LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 11 Ιανουαρίου 2024 10:33 | Ανανέωση: 11 Ιανουαρίου 2024 11:33

Δολοφονία εγκύου: Η κηδεία της 41χρονης και το “βαρύ παρελθόν” του συντρόφου της (εικόνες)

Τι ισχυρίζονται ο σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας και ο ''συνεργός'' του. "Τελευταίο αντίο" από συγγενείς και φίλους στην άτυχη γυναίκα και στο έμβρυο που κυοφορούσε.

Κηδεια - Εγκύου

"Αυλαία" στην τραγωδία με την δολοφονία της εγκύου στην Θεσσαλονίκη, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης ψάλλεται η εξόδιος ακολουθία για την άτυχη γυναίκα και συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν για πάντα τον δικό τους άνθρωπο και το έμβρυο που κυοφορούσε.

Η σορός της μεταφέρθηκε στην εκκλησία το πρωί. Τραγική φιγούρα είναι η 13χρονη κόρη της.

Κηδεια - Εγκύου

Κηδεια - Εγκύου

Κηδεία - Εγκύου

Το βαρύ παρελθόν

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος έχει καταγγελθεί στο πρόσφατο παρελθόν από την αδελφή του για βιασμό.

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη ύστερα από καταγγελία της αδελφής (τον Ιούνιο του 2022) στο Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη.

Μόλις πριν από λίγο καιρό ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος του για βιασμό, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών και παράνομη οπλοφορία, ενώ η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια ανακριτή.

Οι αλληλοκατηγορίες 

«Δεν έχω καμία συμμετοχή ήμουν στο σπίτι και κοιμόμουν. Τα έκανε όλα ο φίλος μου» αυτά είναι τα λόγια του 39xρονου Α.Τ. που κατηγορείται μαζί με το φίλο του για τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας.

«Απείλησε ότι αν δεν τον ακολουθήσω θα πάθω ο,τι έπαθε η Γεωργία».

Αυτό φέρεται να υποστήριξε από πλευράς του ο συνεργός του 39χρονου στην υπόθεση δολοφονίας της Γεωργίας Μουράτη ο οποίος κατά πληροφορίες έχει οριακό δείκτη νοημοσύνης καθώς αντιμετωπίζει ψυχοαναπτυξιακά προβλήματα ενώ μάλιστα υπάρχει και ιατρικό ιστορικό.

«Το μοιραίο βράδυ εγώ φίμωσα και έδεσα τη Γεωργία. Ο 39χρονος μου είπε να φύγω και να παραμένω στο αμάξι. Μετά ήρθε και μου είπε πως η Γεωργία είναι νεκρή» περιέγραψε ακόμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας παραδέχεται τη συμμετοχή του ως ένα βαθμό (και στη μεταφορά με το μπαούλο) όχι όμως την στιγμή της δολοφονίας. Κίνητρο ήταν η ληστεία που είχαν προσχεδιάσει.

Ειδήσεις σήμερα:

Διασωληνωμένος 4χρονος που ξυλοκοπήθηκε από τον πατριό του - Σε κώμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

 Καιρός - Πέμπτη: Βροχές, καταιγίδες και μικρή άνοδος θερμοκρασίας

ΑΑΔΕ - “Φορολογικό διαζύγιο”: Οι παγίδες και η διορία για χωριστές φορολογικές δηλώσεις

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Ραϊσί: Εντοπίστηκε η σορός του (βίντεο)Σήμερα 10:21 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η επίσημη ενημέρωση για την σορό του Ιρανού Προέδρου, αλλά και την τύχη των υπολοίπων επιβαινόντων στο μοιραίο ελικόπτερο, μεταξύ των οποίων ο ΥΠΕΞ του Ιράν.

Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης: Αίτημα σύλληψης για τον Νετανιάχου και ηγέτες της ΧαμάςΣήμερα 14:20 | Ειδήσεις

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου δήλωσε ότι ζητά την σύλληψη και του Υπ. Άμυνας του Ισραήλ.

Γεραπετρίτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τροποποιείται ούτε καταργείται μονομερώςΣήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, σχετικά με τις προθέσεις της Ελλάδας για τη συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία.

Βόλος: Έβαζε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και άρπαξε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένοςΣήμερα 11:44 | Ειδήσεις

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σκιάθος – δυστύχημα: Ξεψύχησε την ώρα της αεροδιακομιδής15:01Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Στη φυλακή ο 50χρονος δράστης15:00Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής14:47Eνδοοικογενειακή βία - Panic Button: Επεκτείνεται σε όλη τη χώρα14:34Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης: Αίτημα σύλληψης για τον Νετανιάχου και ηγέτες της Χαμάς14:21ΗΠΑ: Η “εξέγερση” στα πανεπιστήμια για την Γάζα και το αίτημα για οικονομικό “διαζύγιο” με το Ισραήλ14:07Μαρινάκης: Η εισαγόμενη ακρίβεια είναι το νούμερο ένα πρόβλημα13:53Βόλος: Έβαζε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και άρπαξε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος13:40Φοιτητικές εκλογές: Έκκληση του Κοσμήτορα Νομικής ΑΠΘ κατά της αφισορύπανσης13:26Σαντορίνη: Οι κατολισθήσεις, η Πολιτική Προστασία και οι... τουρίστες13:13Σάκκαρη – Τσιτσιπάς: Οι νέες τους θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη13:00Γεραπετρίτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τροποποιείται ούτε καταργείται μονομερώς12:46Θεσσαλονίκη - Μητσοτάκης: Σε έξι μήνες θα παραδοθεί το πιο σύγχρονο μετρό ευρωπαϊκής πόλης12:33Αγία Σοφία: Αναστολή στα τακτικά χειρουργεία, αποφάσισαν οι γιατροί12:19Απεργία 21 Μαΐου: Τι θα γίνει με παιδικούς σταθμούς και υπηρεσίες Δήμων12:05Συνολάκης – Δήλος: Ένα κομμάτι του νησιού θα βυθιστεί σε 50 χρόνια11:52Κομοτηνή - Κασσελάκης: Ο σύλλογος “Περπατώ” υποκαθιστά τον ρόλο ενός κράτους αδιάφορου (βίντεο)11:39Θάνατος Ραϊσί – Τουρκικά ΜΜΕ: Το drone “Ακιντζί” τον εντόπισε11:25Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση τουρίστας που έκανε βουτιά από βράχο11:11Λαμία: Κάηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο με σχολικά γεύματα (βίντεο)10:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο