LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 08 Ιανουαρίου 2024 19:10 | Ανανέωση: 08 Ιανουαρίου 2024 19:13

Εξαφάνιση εγκύου: Την δολοφόνησε και την πέταξε ο σύντροφος της

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για ομολογία φίλου του συντρόφου της, που φέρεται να αφαίρεσε την ζωή στην γυναίκα και στο έμβρυο που κυοφορούσε.

Εγκυος - Καλαμαριά - Γεωργία Μουράτη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην εξαφάνιση της εγκύου από την Καλαμαριά, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες της ανταποκρίτριας του ΑΝΤ1 στην Θεσσαλονίκη, Πωλίνας Κολοκοτρώνη, φέρεται να ομολόγησε ο φίλος της συντρόφου της εγκύου ότι ο σύντροφος της γυναίκας που αγνοείται από την Πρωτοχρονιά, την σκότωσε και την μετέφερε με το αυτοκίνητο του φίλου του εκτός θεσσαλονίκης, όπου και την πέταξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, υποδείχθηκε το σημείο στο οποίο αφέθηκε η σορός της άτυχης εγκύου, ενώ έγινε έρευνα και στο όχημα του φίλου του συντρόφου της.

Η σορός της εγκύου βρέθηκε μέσα σε μπαούλο, σε δασώδη περιοχή μεταξύ Τρίγλιας και Γαλάτιστας, στην Χαλκιδική.

Προσήχθησαν και κρατούνται ο σύνυροφος της εγκύου και ο φίλος του.

Η 41χρονη γυναίκα είχε μια 13χρονη κόρη και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν την Πρωτοχρονιά. Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να διώξει τις όποιες υποψίες από πάνω του ισχυριζόμενος πως η 41χρονη του είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί. Μάλιστα ο ίδιος ισχυριζόταν πως συνέδραμε στις έρευνες των Αρχών και τόνιζε σε κάθε ευκαιρία πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Missing Alert - Εγκυος - Καλαμαρια - δολοφονία

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που είχε σημάνει Missing Alert για την άτυχη έγκυο, αναφέρει «Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση της Γεωργίας Μουράτη. Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σήμερα 8 Ιανουαρίου 2024. Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Να υπενθυμίσουμε ότι η Γεωργία Μουράτη 41 ετών, εξαφανίστηκε στη 1 Ιανουαρίου 2024 από την περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης . Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Γεωργίας Μουράτη στις 4 Ιανουαρίου 2024  και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.  Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της και θα βρισκόμαστε δίπλα στην οικογένεια για ότι χρειαστεί».

Ειδήσεις σήμερα:

Κολωνός – βιασμός 12χρονης: Ένταση και αποδοκιμασίες για τον 54χρονο

Ιπποκράτειο: πέθανε παιδί με λοίμωξη του αναπνευστικού

Κρήτη: Πέθανε η 17χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙσραήλ: Απομάκρυνση Παλαιστινίων από την Ράφα - Εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για εκεχειρίαΣήμερα 09:04 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει επισήμως το Ισραήλ για την μετακίνηση Παλαιστινίων από την ανατολική Ράφα και τις αναφορές για επικείμενη "χερσαία επέμβαση". Πιέσεις σε οικογένειες ομήρων και έλλειψη τροφίμων.

Μονή της Χώρας: Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα το ιστορικό μοναστήριΣήμερα 07:54 | Ειδήσεις

Πληροφορίες σε τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμμετοχή του Ταγίπ Ερντογάν στην εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της βυζαντινής μονής ως ισλαμικού τεμένους.

Πυρηνικά όπλα: Ο Πούτιν έδωσε εντολή για ασκήσεις και “προετοιμασία” του ΣτρατούΣήμερα 12:31 | Ειδήσεις

Το μήνυμα του Ρώσου προέδρου προς την Δύση. Τι αναφέρει το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Καταγγελία - Σέρρες: Πατριός βίαζε ανήλικη για 7 χρόνια!Σήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Σοκ προκαλούν όσα υποστηρίζουν στην καταγγελία τους το έφηβο σήμερα κορίτσι και η μητέρα του, κάνοντας λόγο για "εφιάλτη διαρκείας".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Euroleague - Final 4: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν “τελικούς” για την πρόκριση14:26Τένις: Σάκκαρη και Τσιτσιπάς έχασαν θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη14:12Σεισμός στην Ταϊβάν13:58Καταγγελία - Σέρρες: Πατριός βίαζε ανήλικη για 7 χρόνια!13:45Ενδοοικογενειακή βία: Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα13:32Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα: Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά13:18Τήνος: Χόρεψε ζεϊμπέκικο, ραίνοντας με χαρτονομίσματα τον βιολιστή (βίντεο)13:04 Πυρηνικά όπλα: Ο Πούτιν έδωσε εντολή για ασκήσεις και “προετοιμασία” του Στρατού12:50Καλιφόρνια: Επέμβαση της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο USC 12:37Πρωτομαγιά: Πώς αμείβεται για τους εργαζομένους 12:23ΗΠΑ: Δασκάλα αποπλάνησε μαθητή δημοτικού, τρεις μήνες πριν παντρευτεί (εικόνες)12:09Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο καπετάνιος του “Τιτανικού” και ο... “βασιλιάς Θέοντεν”11:55Χεζμπολάχ: “Βροχή” ρουκετών εναντίον βάσης του ισραηλινού στρατού11:42Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς11:28Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα 11:15Αυτοκίνητο παρέσυρε 8χρονο - Ο οδηγός εγκατέλειψε τραυματισμένο το παιδί11:01Ενδοοικογενειακή βία: Χτύπησε την σύζυγο και δύο κόρες του, μετά την Ανάσταση10:47Άγιος Γεώργιος: Η ιστορία του και τα έθιμα ανά την Ελλάδα 10:34Καρκίνος πνεύμονα: αντιμετώπιση με Θωρακοσκοπική Χειρουργική VATS10:20Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του10:06
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο