LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 15 Ιανουαρίου 2024 12:21

Ημαθία - Πατέρας βρέφους στο “Πρωινό”: Οι γονείς της ήξεραν και δεν μιλούσαν (βίντεο)

Ποιες νομικές ενέργειες έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει ο πατέρας κατά της οικογένειας της κατηγορούμενης.

Πατέρας βρέφους

Τη δική του εκδοχή για την τραγική κατάληξη του παιδιού του, έδωσε τη Δευτέρα ο εν διαστάσει σύζυγος της 36χρονης η οποία σύμφωνα με τη σχετική σχηματισθείσα δικογραφία, σκότωσε το 6 μηνών βρέφος της, μιλώντας, τόσο ο ίδιος όσο και ο συνήγορός του Στέλιος Σούρλας, στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινό» με το Γιώργο Λιάγκα.

«Γνώρισα τη συγκεκριμένη κοπέλα, συνδεθήκαμε σεξουαλικά και την άφησα έγκυο πολύ γρήγορα – μόλις από το τέταρτο ραντεβού μας», σημείωσε ο νεαρός και συνέχισε: «Παρ’ όλα αυτά από την πρώτη στιγμή μέχρι και την τραγική κατάληξη, η μόνη και μεγαλύτερη έγνοια μου ήταν η ασφάλεια, η ευημερία και η ευτυχία αυτού του παιδιού. Εκείνη ποτέ δεν είχε φυσιολογική συμπεριφορά απέναντί μου. Με έδερνε, με ζήλευε παθολογικά, ξεσπούσε πάνω μου τον κάθε θυμό της, με κακομεταχειριζόταν και γι’ αυτό δεν άντεξα άλλο κοντά της. Το παιδί μας όμως, όσο εγώ ήμουν εκεί παρών, δεν το πείραξε ποτέ, ούτε και τα άλλα παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της. Γι’ αυτό και ποτέ το δικό μου μυαλό δεν πήγε στο κακό, ούτε μπορούσα να φανταστώ ότι θα έκανε κάτι κακό εναντίον του παιδιού. Στην πραγματικότητα αυτή η γυναίκα σκότωσε το παιδί από το πείσμα της να γυρίσω πίσω. Αντίθετα με εμένα, οι γονείς της ήξεραν πολύ καλά τις διαταραχές της και τη συμπεριφορά της, και τις έκρυψαν από εμένα και από όλους από την πρώτη στιγμή εκθέτοντας το παιδί μου σε κίνδυνο».

Από την πλευρά του ο κ. Σούρλας ανέφερε: «Έχω εντολή από τον πατέρα του αδικοχαμένου βρέφους και την πατρική οικογένεια συνολικά, να αιτηθώ την εκταφή του και τον επανενταφιασμό του στο χωριό – γενέτειρα του πατέρα, ώστε εκείνος να έχει τουλάχιστον πρόσβαση στο μνήμα και να θρηνήσει. Επίσης έχω εντολής υποβολής μήνυσης κατά των γονέων της για έκθεση. Δεν ξέρω αν είναι κατανοητό, αλλά η οικογένεια της μητέρας του απαγόρευσε να παραστεί στην κηδεία του ίδιου του του παιδιού, όταν παρουσιάστηκε τον έδιωξε. Δεν ξέρουμε ούτε υποχρεούμαστε να υποθέσουμε, γιατί η μητρική οικογένεια τα έχει βάλει μαζί του. Εκείνο αντιθέτως που ξέρουμε, είναι ότι όταν χάριν της εγκυμοσύνης αποφάσισαν εντέλει να είναι μαζί, εκείνος της πρότεινε μετακόμιση στο χωριό του και οι γονείς της αρνήθηκαν κατηγορηματικά, ώστε να συνεχίσουν να παρασιωπούν με την άνεσή τους, τις διαταραχές της και τη συμπεριφορά της».

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκίδα: Ηλικιωμένη κλειδώθηκε στο νεκροταφείο

Κωνσταντινούπολη: Ύποπτος θάνατος τουρίστα – Ελληνίδα στο νοσοκομείο

Βιβλιοπώλης των αστέγων για κλοπή: Αν μας τα ζητούσαν, θα τα δίναμε με όλη μας την καρδιά

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεωνΣήμερα 17:54 | Ειδήσεις

Βίντεο που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1. Παράλληλα οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)Σήμερα 22:13 | Τοπικά Νέα

Το έθιμο της συνάντησης των πέντε μεγάλων Επιταφίων της πόλης αναβίωσε φέτος με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι τουΣήμερα 15:09 | Τοπικά Νέα

Ομολόγησε ο άνδρας που συνελήφθη για ασέλγεια κατά του παιδιού που έχει βαπτίσει.

Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)Σήμερα 16:55 | Ειδήσεις

Για θαύμα μιλούν οι κάτοικοι του ορεινού χωριού, που το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης είδαν το υγρό να τρέχει από τον Εσταυρωμένο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)23:59“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ123:50Κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του... που εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια 23:40Λευκάδα: Αράχνη “μαύρη χήρα” τσίμπησε 35χρονο 23:26Εύβοια - Μεγάλη Παρασκευή: Εντυπωσιακό το “Κάψιμο του Ιούδα” (βίντεο)23:11Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Το μήνυμα του για την Ανάσταση22:57Χανιά: Με κατάνυξη η περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της πόλης (βίντεο)22:43Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)22:28Κόρινθος: Χειροπέδες σε διαρρήκτες με…υπεραστική δράση22:14Ιερώνυμος: Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου21:59Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)21:45Μεγάλη Παρασκευή με τον ύμνο “Αι Γενεαί Πάσαι” από διάφορα σχολεία και χώρες (βίντεο)21:30Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων21:16Νάξος: Η ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (εικόνες)21:02Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ρώμης: Ο Τεντόγλου “πετάει” πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι (εικόνες)20:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου20:34Θεσσαλονίκη: Η περιφορά του πρώτου Επιταφίου από τον Άγιο Μηνά (βίντεο)20:21Εκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεων20:07Πάσχα: Αύξηση στις πληρότητες των νησιών (βίντεο)19:53Πάσχα: Η Αθήνα άδειασε και οι εκδρομείς παραμένουν κολλημένοι στην κίνηση (βίντεο)19:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο