LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 14 Ιανουαρίου 2024 13:31

“Σώσε με” στο Netflix – Ανδρακάκος: Οι δουλειές μας μπορούν να “ταξιδέψουν” έξω

Ο σκηνοθέτης της σειράς του ΑΝΤ1+ μίλησε στο μεσημβρινό δελτίο του ΑΝΤ1 λίγο πριν από την προβολή του «Σώσε με» στο Netflix.

Πιέρρος Ανδρακάκος - δελτίο ΑΝΤ1

«Δεν υπάρχει μυστικό, είναι μόνο η σκληρή δουλειά και ότι, πήραμε το πρότζεκτ και το αναπτύξαμε με απόλυτη ελευθερία, είχαμε τον χρόνο και τα χρήματα», είπε ο Πιέρρος Ανδρακάκος στο μεσημβρινό δελτίο του ΑΝΤ1 και τον Νικόλα Βαφειάδη, απαντώντας στο ερώτημα «ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Αποδίδοντας τα εύσημα στον ΑΝΤ1+ για τον «χώρο» που έδωσε στη σειρά να αναπτυχθεί και μία μέρα πριν το «Σώσε με» προβληθεί στο Netflix, ο σκηνοθέτης είπε πως, πλέον «κάνουμε πράγματα που μπορούν να ταξιδέψουν έξω».

Ερωτηθείς για το πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσει κανείς αστυνομικές σειρές στην Ελλάδα, απάντησε πως δεν είναι, αφού «η Ελλάδα είναι κυρίως για καλοκαιρινούς έρωτες, γι’ αυτό κι εμείς ταξιδέψαμε στη βόρεια Ελλάδα και κάναμε τη σειρά άνοιξη- καλοκαίρι. Είναι δύσκολο να κάνεις αστυνομική σειρά, γιατί η Ελλάδα σε προδιαθέτει για έρωτες», κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα:

Ομόφυλα ζευγάρια - Μητσοτάκης: Δεν θέλω να διχάσω, αλλά...

Δολοφονία - Νέος Κόσμος: "Γάζωσαν" τον 44χρονο με καλάσνικοφ (βίντεο ντοκουμέντο)

Αιγιαλός - TikTok: Η παραλία, ο Χατζηδάκης και η... θεία η Λία (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙσραήλ: Απομάκρυνση Παλαιστινίων από την Ράφα - Εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για εκεχειρίαΣήμερα 09:04 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει επισήμως το Ισραήλ για την μετακίνηση Παλαιστινίων από την ανατολική Ράφα και τις αναφορές για επικείμενη "χερσαία επέμβαση". Πιέσεις σε οικογένειες ομήρων και έλλειψη τροφίμων.

Θήβα - Θάνατος μωρού: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματαΣήμερα 08:54 | Ειδήσεις

Ανείπωτη τραγωδία ανήμερα το Πάσχα για μια οικογένεια που "έχασε" ξαφνικά το αγγελούδι της. 

Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδαΣήμερα 10:51 | Τοπικά Νέα

Παραλίγο διπλή τραγωδία από ναυτική φωτοβολίδα, που έπεσε σε αυλή σπιτιού, ανήμερα το Πάσχα.

Φθιώτιδα: Πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε παιδί (βίντεο)Σήμερα 09:16 | Τοπικά Νέα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη ανήμερα το Πάσχα σε χωριό της Φθιώτιδας. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του 6χρονου παιδιού

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς11:28Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα 11:15Αυτοκίνητο παρέσυρε 8χρονο - Ο οδηγός εγκατέλειψε τραυματισμένο το παιδί11:01Ενδοοικογενειακή βία: Χτύπησε την σύζυγο και δύο κόρες του, μετά την Ανάσταση10:47Άγιος Γεώργιος: Η ιστορία του και τα έθιμα ανά την Ελλάδα 10:34Καρκίνος πνεύμονα: αντιμετώπιση με Θωρακοσκοπική Χειρουργική VATS10:20Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του10:06Πλημμύρες στη Βραζιλία: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών - Πάνω από 100 οι αγνοούμενοι09:53Ισραήλ: Απομάκρυνση Παλαιστινίων από την Ράφα - Εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για εκεχειρία09:39Φθιώτιδα: Πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε παιδί (βίντεο)09:26Ελληνική οικονομία: “Καλά νέα” από την Ευρώπη για ανάπτυξη και πληθωρισμό09:12Θήβα - Θάνατος μωρού: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα08:59ΟΟΣΑ για Ελλάδα: “Έκρηξη” των ξένων επενδύσεων08:45F1- GP Miami: Ο Norris πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του (βίντεο) 08:32Ράφα: Νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς08:18Μονή της Χώρας: Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα το ιστορικό μοναστήρι08:05 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)07:51Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι07:38Εορτολόγιο - 6 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα07:25Καιρός - Δευτέρα του Πάσχα: τοπικές μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας07:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο