LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 13 Ιανουαρίου 2024 21:16

Ατρόμητος - ΟΦΗ: Δεν... χάλασαν το σερί τους οι Περιστεριώτες

Αήττητος παρέμεινε ο Ατρόμητος, που όμως δεν κατάφερε να επικρατήσει του ΟΦΗ στο γήπεδό του.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΦΗ - SuperLeague

Ούτε στον δέκατο αγώνα διακόπηκε το αήττητο σερί του Ατρόμητου επί ημερών του Σάσα Ίλιτς στον πάγκο του. Με γκολ στο 90΄+8 η αθηναϊκή ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 του ΟΦΗ στο Περιστέρι 1-0, στην εναρκτήρια συνάντηση της 18ης αγωνιστικής, αφήνοντας τους Κρήτες χωρίς νίκη με τον Πέπε Μελ στον πάγκο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που φαινόταν να μην έχει ξεκάθαρο πλάνο και άφηνε χώρους τους οποίους προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Μελ.

Ως εκ τούτου, οι μεγάλες στιγμές στα πρώτα 45 λεπτά ανήκαν στους Κρήτες που έφτασαν κοντά στο γκολ σε τρεις περιπτώσεις, όλες με τελική προσπάθεια του Μπάκιτς.

Στο 8΄ ο Μαυροβούνιος μέσος σούταρε από το όριο της περιοχής και ο Τσιντώτας μπλόκαρε, στο 20΄ πλάσαρε εκτός περιοχής στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το αριστερό «παράθυρο», ενώ στο 38΄ από γύρισμα του Μοσκέρα αν και αμαρκάριστος σε άδεια εστία «κατάφερε» από κοντά να «σημαδέψει» το οριζόντιο δοκάρι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΦΗ - SuperLeague

Ο ΟΦΗ συνέχισε να είναι πιο επικίνδυνος και στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι με την είσοδο του Θοράρινσον είχε χάσει σε ταχύτητα, με τον Τοράλ να έχει μια φάση στο 65΄ σουτάροντας πάνω από το δοκάρι.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 81ο λεπτό για την ομάδα του Μελ, με προβολή του Λαμπρόπουλου. Ο βοηθός έδειξε οφσάιντ θεωρώντας ότι η παρουσία του Ντίκο επηρέαζε τον Τσιντώτα, αλλά το γκολ κατακυρώθηκε μετά από τετράλεπτη εξέταση στο VAR.

Το προβάδισμα του ΟΦΗ «αφύπνισε» τον Ατρόμητο που πίεσε αρκετά στη συνέχεια και τελικά κατάφερε να σώσει το βαθμό στο 90΄+8, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Γιουμπιτάνα ο Βαλένσια με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Μπάουμαν για το 1-1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΦΗ - SuperLeague

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φώτης Πολυχρόνης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιουμπιτάνα, Τζαβέλλας - Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον, Γκαγιέγος, Ριέρα

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούεν (87΄ Καραμάνης), Κούντε, Ντιρκς (64΄ Αντιέλσκι), Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Βέργος (73΄ Βρακάς).

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Αμπάντα, Γκαγιέγος (79΄ Μεγιάδο), Γκλάζερ, Μπάκιτς, Τοράλ (79΄ Ριέρα), Μοσκέρα (46΄ Θοράρινσον), Φελίπε (79΄ Ντίκο).

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Προεδρικές Εκλογές: Πότε αναμένεται να διεξαχθούνΣήμερα 21:22 | Ειδήσεις

Η επικήδεια πομπή για τον Ραϊσί, ο οποίος έχασε την ζωή του όταν συνετρίβη το ελικόπτερο το οποί επέβαινε θα γίνει το πρωί της Τετάρτης στην Τεχεράνη.

Φωτιά στο εργοστάσιο των σχολικών γευμάτων: Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ αποκλειστικά στον ΑΝΤ1Σήμερα 19:25 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ μίλησε αποκλειστικά στον ANT1 καθώς ο οργανισμός θα έκανε σήμερα έλεγχο στις εγκαταστάσεις του.

Εκλογοδικείο: Βουλευτής της ΝΔ χάνει την έδρα του - Αναβολή για τους ΣπαρτιάτεςΣήμερα 17:04 | Ειδήσεις

Ποιοις εκλεγμένος βουλευτής με την ΝΔ εκπίπτει του αξιώματος του, μετά από ένσταση υποψήφιου στον ίδιο συνδυασμό. Ποιές ενστάσεις των Σπαρτιατών δεν συζητήθηκαν.

Φωτιά στο Μάτι - 112: Ο “κυκεώνας” καθυστερήσεων για το σύστημα που θα έσωζε ζωές, εάν...Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 14:58 | Ειδήσεις

Τι προκύπτει από την έρευνα σε εκατοντάδες επίσημα έγγραφα, για τις συνεχείς αναβολές στην έναρξη λειτουργίας του “112”, την πολιτική αντιδικία και την ολοκλήρωση με καθυστέρηση ετών, που φέρεται να “κόστισε” πολλές ανθρώπινες ζωές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βρετανία - Σούνακ για σκάνδαλο με μολυσμένο αίμα: Ημέρα ντροπής για το κράτος23:15Παράνομη διακίνηση μεταναστών: Συνελήφθη ηγετικό μέλος του κυκλώματος23:01Ηλεία: Νεκρή εντοπίστηκε εργάτρια γης μέσα σε αρδευτικό κανάλι22:48Τουρκία - Ερντογάν: Θα επιδιώξουμε συμβιβασμό με Ελλάδα22:34Ασπρόπυργος: Θύμα βιασμού μέσα σε λεωφορείο εταιρείας έπεσε 27χρονη22:20Πόνος στη σπονδυλική στήλη και το γόνατο: Σύγχρονες επεμβάσεις - minimal χειρουργικές τεχνικές22:06Χανιά: Σεισμός στα Φαλάσαρνα 21:52Ιράν - Προεδρικές Εκλογές: Πότε αναμένεται να διεξαχθούν21:37Λαμία - ΕΟΔΥ: Τι εντοπίστηκε στα δείγματα φαγητού που στάλθηκαν για ανάλυση21:23Ινστιτούτο Αστρονομίας - Αφρικανική σκόνη: Μεγαλύτερες οι συγκεντρώσεις τον Μάϊο 21:09Μητσοτάκης στο TikTok για το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ: Τρία στα τρία οι προβλέψεις μου!20:55Πετράλωνα - απόπειρα βιασμού καθαρίστριας : “Η κοπέλα ήταν αναστατωμένη και ματωμένη στο πρόσωπο” (βίντεο) 20:40ΕΟΔΥ: Rapid test δωρεάν την Τρίτη σε 170 σημεία 20:27ΗΠΑ: 1 στους 4 εφήβους καταναλώνει καφεΐνη καθημερινά20:13Ιταλία: Γυναίκα φέρεται να δολοφόνησε το νεογέννητο παιδί της 19:59Ελβετία: Πέθανε κοριτσάκι που εντοπίστηκε αναίσθητο σε δάσος19:45Φωτιά στο εργοστάσιο των σχολικών γευμάτων: Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ αποκλειστικά στον ΑΝΤ119:31Αθήνα - Πελοπόννησος: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση που “ξάφριζε” ηλικιωμένους (βίντεο)19:17Θεσσαλονίκη: Η τυχαία συνάντηση Μητσοτάκη - Λουτσέσκου και τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού για το πρωτάθλημα (εικόνες)19:04Ρωσία: Πρόστιμο σε άνδρα επειδή έβαψε τα μαλλιά του στα χρώματα της Ουκρανίας18:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο