπαρσιλίκια, η λογοκρισία και ο φόβος για το... πετροβόλημα (βίντεο)

Απολαυστικό ποδαρικό στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το 2024 έκανε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, σε μια συζήτηση απο καρδιάς.

Tonight Show - Αλέξανδρος Τσουβελας - Χριστίνα Βιδού

Τον Αλέξανδρο Τσουβέλα υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πρώτο "The 2night Show" του 2024.

Ο γνωστός stand-up comedian που γίνεται viral με κάθε του ατάκα και γεμίζει τα θέατρα από κόσμο μίλησε για την προσωπική και την επαγγελματική του πορεία, για την εποχή που έπαιζε ως βοηθητικός ηθοποιός σε σειρές αλλά και για το political correct.

«Είμαι αντιραδιοφωνικός δεν συμβαδίζω με τους κανόνες του ραδιοφώνου στην εκπομπή, Είναι η εκδίκησή μου απέναντι σε αυτούς που έχουν βγάλει πολλά λεφτά, εκατομμύρια, λέω “τώρα θα σε χαντακώσω εγώ εδώ”» είπε με χιούμορ.

Στην αρχή της καριέρας του δοκιμάστηκε και στην υποκριτική κάνοντας πέρασμα από τις τηλεοπτικές μας οθόνες σε δεύτερους ρόλους σε γνωστές σειρές όπως ο "Έρωτας" στον ΑΝΤ1.

«Έχω παίξει στον Έρωτα του ΑΝΤ1 το 2005 έκανα τον ναρκομανή. Ήμουν με τον Χρήστο Βασιλόπουλο στην πλατεία Κλαυθμώνος και μπήκε στο πλάνο ένας άνθρωπος που ήταν υπό την επήρεια και μου λέει “εσύ ποιος είσαι;”, μπήκε στο πλάνο. Έχω παίξει και με τον Γιάννη Ζουγανέλη ήμουν στο "Γιαννάκη Ομορφόπαιδο". Έχω κάνει πολλά κομπαρσιλίκια απλά τότε οι κομπάρσοι έπαιρναν πιο πολλά από όσα παίρνουν τώρα οι ηθοποιοί», όπως αποκάλυψε.

Η εποχή του political correct έχει θέσει νέες δυσκολίες στους καλλιτέχνες όπως εξομολογήθηκε και επεσήμανε ότι «Προσπαθώ να μην φιλτράρω όσα λέω. Δεν θέλω να σκέφτομαι διπλά και τριπλά ειδικά στη σκηνή γιατί τώρα είναι μία δυσκολία με το political correct. Υπάρχει ο φόβος του cancel, μην πεις κάτι που θα απομονωθεί και θα σε πετροβολούν».

Ειδήσεις σήμερα:

Αργολίδα: Σεισμός στο Κρανίδι - Αισθητός και στην Αττική

Χείμαρρος - Ηλεία: Αγωνία για το ζευγάρι που αγνοείται (εικόνες)

Άνω Βούλα: Αυτοκίνητο έπεσε σε βενζινάδικο (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντησηΣήμερα 10:19 | Ειδήσεις

Σε ποιους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής εστίασε ο π[ρωθυπουργός, κατά την εβδομαδιαία ανασκόπησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωσηΣήμερα 17:44 | Ειδήσεις

Μέχρι στιγμή έχουν προφυλακιστεί 9 άτομα για την δολοφονία του αστυνομικού.

ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, ΧαλάνδριΣήμερα 15:52 | Ειδήσεις

Πως δρούσαν τα ανήλικα μέλη της σπείρας. Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικές αρχές.

Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”Σήμερα 16:59 | Ειδήσεις

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αττικόν απαντούν στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για τη νοσηλεία του πατέρα του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ρωσία: Κατέλαβε χωρίο στο Ντονέτσκ18:40Σάμος: Φονικό ναυάγιο με μετανάστες18:26Ανδρουλάκης: Να μας πει ξεκάθαρα ο κ.Μητσοτάκης τι συμβαίνει με το υπουργείο Εσωτερικών18:13Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση17:59Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Κυριακής17:46Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για Σουηδία με την ελληνική αποστολή17:32New York Times για Σπαρτιάτες: Aκροδεξιό κόμμα που του απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές17:19Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”17:05Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις16:25Τούρκοι αναλυτές: Τριγμοί μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελι;16:12ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, Χαλάνδρι15:58Μεγάλη Δευτέρα – καιρός: Τοπικές βροχές και βοριάδες15:44Πέλλα: Συνελήφθη κρύβοντας λάδι αμφιβόλου ποιότητας 15:30Ρωσία: Συνελήφθη δημοσιογράφος επειδή συνεργαζόταν με τον Ναβάλνι15:16Κρήτη: Συνελήφθη με εκατοντάδες κροτίδες15:02Τούρκος ιστορικός: Η Αγία Σοφία δεν κάνει για ναμάζι14:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη14:34Πρόεδρος Παλαιστίνης: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν την επίθεση του Ισραήλ14:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο