LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 11 Ιανουαρίου 2024 14:52

Ξυλοδαρμός 4χρονου στα Μέγαρα - Γιαννόπουλος: Είχαν γίνει κι άλλες καταγγελίες από την οικογένεια

''Τα παιδιά κυκλοφορούσαν ξυπόλυτα και οι γονείς κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες αλκοολ και ξεσπούσαν πάνω τους'', ανέφερε ο επικεφαλής του "Χαμόγελου".

Παιδί - νοσοκομείο - οροός

Δύο μέρες πρίν τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου αγοριού, το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»., από τον πατριό του είχε δεχτεί κλήση το χαμόγελο του παιδιού από μέλος της οικογένειας.

Σύμφωνα με την καταγγελία  ο 4χρονος ζούσε μια ζωή κόλαση μαζί με τα τρία αδέρφια του. 

Το 4χρονο αγόρι από τα Μέγαρα διακομίστηκε γύρω στις 17:30 χθες (10/1) με ασθενοφόρο του δήμου Μεγαρέων στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, συνοδεία ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και από εκεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν σε κωματώδη κατάσταση, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Το 4χρονο αγόρι φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφο της μητέρας του, ο οποίος μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Νίκος Γιαννόπουλος μίλησε στο iefimerida.gr και περιέγραψε  την καταγγελία που κινητοποίησε για ακόμα μία φορά της Αρχές.  «Τα παιδιά της οικογένειας ζούσαν εφιαλτικές στιγμές»
Όπως λέει χαρακτηριστικά ο κύριος Γιαννόπουλος: «Ζούσαν εφιαλτικές στιγμές. Τόσο ο 4χρονος όσο και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας. Έφτασε στο Χαμόγελο μία αναφορά στις 8 Ιανουαρίου. Μία ανώνυμη αναφορά από πολίτη της περιοχής ότι το παιδί κακοποιείται από τους γονείς, όπως και τα αδέλφια του. Τα παιδιά σύμφωνα με την αναφορά είναι παραμελημένα, ζουν μια ζωή πάρα πολύ δύσκολη, η μητέρα και ο σύντροφος της καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, είναι επιθετικοί και συχνά χτυπούσαν τα παιδιά. Τα τέσσερα αδέλφια κυκλοφορούσαν ξυπόλητα και σύμφωνα με την καταγγελία και άλλες φορές στο παρελθόν είχαν μεταφερθεί τραυματισμένα σε νοσοκομεία. Εμείς αμέσως στείλαμε την αναφορά στον εισαγγελέα για να γίνει έρευνα. Όμως υπήρξε αυτή η πολύ δυσάρεστη εξέλιξη. Πληροφορηθήκαμε ότι το παιδί είχα πάει και άλλες φορές σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας για ανάλογες καταστάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες είχε ξεκινήσει η διαδικασία για απομάκρυνση των παιδιών από την οικογένεια τους. Πρέπει να προστατευτούν και τα αδέλφια του. Πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα από την οικογένεια».

Ειδήσεις σήμερα:

Γκιουλέρ: Η Τουρκία θα εγκρίνει την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ στις...

Ημαθία - Παιδοκτόνος: Έρευνα για μαύρη μαγεία ζητά ο πατέρας του μωρού (βίντεο)

Βραζιλία - Ελικόπτερο: Αναγκαστική προσγείωση στην μέση του δρόμου (βίντεο)


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Bία ανηλίκων: Ανήλικη απείλησε με μαχαίρι 14χρονη, την ξυλοκόπησε και τη λήστεψε20:11ΑΑΔΕ – “Τέλη με το μήνα”: Σε λειτουργία το myCar 19:57Τροχαίο - Βούλα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής19:44ΗΠΑ - Μπάιντεν για καταλήψεις πανεπιστημίων: Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος19:30Βλάβη στο πλοίο Power Jet: Ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες19:17Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέας 19:03Βέροια: Τραγικό τέλος για τον 43χρονο που είχε εξαφανιστεί 18:50Καιρός - Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ18:36Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες) 18:23Χαλαζόπτωση στα Τρίκαλα Κορινθίας: “Άσπρισαν” οι δρόμοι και καταστράφηκαν καλλιέργειες (εικόνες)18:09Τροχαίο: Νεκρός 25χρονος οδηγός μηχανής17:56ΗΠΑ - UCLA: Προσαγωγές και λαστιχένιες σφαίρες κατά των διαδηλωτών (εικόνες)17:42Νίσυρος: Στη φυλακή ο αρχαιοφύλακας17:29Ηράκλειο - Νονός: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και σε άλλα ανήλικα 17:15Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος και η Σταύρωση17:02Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 16:48Τουρκία κατά Ισραήλ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο16:35Εμπρησμοί: Ο Κικίλιας ζήτησε από τον Άρειο Πάγο την εφαρμογή του νέου νόμου16:22Κορονοϊός - Γρίπη: Ο απολογισμός της προηγουμένης εβδομάδας16:09Μεταναστευτικό: Νέα διάσωση στη Γαύδο15:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο